Goede service, goede kwaliteit

Online een vloerkleed bestellen leek een uitdaging, maar door de mogelijkheid om staaltjes te bestellen ging dit erg makkelijk. De communicatie is meer dan goed te noemen, snel en duidelijk. Wij zijn erg blij met ons nieuwe vloerkleed!

Goed, menselijk en prettig

Goed dat je makkelijk stalen kunt bestellen. Bij de stalen zat een duidelijke toelichting met bestelmogelijkheden. Ook heel prettig, dat je gewoon met Floorpassion kunt mailen. Mijn bestelling had productievertraging t.o.v. de beloofde levering, maar daarover werd ik direct gemaild: correct, geen probleem. Het karpet is keurig bezorgd, goed verpakt en ik geníét. Het karpet is mooi afgewerkt en geeft warmte aan mijn minimalistische interieur, wat nog ontbrak. Tevens de prijs is goed.

Snelle en correcte service

Sample binnen twee dagen opgestuurd zodat je de kleur en kwaliteit kunt bekijken. Daarna bestelling gedaan en artikel binnen een paar dagen in huis

Goed resultaat. Voldoet volledig aan de verwachting

Goed materiaal, eerlijke prijzen en vlotte communicatie

Kijk, je kan bellen met dit internetbedrijf, hoe zeldzaam is dat. Goede organisatie.

Echt zo blij met het vloerkleed

Ik heb contact gehad met floorpassion en goed geholpen en netjes te woord gestaan.. Heel blij mee met het vloerkleed past super bij onze bank luxe uitstraling!

Uitstekende service

Ik gaf een verkeerde maat op en dit werd snel en efficiënt opgepakt en gecorrigeerd

Goede communicatie, mooi product, geleverd volgens afspraak.

Tapijt: klassevolle look

Het tapijt heeft een unieke, klassevolle look, echt prachtig. Mooi op tijd geleverd. Ben alleen maar positief.

Veel gedoe maar uitstekend product

We vonden de stalen service ideaal om de juiste kleur en stof van het vloerkleed te bepalen. Die werden kosteloos en snel bezorgd. Op basis daarvan een groot rond vloerkleed besteld wat in eerste instantie met twee weken vertraging werd geleverd. Eenmaal in huis bleek het geen rond maar een vierkant vloerkleed te zijn. Deze is weer opgehaald en rond gemaakt. Ook dit duurde langer dan de beloofde 1 week. Namelijk drie, waarin we er verschillende keren achteraan moesten bellen. Uiteindelijk hebben we een prachtig vloerkleed liggen waar we zeer tevreden mee zijn en wat volledig volgens verwachting is. Als het vloerkleed direct was geleverd op de afgesproken dag dan hadden we het cijfer 9 gegeven.

Mooi kleed, prima bezorging

Bezorging en product perfect

Moeilijk om een product op een scherm te zien maar het is een geweldige keuze geworden

gewoon goed

levering een paar dagen uitgesteld, maar duidelijk gecommuniceerd

kleed bevalt ons prima

kleed is precies als op de side

snel,goed product

Snel en goed geleverd. Fijn dat je eerst ee klein staaltje thuis kon bekijkenn staaltje thuis kon

Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding

Na bestelling binnen 3 dagen geleverd en de kleur is nog mooier dan op de website !

Kleuren kleed kwamen totaal niet overeen met foto

Kleuren van het kleed lijken niks op foto Lastig retourneren terug vinden op site

Uitstekend en zo moooooi.

Ik heb staaltjes aangevraagd om te kijken hoe mooi de kwaliteit zou zijn van de kleden en om de kleur te bepalen. Dag later had ik mijn staaltjes binnen en ze waren zo mooooi. Besteld 1 ronde en 1 vierkante van dezelfde kleur hoogpolig en de volgende dag keurig netjes verpakt en al binnen. Echt fantastisch.

Niet geweldig retouneren

Leveren heel snel. Echter bij retouneren paar keer moeten bellen en mailen. Reactie en stappen ondernemen bij retouneren moet veel beter.

Perfect,

Proefstalen service is een goed middel om thuis te kijken naar wat een kleur of samenstelling doet. Service levering van de echte kleed is daarna een makkelijkere optie. Uitlevering, enz is strak geregeld. Topie.

Tot op heden, slecht

Half februari dit jaar heb ik er een vloerkleed besteld, het is nu begin juni, bijna 4 maanden later, en nog steeds geen kleed geleverd. Weliswaar had ik speciale afmetingen, dus geen voorraad artikel. De informatie over leververtragingen moet ik zelf gaan halen door te mailen/bellen. Dat moet echt beter, informatievoorziening is echt belangrijk, of het nu goed of slecht nieuws is. Tot op heden tast ik in het duister over levering

Netjes,op tyd en goed.

Keurig op tyd ,goed kleed bezorgd.

fantastisch

goede stalen, prima website, snelle levering en een heerlijk tapijt.

Correcte wijze van communiceren als het product later wordt geleverd. En mooi vloerkleed!!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein