Perfect product voor een goede prijs

Precies zoals beschreven, past precies, gewoon goed!

Carbone forgé

Très bon carbone forgé

Superrr

Superrr snelle levering en ingepakt en nette producten

Vraagteken wat levertijd betreft

Heb wat besteld maar kon niet vinden wat de levertijd was. Heb mail gestuurd kreeg wel netjes antwoord terug moet ik zeggen. Maar dan na betaald te hebben blijkt het dat het misschien pas half Juli leverbaar is . Kon wel geld teruggestort krijgen ook netjes maar ik wacht het wel af. Gr Pieter Beugeling

Snel, accuraat

prima webshop, bestel er graag

niet veel spannends, betrouwbaar en groot assortiment.

Snelle levering.

Goed product.

perfecte comunicatie en levering

Top geregeld!

Supersnelle verzending!

Netjes verzonden en snelle levering

Het pakket kwam goed ingepakt aan bij mij thuis en was er ook vlug, super blij mee met mijn nieuwe sportstuur!

Snelle levering, verzendkosten buitensporig

Besteld product snel geleverd maar 4 kleine clips die in een enveloppe verstuurd hadden kunnen worden werden nu in een doos verzonden voor €8,99. Dit zou veel klantvriendelijker kunnen.

Tevreden maar toch !!!

Bij het bekijken en bestellen staat er vermeld ,item is in backorder. Enkel wanneer je na betaling op je account gaat kijken ,of een mailtje stuurt ,krijg je te horen dat jullie het net besteld hebben!! En dat het 3 tot 4 weken kan duren voor het bij jullie beschikbaar is (zal wel een paar weken meer zijn.)En dat het item dan naar mij opgestuurd wordt,nog een weekje erbij .

Snel bezorgd en prima service.

De volgende dag al bezorgd en later ook nog geholpen met de montage! Prima service!

Top geregeld

Snelle levering Mooi product met juiste pasvorm

Première experience

J attends de recevoir mon colis pour émettre un avis ….

Snelle levering en goed product

Goede pasvorm en prima kwaliteit

Top ervaring

Ik kwam er achter dat de bestelling 7 dagen duurde en theoretisch zou het net kunnen. Spacers besteld en moest gemonteerd worden net voor de vakantie. De goed bereikbare en vriendelijke mensen van Autostyle begrepen dit volledig en zorgen ervoor dat het pakketje eerder werd bezorgd. Top geregeld dus!

Snelle correcte service

Goede telefonische uitleg over product ontvangen. Daarna online besteld. Snelle ontvangst.

goede prijs-kwaliteit verhouding

goede mooi afgewerkte stoel echter de rail was aan de voorzijde te kort zodat dit moeilijk te bevestigen was op de autovloer

Heb nog niks ontvangen.

Heb nog niks ontvangen.

Top,Snelle levering,Goede kwaliteit.

Zoals boven beschreven.

Goed en snel

vlot en correct

rees verschillende keren besteld bij autostyle en steeds vlot en correct geleverd en kwalitatief producten

gekregen wat ik heb besteld en op tijd

geen zin in

perfekt

Goed verpakt, met duidelijke handleiding. Mooi product en snel geleverd.

12 Jeverweg

Groningen 9723 JE