DHL LEVERT NIET OP DE DATA AANGEGEVEN,HEB NOG MIJN PAKKET NIET ONTVANGEN
UPDATE: Het pakket is niet opgehaald bij het servicepoint. Goedemorgen WYBO, U heeft op 28 januari iets besteld en dat hebben wij de 28e verstuurd. Op 29 januari is de bezorger bij u aan de deur geweest maar was er niemand thuis, dit kunt u ook volgen via de track&trace. Uw pakket wordt nu geleverd bij een DHL Servicepoint. Met vriendelijke groet, Team AutoStyle
Original review
DHL LEVERT NIET OP DE DATA AANGEGEVEN,HEB NOG MIJN PAKKET NIET ONTVANGEN
Erg blij met mijn bestelde producten. Sneller dan verwacht..
Zou daags geleverd worden..
Goedemiddag Ray, U heeft op 23 januari bij ons besteld en dit is 23 januari ook netjes verstuurd. Uw pakketje heeft helaas bij DHL vertraging opgelopen en is hierdoor pas na het weekend op 27 januari opnieuw in het sorteer proces terecht gekomen. Uiteindelijk heeft u het pakket vandaag ontvangen. We stellen het zeer op prijs als u de beoordeling wilt aanpassen daar uw beoordeling op DHL gebaseerd is en niet op ons. Wij hopen dat het door u bestelde artikel wel naar wens is. Met vriendelijke groet. Team AutoStyle.
Original review
Zou daags geleverd worden..
Ik stel via de website een vraag betreft een specifiek product. Omtrent levertijd. Krijg hier niet eens reactie op?! Maar.intussen word ik wel wekelijks lastig gevallen om een beoordeling te geven. Bestellen prima, service niks
UPDATE: We zijn er inmiddels achter dat een aantal contactformulieren vanaf onze website niet aan zijn gekomen en we hier dus niet op gereageerd hebben. Onze welgemeende excuses! Goedemorgen, Inmiddels heb ik u een e-mail gestuurd om dit te onderzoeken. Met vriendelijke groet, Team AutoStyle
Op tijd geleverd,de zending was compleet en saaie velgen zijn een stuk leuker voor eveneens een leuke prijs.
Producten zijn erg goed. Alleen jammer dat er geen track en trace code wordt gestuurd. Na een rondje bellen moet je er pas achter komen wanneer het pakket bezorgt wordt.
Goedemorgen, Vervelend dat je geen track&trace ontvangen hebt. Wij versturen deze automatisch naar het door jou opgegeven e-mailadres, uiteraard kan daar een keer iets mis in gaan. Het kan ook zijn dat deze e-mail in je spambox terecht komt. Gelukkig heb je de bestelling wel ontvangen en ben je tevreden erover! Met vriendelijke groet, Team AutoStyle
DHL leverd veel te laat
UPDATE 10-01-2020: Verdikke, doen wij alles goed en dan krijgen we nog een 4. Laten we hopen dat Jack de volgende keer meer geluk heeft met DHL Goedemiddag Jack, U heeft op 6 januari bij ons besteld en dit is 6 januari verstuurd. DHL heeft op 7 januari geprobeerd het pakket te bezorgen maar toen was er niemand thuis. Uiteindelijk heeft u het pakket 2 werkdagen later opgehaald. DHL heeft dus niet een week later geleverd. We stellen het zeer op prijs als u de beoordeling wilt aanpassen daar uw beoordeling (overigens onterecht) op DHL gebaseerd is en niet op ons. Een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Team AutoStyle
Helaas mis ik bij de uitlaatsierstukken een belangrijke maatvoering; nml de TOTALE LENGTE van het sierstuk. De vermelde lengte op de site betref blijkbaar alléén de lengte van het stukje sierstuk zelf, maar dat is exclusief de lengte die op/over de betreffende uitlaat wordt geschoven. Zeg maar het 'zwarte' gedeelte van het sierstuk. Als je uitlaat aan het 'einde' een bochtje maakt, is de totale lengte een belangrijk gegeven !! Jammer, pas het 3e bestelde exemplaar was geschikt voor onze auto.
Goedemorgen, Op basis van de feedback van u en onze dealer waar u geweest bent zijn wij op dit moment bezig om afbeeldingen met de afmetingen bij de artikelen te zetten! We willen u dan ook bedanken want op deze manier kunnen wij verbeteringen doorvoeren en onze dealers en de consument van betere informatie voorzien. Met vriendelijke groet, Team AutoStyle
Ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
De automaterialenzaak is niet goed op de hoogte dat er een pakket voor mij wordt geleverd. Mijn eigen naam staat erop en die is voor de ontvanger onbekend. Dit werkt verwarrend. Product is snel verzonden en voldoet. Als DHL niet kan afleveren, dan leveren ze in een zaak een paar km verderop. Ik zou het liefste zelf mijn eigen vervoerder willen kiezen. Ben bereid hier iets meer voor te betalen.
Update 15-01-2020: Geen reactie mogen ontvangen. Jammer. Goedemiddag Joeri, Zou je ons willen mailen op [email protected]? We zouden graag willen weten of het pakket inmiddels wel aangekomen is! Met vriendelijke groet, Team AutoStyle
Had 2 schakelpaneeltjes besteld met tuimelschakelaar met rode ledlicht in mini Cooper style. Zeer snel verzonden ondanks de kerstdrukte super geregeld
Product voldoet aan de verwachting. Levering in 4 weken i.p.v. beloofde 16 dagen. Geen reactie van Autostyle of hun dealer, wanneer na 3 weken gevraagd wordt naar de status.
Het pakket heeft vertraging, omdat het verkeerd gesorteerd is.
Update 15-01-2020: Geen reactie mogen ontvangen (uiteraard). Jammer. Goedemorgen, Waarom geeft u ons een 2 en niet DHL? Hier kunnen wij niets aan doen en het is dan ook bijzonder dat u ons een 2 geeft. Wij hebben uw bestelling keurig verwerkt en verstuurd. Alsnog wens ik u een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Team AutoStyle
bestellen en 3 dagen later kunnen afhalen
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn blij dat u erg tevreden bent. Mag ik vragen wat wij nog meer kunnen doen om van deze 6 een 10 te maken? Een zesje is net een voldoende ;) mvg team AutoStyle
alles ok
goed , maar we hebben 2 autostoelen besteld en we vragen ons af wanneer de tweede komt .De aanbeveling hangt af van de afhandeling i.v.b.m. de tweede stoel .
Goedemorgen, Dank voor uw beoordeling. We verwachten de tweede stoel op 26 november te kunnen versturen. UPDATE: de stoel is 22-11 verstuurd en wordt vandaag aangeboden. Met vriendelijke groet, Team AutoStyle
As niet zeker of het onderdeel zou passen maar werd uitstekend geholpen
zoals ik al zei,mijn bestelling was goed en snel.
Open luchtfilter besteld. Keurig op tijd geleverd en een goed degelijk product.
Juist het product ontvangen. Uitstekende service!
Goed materiaal tegen een goede prijs.En snelle en correcte levering.
De wiel doppen die ik bestelde waren goed en wat ik verwachte had juist een snellere levering verwacht
Goedemorgen, Ik zie inderdaad dat uw pakketje jammer genoeg wat vertraging heeft opgelopen, dit vinden wij erg vervelend maar ligt helaas buiten onze macht. Wij wensen u toch veel plezier met uw aankoop. mvg team AutoStyle.
niks te klagen