Lekker snel geleverd

Heldere website, en snelle levering.

Al 2 x iets besteld. Werd razendsnel geleverd, en was makkelijk te vinden en te bestellen op de website. Kwaliteit/prijs van de geleverde producten ook prima in orde.

Mijn eerste keer dat ik er bestel en is een aanrander. Alles correct geleverd netjes verpakt top.

Mooi product lange levering

superservice !!!

goed, goedkoop, en snelle levering

Fantastische service! Pakket uiteindelijk snel ontvangen

DHL zegt afgeleverd te hebben maar niets ontvangen! Niet bij buren! Niet bij afhaalpunt!! Echt waardeloos! Autostyle heeft direct contact opgenomen om het probleem op te lossen! Het probleem ligt duidelijk bij DHL en niet bij autostyle. Fijn contact gehad en zij hebben kosteloos een nieuw product verstuurd. Echt super! Vandaag ontvangen dus een dikke plus voor de service! Misschien andere bezorgservice nemen maar verder prima bedrijf !!

Uitstekend product

Simoni Racing uitlaat sierstukken TR106N Al eerder uitlaat sierstukken van dit merk gekocht prima kwaliteit. Had wel gedacht dat de bestelling eerder geleverd zou worden, omdat ik nog extra de voorraad status telefonisch geverifieerd had.

geweldig

ik ben zeer tevreden over AutoStyle, Ik heb wieldoppen besteld en ze zijn geweldig en een telefoonhouder die was ook geweldig, dank jullie voor de goede levering en goede producten groeten Martin Arentsen

Supersnelle levering.

Supersnelle levering. Boven verwachting. Alles was duidelijk, netjes en overzichtelijk vwb de informatie.

goed afgeleverd, maar 1 onderdeel past nauwelijks

Goed product Voldoet aan wens

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze uit accessoires en onderdelen. De verwachte levertijden staan duidelijk aangegeven. Bij vragen over een bestelling wordt door de klantenservice snel gereageerd.

Op vrijdagmiddag om 16.30 een product besteld dat ik de volgende dag daarop in de avond nodig had.Het product was op voorraad.Direct na de bestelling kreeg ik een track&trace om de bestelling te volgen.De volgende morgen om 11 uur werd het product afgeleverd.Een pluim voor AutoStyle en in dit geval ook wel voor de vervoerder(DHL?). Roel habing-Enschede

Gewoon goed.

Goed, alleen nog Ideal toevoegen als betalingsmiddel.

Correcte firma

Correcte afhandeling , bestelling was op fout adres geleverd nacontact met de firma namen ze contact op met de vervoerder en 2 dagen later alles in orde . Thanks

Top spul en snel geleverd

Top bedrijf zeker een aanrader besteld en binnen 1 a 2 dagen is het thuis

Zeer prettig binnen 24 uur geleverd

Super tevreden over Autostyle

Ik had een running light besteld voor Audi A3 dit product deed niet wat het moest doen en kon het ook direct weer terugsturen.

duidelijk is dat zij goede en snelle service geven

Ik krijg geen korting als bedrijf

Is zeer goed

Besteling

Prima product

Kentekenplaathouders besteld. Snel geleverd en precies zoals omschreven. Goede kwaliteit.

echt top

ik vind het echt top zeer goede levering

Prima de lux

Goed product en op tijd geleverd, Betrouwbaar bedrijf

Geweldig snelle levering en precies wat ik besteld had

12 Jeverweg

Groningen 9723 JE