Werd keurig en snel afgeleverd, maar ik vond de verzendkosten best heel groot. Nu begrijp ik waarom ze het goedkoper kunnen aanbieden.
Bedankt voor je review, J.M.L.! Om onze verzendkosten zo laag mogelijk te houden hanteren wij een standaard verzendprijs voor alle bestellingen onder de €30,-. Wij zullen uw feedback meenemen. Beest Team
Prijs/kwaliteit OK en snel geleverd
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijs-kwaliteit en levering, Roger! Bedankt voor de review en veel plezier met de Philips lampen! Beest Team
Bestelling is zeer goed geleverd.. top.
Een zeer goede review, Rudy! Bedankt voor de mooie feedback. Wij wensen je een mooi vijverseizoen met de nieuwe UVC lamp! Beest Team
Uv-lamp besteld voor de vijver. Kwam stuk in de verpakking aan. Mail gestuurd 2 dagen later nieuwe in de bus, kosteloos. Dat is pas service
Fijn om te horen dat onze service perfect was, Arjan! Helaas komt het soms voor dat een lamp kapot aan komt, maar wij doen ons best om zo spoedig mogelijk een nieuwe op te sturen. Laat het vijverseizoen maar komen! Beest Team
Heel tevreden
Kort maar krachtig, Annoot! Bedankt voor je mooie review! Je kunt weer vooruit met het aquarium medicijn van Esha! Beest Team
De uv buis die ik besteld had werd na 1 dag geleverd. Helaas bleek ze gebroken te zijn ondanks de uitstekende verpakking. Na melding heb ik na 1 dag een nieuwe ontvangen. Uitstekend ! Groet erik
Wat fijn om te horen dat de nieuwe UVc lamp goed is aangekomen, Erik! Helaas kan het voorkomen dat er tijdens de levering iets kapot gaat, maar wij lossen dit graag zo snel mogelijk op. Bedankt voor de mooie review! Beest Team
Heb deze gekocht als voorraad en heb ze nog niet kunnen testen.
Wat een mooie review, René! Je kunt weer vooruit met de Philips UVC lampen! Beest Team
Prijs lijkt heel aardig totdat je erachter komt dat de Sera watertest flesjes voor Cu, over de datum zijn en een geopende seals hebben en waarschijnlijk gebruikt zijn, omdat er opgedroogd testvloeistof aan de fles zit. Na een mail hierover met bijgeleverde foto's, blijft het zelfs na een week gewoon doodstil, dus hierbij mijn ongenoegen gemeld in de review. Eenmalige aktie geweest dus bij Beest. Netjes door Beest opgelost en snel een nieuwe ontvangen.
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service en producten. Hiervoor onze excuses. Ik zie in ons systeem dat uw mail in onze spam inbox terecht is gekomen. Wij willen dit graag netjes met u oplossen en hebben contact met u opnemen. Beest Team
Originele beoordeling
Snelle levering en super goed advies gekregen
Wat fijn om te horen dat onze service goed is bevallen, Jaap! Bedankt voor je review. Je kunt nu weer de lamp vervangen voor het vijverseizoen. Beest Team
Uv lamp besteld goed verpakt en snel verstuurd
Fijn om te horen dat de UV lamp goed is aangekomen, Arjan! Bedankt voor je mooie review en wij wensen je een goed vijverseizoen. Beest Team
Goed product in korting ontvangen en zeer snel verzonden
Wat een mooie review, Yvan! Goed om te horen dat de prijs-kwaliteit en verzending goed is bevallen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Beest Team
Een super review, Natascha! Wat fijn om te horen de Superfish cartridges snel zijn geleverd. Veel plezier met je bestelling. Beest Team
Duidelijke webwinkel. Snelle levering na bestelling.
Fijn om te horen dat de bestelling snel was geleverd, Marcel! Bedankt voor de positieve feedback over onze webwinkel. U kunt nu weer lampen vervangen met de Philips UVC lampen! Beest Team
Prettige mensen, heldere uitleg
Wat een prettige review, Mirjam! Fijn om te horen dat ons personeel en hun uitleg goed is bevallen. Wij wensen je een goed vijverseizoen met de nieuwe vijverlamp! Beest Team
Goed om te horen dat de lamp snel is geleverd, Jan! Je kunt nu weer snel de lamp vervangen voor het vijverseizoen! Beest Team
Snel en goed geleverd
Wat fijn om te horen, Henk! Een geweldige review. Je kunt nu gauw de vissen weer eten geven met de Top Koi korrels. Beest Team
Goede webshopervaring, mooie aanbiedingen, fijne communicatie, goed verpakt en snel verzonden!
Bedankt voor je positieve feedback, Feran! Wat een top review. Wij wensen je veel plezier met de aquariumdecoratie van BiOrb! Team Beest
Probleem snel opgelost
Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen, Kor! Wij zien je snel weer terug. Beest Team
Zeer snelle en correcte levering aan een zeer aantrekkelijke prijs.
Wat fijn om te horen dat de levering zo snel was, Ludo! Goed om te horen dat onze prijzen aantrekkelijk zijn. De vissen kunnen weer lekker eten! Beest Team
Overzichtelijke site, snelle levering. Er was iets niet op voorraad, snel terugbetaald
Bedankt voor de positieve feedback, Esther! Het kan soms voorkomen dat de winkelvoorraad niet overeenkomt met de website voorraad. Fijn om te horen dat wij dit snel hebben opgelost. Wij wensen je veel plezier met de rest van je bestelling. Beest Team
Goede prijs-kwaliteit. Snelle levering. Tevreden!
Fijn dat je tevreden bent over de prijs/kwaliteit en levering Anja! Dank je wel voor deze mooie review. Beest Team
Het was de eerste keer dat we besteld hebben en ik was tevreden met de leveringstijd en hoe mijn artikel verpakt zat. Goede service Met vriendelijke groeten
Snel geleverd, duidelijk, goede service.
dank je wel voor de snelle review Laura! Veel plezier met de bestelling. Beest Team
Ook super
Kort maar duidelijke review Frans, dank je wel voor het plaatsen! Beest Team
Eerste verzending werd niet geleverd omdat het product schijnbaar gebroken was in de DPD warenhuis. Daarop stuurde Vijvercentrum Beest een vervanging die snel en zonder probleem geleverd werd. Bedankt aan Vijvercentrum Beest voor de snelle afwerking en oplossing.
Goed om te horen dat de nieuwe bestelling snel geleverd is. Bedankt voor de mooie review, Phillipe! Fijn dat onze service u goed is bevallen. Beest Team Vorige reactie: Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent dat u bestelling niet is bezorgd. Wij hebben het voor u uitgezocht en blijkbaar heeft DPD de zending vernietigd en ons hiervan niet op de hoogte gebracht. Helaas kregen wij u telefonisch niet te pakken. Wij zullen via de mail met u contact opnemen of u graag alsnog de bestelling wilt ontvangen of liever u geld terug ontvangt. Nogmaals excuses voor het ongemak. Beest Team
Originele beoordeling
verzending staat sinds drie dagen in depot van DPD met de vermelding dat zij vertraging hebben en ik heb geen idee wanneer het geleverd wordt. Niet direct de fout van Beest maar heel slechte koerier