Correcte wijze van communiceren als het product later wordt geleverd. En mooi vloerkleed!!

Conform afspraak

Snelle levering en product zoals omschreven

Wij zijn tevreden over zowel de levering als het product. Dat je vooraf gratis stalen kunt bestellen is echt een service en voordeel.

Prima tapijt en levering volgens afspraak

Ben zeer tevreden

Bestelde kleed bleek niet voorradig, maar mocht een ander en duurder type uitzoeken, top!

Zeer tevreden met ons vloerkleed

Wij zijn zeer tevreden met ons vloerkleed

Lijnen

De lijnen zijn niet in de lengte, zoals afgesproken, maar het tapijt is in orde

Voldoet aan verwachtingen.

Super mooi vloerkleed met warme kleuren. Voldoet 100% aan onze verwachtingen. Snelle levering op afgesproken tijdstip.

Kleurverschil

Ik heb een monster besteld om te kijken of die past in mijn interieur, vervolgens heb ik een bestelling geplaatst. De kleur van de kleed die afgeleverd is wijkt af van de kleur van de stal.

Blij met ons nieuwe vloerkleed

Via Pinterest zag ik een vloerkleed dat perfect bij onze nieuwe bank zou passen. Wij hadden het geluk dat er kortingsactie was en daarom hadden we het kleed gelijk besteld. Onze bank zou halverwege mei komen, via de website heb ik aangegeven dat het vloerkleed rond dezelfde datum zou komen. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat het kleed al eerder aan de post was aangeboden. Gelukkig kon ik het bezorgingstijdstip nog aanpassen naar het gewenste moment. Ons kleed kwam keurig opgerold aan. Voor ons was het toch wel een spannend moment. In het echt is het kleed donkerder, op de website leken de honingraten meer goudkleurig en aanweziger. Voor ons is het donkere patroon goed, deze komt namelijk perfect uit bij onze bank. Wij zijn er heel blij mee!

Rachtig tapijt op maat

Ik heb een sisal tapijt op maat besteld en het was er in 1 week. Prachtig afgewerkt tapijt, staat heel mooi in mjjn hal. En de prijs was ook veel beter dan bij andere leveranciers.

Prima.

Alles is goed gegaan van bestellen tot het thuis brengen. Ook de bezorger heeft het in de kamer gelegd…ja heel tevreden klant.

Goede service.

Ik heb een prachtig kleed ontvangen en was blij dat ik achteraf kon betalen.

Top kleed

Top kleed, super snel geleverd.

Top bedrijf, mooie vloerkleden

Goed!

Super goed

Ik ben heel blij met mijn tapijt het is lekker zacht en de maten kloppen en het is ook snel verzonden echt top kwaliteit

Prima service en mooie producten.

Tevreden!

Eerst gratis stalen opgestuurd gekregen, van de kleden die ik mooi vond! Deze mag je ook houden en doorzetten naar familie of vrienden! Aan de hand daarvan mijn mooie kleed besteld en thuis geleverd! Ging perfect!

Mooi vloertapijt

Een zeer mooi hoogpolig vloertapijt, vlotte levering en perfecte afhandeling

Goede communicatie. En perfecte service

Ik vind dat je prima op de hoogste wordt gehouden over de status van je bestelling. Vriendelijke mensen aan de telefoon en een perfecte Service

Een prachtig, warm aandoend tapijt!

Online besteld, met twee dagen in huis. Het tapijt is prachtig, dus voldoet volledig aan onze verwachting! We zijn er heel erg blij mee.

Voorraadinfo niet update, goed contact

Na bestelling in het weekend maandag contact opgenomen met klantenservice. Helaas bleek het kleed niet op voorraad in tegenstelling tot de info op de website. Zelf gekozen voor een andere kleurstelling die wel leverbaar was. De levering werd direct in gang gezet. 2 dagen later het kleed ontvangen. Heel tevreden en blij met het kleed! Chapeau aan de bezorgdienst. Per sms op de hoogte gehouden van hun komst en vooraf gebeld dat ze onderweg zijn! Top service van Floorpassion!

Prima communicatie en service en mooi kwaliteit kleed..

Mooi vloerkleed

Erg blij met mijn nieuwe vloerkleed!

Fijne service en goede prijs

Mooi tapijt gekocht en er werd goed meegedacht in de keuzemogelijkheden

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein