Wel heel snel, maar hoge verzendkosten

Werd keurig en snel afgeleverd, maar ik vond de verzendkosten best heel groot. Nu begrijp ik waarom ze het goedkoper kunnen aanbieden.

Prijs/kwaliteit OK en snel geleverd

Prijs/kwaliteit OK en snel geleverd

Bestelling is zeer goed geleverd.. top.

Perfecte service

Uv-lamp besteld voor de vijver. Kwam stuk in de verpakking aan. Mail gestuurd 2 dagen later nieuwe in de bus, kosteloos. Dat is pas service

Vlugge service

Heel tevreden

Eerlijk en correct

De uv buis die ik besteld had werd na 1 dag geleverd. Helaas bleek ze gebroken te zijn ondanks de uitstekende verpakking. Na melding heb ik na 1 dag een nieuwe ontvangen. Uitstekend ! Groet erik

Snelle levering en correcte prijs

Heb deze gekocht als voorraad en heb ze nog niet kunnen testen.

Verkopen gebruikte spullen en geen reactie op de mail

Prijs lijkt heel aardig totdat je erachter komt dat de Sera watertest flesjes voor Cu, over de datum zijn en een geopende seals hebben en waarschijnlijk gebruikt zijn, omdat er opgedroogd testvloeistof aan de fles zit. Na een mail hierover met bijgeleverde foto's, blijft het zelfs na een week gewoon doodstil, dus hierbij mijn ongenoegen gemeld in de review. Eenmalige aktie geweest dus bij Beest. Netjes door Beest opgelost en snel een nieuwe ontvangen.

Goed advies en vriendelijk geholpen

Snelle levering en super goed advies gekregen

Goed verpakt en snel verstuurd

Uv lamp besteld goed verpakt en snel verstuurd

Snelle verzending en goede producten

Goed product in korting ontvangen en zeer snel verzonden

Wasvzeer snelle bediening

Zeer snelle levering.

Duidelijke webwinkel. Snelle levering na bestelling.

Prettig

Prettige mensen, heldere uitleg

Snel en volgens afspraak

Snel en goed geleverd

Goede webshopervaring, mooie aanbiedingen, fijne communicatie, goed verpakt en snel verzonden!

Zeer adequaat probleem opgelost

Probleem snel opgelost

Zeer correc!!!

Zeer snelle en correcte levering aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Snelle vlotte winkelervaring

Overzichtelijke site, snelle levering. Er was iets niet op voorraad, snel terugbetaald

Alles prima

Goede prijs-kwaliteit. Snelle levering. Tevreden!

Eerste bestelling

Het was de eerste keer dat we besteld hebben en ik was tevreden met de leveringstijd en hoe mijn artikel verpakt zat. Goede service Met vriendelijke groeten

Snelle levering.

Snel geleverd, duidelijk, goede service.

Ook super

Product

Eerste verzending werd niet geleverd omdat het product schijnbaar gebroken was in de DPD warenhuis. Daarop stuurde Vijvercentrum Beest een vervanging die snel en zonder probleem geleverd werd. Bedankt aan Vijvercentrum Beest voor de snelle afwerking en oplossing.

Kerkstraat 9 a

5476 KA Vorstenbosch