Top Service!

Correcte afhandeling bij beschadigde levering.

2x zelfde product opgestuurd gekregen, helaas gebroken aangekomen. Uit eigen beweging hierna het geld teruggestort. Jammer dat het zo gelopen is maar ik zou zo weer zaken doen met deze winkel.

Snelle levering en goed verpakt!

Prettige site en scherpe prijzen.

Prima prijs/prestatie verhouding, prima service

Goede aanbieding, daarom gelijk 2 besteld. Goede kwaliteit ook, onze hond smult extra van haar maaltijden met die zalmolie! Ook de levering was zeer snel en to the point. Alles klopt en we raden deze mensen aan!

Prima netjes op tijd geleverd.

Tevreden klant

Product voldoet aan de verwachtingen en de prijs is super, nergens goedkoper gevonden. De leveringstermijn was zeker aanvaardbaar.

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen, Cis! Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij wensen je een mooi vijverseizoen met de nieuwe Vervangingslamp! Beest Team

De dienstverlening was klantvriendelijk en klantgericht

Betrouwbaar!

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie review Edmond, dankjewel! Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. De Koi's kunnen nu weer volop eten met het zomervoer van Sera! Beest Team

De bestelling en bezorgen goed na gekomen. Alles volgens afspraak.

Je kunt er zeer goed bestellen komen alles na.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review, Frans! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen je een mooi Vijverseizoen met de nieuwe Vervangingslamp! Beest Team

goede service

Er was wat misgegaan bij het transport. Hierover bericht en het werd direct opgelost.

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, Ina! Wij lossen problemen graag meteen op met onze klant. We zien je graag snel terug! Beest Team

100%

Perfecte alles geregeld. Snelle service Klant zeer tevreden.

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, J.E! Bedankt voor het schrijven van de review. Beest Team

Super snelle levering

Om 14.00 besteld en de volgende dag voor 12.00 geleverd

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, Willy! Bedankt voor de review. Wij wensen je veel plezier met de nieuwe Vervangingslamp! Beest Team

mijn bestelling is goed aangekomen

wat ik besteld heb is netjes aangekomen

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat de bestelling goed en netjes is aangekomen, Sjaak! Wij wensen je een mooi vijverseizoen toe met de nieuwe Vervanginslamp! Beest Team

snelle levering!

heel snel geleverd en keurig verpakt. Product is goed!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review, Paul! Fijn om te horen dat de bestelling goed en snel geleverd is. Je kunt je aquarium nu weer mooi verlichten met de start-50 verlichting van Superfish! Beest Team

Gewoon geweldig.

Ze hebben het uitstekend gereld!!

Reactie van het bedrijf

Een geweldige review, Jos! fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service! Wij wensen je een goed vijverseizoen met de nieuwe Vervanginslamp! Beest Team

Deel van levering was OK.

Snelle en vlugge levering. UV lamp voor biotec10 is ok. Op het bestelde Koi voeder staat geen enkele vermelding of uitleg. In de verpakking zitten enkel gedroogde kevers die de vissen niet lusten.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het plaatsen van de review, Paul! Fijn om te horen dat de lamp voldoet aan de verwachtingen. Vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent over de gedroogde Zijderupsen. Deze dienen als snack en aanvulling op de voeding van uw vissen. Op onze site vindt u uitleg en advies die wij geven over het product. Mocht u aanvullende informatie willen, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@beest.nl of via 0499 462920. Beest Team

Snelle service en en lage prijzen

Bij verkeerd bestellen mijnerzijds werd snel gecorrigeerd

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review, Albert! Fijn om te horen dat onze snelle service en lage prijzen goed is bevallen! Beest Team

alles op tijd geleverd

Reactie van het bedrijf

Een prima review, Erik! Bedankt voor het schrijven van een review en wij wensen u veel plezier met de Philips UV-lampen! Beest Team

conform bestelling

conform bestelling

Reactie van het bedrijf

Kort maar krachtig, Dirk! Bedankt voor het plaatsen van de mooie review! Beest Team

Helemaal perfect

Reactie van het bedrijf

Kort maar krachtig, Cornelis! Wij wensen je een mooi vijverseizoen met de Vervangingslamp! Beest Team

Snelle en goede levering en de artikelen betaalbaar.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de top review, Petra! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Wij wensen je veel plezier met anti-krab control spray van Flamingo! Beest Team

Leuke site met topproducten

Steeds correcte en snelle levering. Nette aankoopprijzen waardoor ik al jaren klant ben. Super tevreden.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Mario! Wij waarderen het dat je ons zo trouw bent! Bedankt voor de mooie review! Beest Team

Kwaliteit vogelpindakaas matig .

2x12 potten pindakaas waarvan er 12 kurkdroog waren . Andere 12 beduidend beter . Hondenbot van €18 was voor een pekinees , durven we onze hond niet te geven . Dacht xxl te krijgen voor dit geld .

Reactie van het bedrijf

Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over onze vogelpindakaas, Harry! Wij produceren deze zelf en het kan zijn dat de potten uit verschillende batches komen. Wat is de reden dat u het olijfhouten been niet aan uw hond durft te geven? Deze is 100% natuurlijk, hypo-allergeen en voor elke hond geschikt. Overigens staat de afmeting bij het product vermeld. Als u contact met ons opneemt, kijken wij graag even met u mee. Beest Team

Ik vind de service heel goed

Wat je besteld maakt niet uit het wordt altijd keurig op tijd en netjes geleverd.

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, Roel! Bedankt voor de mooie 10. Wij wensen je een mooi vijverseizoen met de Vervangingslampen! Beest Team

Super snelle service

Goede verpakking en verzending.

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, W.A.! Wij wensen je een fijn vijverseizoen met de Vervangingslampen! Beest Team

Goede levering

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review, Albert! Wij wensen je een mooi vijverseizoen! Beest Team