Door een strenge spamfilter wavhtte ik ruim twee weken op een levering die reeds lag te wachten in een pickup point, doch de dpd leverancier heeft niets gemeld over deze levering , niet aan ons en ook niet aan beest zelf. Slechte service van de leverancier , niet van beest die het pakket reeds verstuurde een dag na de bestelling. 1 advies , check de spam voor nieuws !!!
Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is geleverd. Ik zie dat u op 5 mei ons gemaild heeft, waar wij dezelfde dag nog op hebben gereageerd. Uw bestelling ligt, zoals ook vermeld in de mail, bij een servicepunt en kan vanaf 29 april afgehaald worden. U heeft zojuist een nieuwe mail gestuurd waar wij op hebben geantwoord met het track and trace nummer en de informatie van de trackingssite. Wij gaan er vanuit u voldoende geïnformeerd te hebben over de locatie van uw bestelling. Beest Team
Originele beoordeling
Spijtig genoeg nog geen reactie mogen ontvangen op de mail die ik al stuurde naar Beest.nl om uitleg te vragen hoe het zit met de bestelling , misschien een vertraging of iets dergelijks , alles kan natuurlijk . Vandaag terug een mail gestuurd met de vraag om toelichting , hopelijk nu meer succes .
Na dat ik mijn vijver filter (filtreu) had aan geschaft .kreeg deze een jaar later een probleem. Met 1 mail werd dit snel op gelost. .later weer een uitdaging. Weer mail. En het werd weer opgelost. Kortom een aanrader. Ze zijn vriendelijk en reageren snel
Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen, Marcel! Wij helpen onze klanten graag en zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent. Beest Team
Nadat ik een uv-lamp had besteld en deze erg vlot werd geleverd bleek bij aflevering thuis dat ondanks de goede verpakking de lamp stuk was (gebroken) direct gebeld en zeer vriendelijk geholpen email met foto gestuurd en per omgaande nieuwe lamp gekregen . Super service
Bedankt voor de mooie 10, Harry! Helaas kan het voorkomen dat een lamp kapot wordt geleverd. Fijn om te horen dat u onze service goed heeft ervaren en wij u goed hebben geholpen! Beest Team
Een eenvoudige bestelsite, veel artikelen, prima service.
Fijn om te horen dat onze site en service goed is bevallen, Theo! Wij wensen je veel plezier met de vervangingslamp! Beest Team
Snelle correcte levering
Een prima review, HC! Veel plezier met de UVC lamp en het koi voer van Sera! Beest Team
snelle levering en netjes verpakt
Bedankt voor de mooie 10, Frits! Veel plezier met de UVC lamp! Beest Team
Vlotte levering van de producten.
Wat een top review, Marc! Dankjewel! Wij wensen je veel plezier met de UVC lamp. Beest Team
Mijn eerste bestelling hier is perfect verlopen! 10/10
Dankjewel voor de mooie 10, Luc! Fijn om te horen dat je eerste bestelling perfect is verlopen. Veel plezier met de UVC lamp en hondensnacks! Beest Team
Snelle levering Goed product
Top en snelle verzending!
Dank je wel voor je bestelling van schapenvet Louis! Top en snel horen we graag, dank je wel voor de mooie 10. Beest Team
amelgaan lamp was zeer goed verpakt en snel geleverd.!!!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs, verpakking en levering Paul. Veel plezier met je lamp en bedankt voor het plaatsen van deze review! Beest Team
goed en goedkoop
Wat een goede review, Johan! Fijn om te horen dat je zo positief bent. Wij wensen je veel plezier met onze vogelpindakaas! Beest Team
goede duidelijke site alles makkelyk te vinden voor herhaling vatbaar !
Bedankt voor de mooie review, Dicky! Fijn om te horen dat de site duidelijk en overzichtelijk is! Beest Team
Netjes op tijd en goed in gepakt
Een uitstekende review, AA! Bedankt voor de mooie review. Wij wensen je veel plezier met de Gentle Leaders! Beest Team
Snelle, nette levering
Kort maar krachtig, EdR! Bedankt voor je review. Veel plezier gewenst met het Sherpa kussen! Beest Team
Heel snel geleverd en top prijzen
Wat een super review, Vasili! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij wensen je een goed vijverseizoen met de nieuwe UVC vervangingslamp! Beest Team
Door bezorging product stuk. Één mailtje paar foto’s er bij en geld terug gestort. Helaas geen product maar wel super snel en correct opgelost
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Helaas kan het wel eens voorkomen dat er tijdens de bezorging iets kapot gaat. Gelukkig hebben wij dit samen kunnen oplossen. Beest Team
RAP EN GOED ONTVANGEN
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Jan! Wij wensen je veel plezier met de Philips UVC lamp! Beest Team
Niets op aan te merken alles correct geleverd
Wat een top review, Frank! Een fijn vijverseizoen gewenst met de nieuwe UVC lamp! Beest Team
Snelle zeer zorgvulvuldige zending
Wat fijn om te horen dat de zending zorgvuldig is verlopen, Jac! Wij wensen je een fijn vijverseizoen. Nu gauw de UV-C lamp vervangen! Beest Team
Zie hierboven
Fijn om te horen dat de bestelling snel en goed is aangekomen, Marco Thomas! Je kunt weer aan de slag met je aquarium! Beest Team
Zeer professioneel bedrijf. Maakt zijn slogan waar, top!
Wat fijn om te horen dat je ons zo positief hebt ervaren, Louis! Je kunt weer vooruit met de Philips UVC lampen! Beest Team
Hij is veelste groot en het is een xs. Kga hem terug sturen.
Vervelend om te horen dat de Gentle leader niet voldeed aan je verwachtingen. In de beschrijving staan de hondenrassen beschreven die geschikt zijn voor deze maat. Wij zullen de feedback meenemen. Beest Team
UVC lamp besteld, deze was kapot geleverd, volgende dag nieuwe gekregen zonder moeilijk gezanik en retour sturen. Foto'tje via email, en volgende dag een nieuwe.
Wat een fantastische review, Raoul! Helaas kan het wel eens voorkomen dat de UVc lamp kapot wordt geleverd. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij doen ons best om een nieuwe zo spoedig mogelijk te versturen. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice! Beest Team
Goede, snelle levering
Wat een positieve review, Hans! Je kunt de vijver weer goed behandelen met de Algisin van Colombo! Beest Team