Nadat ik heel snel mijn bestelling thuis kreeg,2 bumpies ballen besteld voor mijn twee honden,zag ik dat er een heel sterk verkleurd was,heb een mailtje geschreven en werd zeer snel opgelost, heel klantvriendelijk vind ik dat,ben erg tevreden en zal er zeker weer bestellen
Wat goed om te horen dat onze service zo goed is bevallen, Monique! Wij willen ontevredenheden graag goed en snel oplossen met de klant. Bedankt voor het plaatsen van een review. We zien je graag terug! Beest Team
de prijzen zijn ook goed, snel gereageerd op klachten en snel goedgemaakt!
Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen, Lida! Het is natuurlijk altijd vervelend als er een bestelling kapot aan komt, gelukkig hebben we het snel goed kunnen maken! Bedankt voor het schrijven van een review. Beest Team
De UV werd binnen een dag geleverd. Top alleen was hij tijdens het vervoer stuk gegaan. Geen probleem, foto gestuurd en meteen een nieuwe ontvangen binnen 24 uur. En zelf kunnen kiezen retourneren of weggooien, bespaart een heleboel ellende van inpakken en naar een bezorgpunt. Tot service!!!!!
Goed om te horen dat de nieuwe lamp goed is aangekomen en onze service goed is bevallen, Bert! Fijn dat wij het probleem snel en naar wens hebben kunnen oplossen. We zien je graag terug! Beest Team
Goed product tegen een goede prijs. Laagste prijs in de markt.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, George! Bedankt voor de mooie review. De vijver kan weer goed belucht worden! Beest Team
Zeer snel geleverd.
Wat fijn om te horen dat de bestelling goed en snel is geleverd. Wij wensen je veel plezier met de Philips lampen! Beest Team
meer dan goed als het gaat om prijs kwaliteit verhouden beter dan andere, goede snelle service
Fijn om te horen dat onze prijs-kwaliteit en service goed zijn bevallen, Mick! Bedankt voor het plaatsen van een review. Beest Team
Niets dan lof over deze webshop, snelle levering, snelle reactie op e-mail en oplossingsgericht!
Wat een mooie review, Corné! Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Wij wensen je een mooi vijverseizoen met de nieuwe Vervanginslamp! Beest Team
Zoals hierboven staat voor een hele mooie prijs 2UV lampen gekocht. Direct in gebruik genomen en met een super resultaat. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Fijn om te horen dat onze service en prijs-kwaliteit verhouding goed is bevallen! Bedankt voor het schrijven van een review. Beest Team
Goede artikelen voor redelijke prijs. Vlotte levering en in meerdere bestellingopdrachten nog niet tegen gekomen dat er geen voorraad voorradig is. TOP!
Wat een mooie review, C! Bedankt voor de top review. Fijn om te horen dat onze prijs-kwaliteit en onze service goed zijn bevallen. Hopelijk zien we je snel terug. Beest Team
Snelle levering goede gebruiksaanwijzing
Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen, Albert! Bedankt voor de mooie review. Beest Team
Snelle verwerking vd levering en correcte behandeling
Bedankt voor de mooie review, Koen! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen je een mooi vijverseizoen met de nieuwe vervangingslamp. Beest Team
Een uitstekende review, Klaas! Bedankt. Kort maar krachtig. Beest Team
UV lamp was gebroken geleverd, na één telefoontje de dag erna nieuwe in huis.
Fijn om te horen dat je onze service super hebt ervaren! Het is altijd vervelend wanneer een bestelling gebroken aan komt. Goed om te horen dat de nieuwe goed is aangekomen! Veel plezier ermee. Beest Team
Een top review, Michel! Bedankt en hopelijk zien we je binnenkort weer! Beest Team
Mooi op tijd en aardig
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, Dirk! Wij wensen je een mooi vijverseizoen toe met de nieuwe vervanginslamp! Beest Team
perfzct
Kort maar krachtig, Roni! Bedankt voor de mooie review! Beest Team
Ik had een probleem met een toegestuurd pakket maar dat is heel vlot opgelost.
Fijn om te horen dat het probleem vlot is opgelost, Dennis! Bedankt voor de mooie review en hopelijk zien we je binnenkort weer terug! Beest Team
Probleem. Met levering pakket zeer vlot opgelost
Goedkoop en goede service dat horen wij graag Chris. Dank je wel voor plaatsen van deze review! Beest Team
Correcte afhandeling bij beschadigde levering.
Dank je wel voor deze top review Piet! Gelukkig is het goed opgelost. Beest Team
2x zelfde product opgestuurd gekregen, helaas gebroken aangekomen. Uit eigen beweging hierna het geld teruggestort. Jammer dat het zo gelopen is maar ik zou zo weer zaken doen met deze winkel.
Wat vervelend dat het product tot 2x toe kapot aankomt Dennis. Helaas kijken de pakketbezorgers niet na de stickers erop met breekbaar. Fijn om te horen dat je ondanks dat het niet goed is gegaan ons toch aanbeveelt! Dank je wel voor de top review! Beest Team
Prettige site en scherpe prijzen.
Snel, scherpe prijzen en goed verpakt, dat horen wij graag Ger. Dank je wel voor deze mooie review! Beest Team
Goede aanbieding, daarom gelijk 2 besteld. Goede kwaliteit ook, onze hond smult extra van haar maaltijden met die zalmolie! Ook de levering was zeer snel en to the point. Alles klopt en we raden deze mensen aan!
Deze 10 is dik verdiend, wat een geweldige review Tjeerd, bedankt! Beest Team
Prima netjes op tijd geleverd.
Prima dat horen we graag A.T. Dank je wel voor het plaatsen van deze review! Beest Team
Product voldoet aan de verwachtingen en de prijs is super, nergens goedkoper gevonden. De leveringstermijn was zeker aanvaardbaar.
Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen, Cis! Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij wensen je een mooi vijverseizoen met de nieuwe Vervangingslamp! Beest Team
Betrouwbaar!
Wat een mooie review Edmond, dankjewel! Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. De Koi's kunnen nu weer volop eten met het zomervoer van Sera! Beest Team