snelle levering en handig om vooraf de stalen te kunnen zien.

uitstekend

uitstekend

Overzichtelijke Site en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering.

OK

Levering nog niet gebruikt. Wacht op kleed. Ik had een week later levering gevraagd. Dit is niet gelukt.

Fijne service en goeie communicatie.

Van proefstaaltjes tot afleveren van ons kleed alles word snel en vakkundig geregeld.

perfect!

Meerdere keren op de site gekeken en geprobeerd een of meerdere staaltjes opgestuurd te krijgen om te zien of dit vloerkleed ook de juiste groen in zich had. T mislukte via mn mobiel en via de laptop lukte 1 staaltje, maar kreeg een net bericht terug dat deze op waren en niet spoedig binnen zouden komen. Toen weer heel erg getwijfeld en uiteindelijk wel besteld. Nu ben ik heel blij; het groene in het vloerkleed past inderdaad perfect bij onze nieuwe bank. De andere kleuren in het interieur komen nu ook weer terug in t kleed. Goed verpakt en aangeleverd. Mooi stevig kleed!

mooi kleed, netjes verpakt en bezorgd.

Keuze gemaakt op de site, zo volgende dag geleverd worden. Na betaling bleek levering week later plaats te vinden. Dat is dan tevens ook het enige minpuntje. Mooi kleed ,netjes verpakt en bezorgd op de nieuwe afgesproken datum.

Top service!

Snelle levering! Zowel met de staaltjes als het kleed zelf. Wij zijn super blij met onze Fay Soft White. Wat een geweldig zacht kleed…

Snelle, nette levering en prettig contact voor een ander band om de sisalkleden.

Prettig contact voor overleg over een andere band om de sisalkleden en een snelle en nette levering.

Goede afhandeling Goede prijs

Goeie ervaring

Ik heb een goeie ervaring

Veel keus en snel geleverd.

De kleur en alles komt goed overeen met de site.

Tapijt gekocht na eerst een aantal tapijten te hebben vergeleken dmv gratis samples. Het tapijt werd niet op de gewenste dag geleverd, maar dit lag aan de pakketdienst. Contact gehad met floorpassion en ze waren erg vriendelijk en dachten met me mee.

Blij mee

Tapijt is binnen een week geleverd. Mooie kwaliteit. We zijn er blij mee. Gaan er vanuit dat we er weer jaren plezier van hebben.

Goede service, mooi kleed

Geweldig dat er gratis een staal opgestuurd werd. Je wilt het kleed toch even zien en voelen. Werd goed op de hoogte gehouden van de levering; 1 dagje later maar alsnog super snel. Koerier belde even toen ik niet thuis was, zodat we konden overleggen waar het kleed heen moest. Kleed is heerlijk zacht en mooi dicht van structuur. Zaten alleen nog een paar wat langere draden aan het kleed, maar dat kon ik makkelijk zelf even bijknippen.

Je kan staaltjes bestellen ,die heb je de volgende dag in huis. Dan bestel je een vloerkleed wat nog mooier is dan het staaltje, de bezorging is top ,en het kleed had niet mooier kunnen zijn. Ik ben er zo blij mee een dikke 10 voor jullie .

Helemaal prima

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit. En heerlijk superzacht kleed

Vlot, praktisch en correct .

Duidelijke webshop , makkelijk stalen aangevraagd . Deze kwamen snel toe , groot genoeg om een echte indruk te krijgen . Na bestelling vlotte communicatie en heel snelle levering . Zelfs de levering liep correct met een brede glimlach . Wij zijn heel blij van A tot Z !

Mooie kwaliteit kleed

Ik vind hem alleen heel glad, je glijd er zo op uit.

Snelle levering.goed op de hoogte gehouden van de bezorging en tijd

TOP! SUPERSNELLE LEVERING!

Veel bedrijven beloven snelle levering maar in werkelijk komt daar niets van terecht, Floorpassion maakt meer dan hun belofte waar. 's Middags besteld en de volgende ochtend voor 8.00 uur bezorgd. Echt fijn. Je schrikt bijna gewoon dat een bedrijf haast nog sneller is dan de belofte die ze geven. Al eerder een kleed besteld via dit bedrijf en kwaliteit is nog steeds prachtig!

Bij familie lid

Mooi en prachtig vloerkleed en lekker zacht, en een warme kleur Ik ben super blij met mijn bestelling

Matig

Het tapijt is heel mooi, maar de bestelling was op 5 oktober, jullie geven aan dat de levertijd 5 dagen is, de betaling is meteen gedaan en na bellen konden jullie deze niet meteen vinden en gaven jullie aan dat een groter tapijt meer tijd kost, maar dat geven jullie niet aan in de reclame. Na bellen werd het op 27 oktober geleverd, dit zijn drie weken later dan de bestelling. Ik denk dat jullie in de informatie heel wat kunnen verbeteren.

Alleen één ding. We hebben al eerder een Sandro 21 op een standaard maat gehad en nu hebben we een Sandro 21 op maat besteld en die heeft een witte gestikte rand erom heen. Dat vinden we niet zo mooi eerlijk gezegd. Ik neem aan omdat het een grote maat is dat het daarom gedaan is?

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein