Toen ik het slotje wilde vervangen kwam ik erachter dat deze niet voor mijn dakkoffer geschikt is. Hierop direct een e-mail gestuurd naar het bedrijf maar totaal geen reactie.
Goedemorgen, Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent. E-mails welke wij ontvangen beantwoorden wij op doordeweekse dagen doorgaans nog dezelfde dag. We hebben ook even in onze mailbox gezocht op uw naam en e-mailadres, maar kunnen helaas ook geen email van u terugvinden. Wellicht kunt u uw mail met het probleem nogmaals sturen naar [email protected] Dan kunnen we er alsnog voor u naar kijken en hopelijk tot een oplossing komen. Met vriendelijk groet, Autostyle
Producten snel gevonden en de volgende dag geleverd!! Proficiat!
Moest helaas lang wachten, maar dat was te verwachten voor iets wat al jaren oud is en weinig verkocht word
J ai fait une demande par mail la rep. as été une des plus rapide que j ai u et le siège commander lundi le mardi il été chez moï dans une boite bien protéger merci a eux pour ce professionnalisme
Snelle levering! Met track and trace
Zeker aan te raden
De betaling van een niet te leveren product correct afgehandeld. Andere nabestelde producten snel en in goede conditie geleverd.
bestelling bleef wat lang achter omdat ze deze niet op voorraad hadden dus ik stuurde een mailtje en kreeg meteen heel vriendelijk antwoord dat ze de bestelling toevallig net verstuurd hadden
Ik had alvast een kofferbakschaal besteld voor mijn nieuwe auto. Auto is er schaal er leggen en dan past hij niet. Of voor oud model of gewoon kut. Na foto's en kenteken gestuurd te hebben, wordt er gezegd dat ik de verkeerde heb besteld. Grote onzin want een kia niro phev is er maar in 1 versie en niet anders. De mat retour gestuurd koste mij dus een hoop moeite en verzendkosten. Na 2 weken alleen het betaalde bedrag terug gestort. Wat een waardeloos bedrijf, hun fout en ik moet de verzendkosten betalen. Kortom hier niets bestellen want je krijgt verkeerde spullen en je mag betalen.
Goedemorgen, We betreuren het dat u ons direct negatief beoordeeld met een 1, alvorens u ons een bericht stuurt met het probleem. We zouden het op prijs stellen als u ons eerst in de gelegenheid stelt om te kijken waar het probleem zit. De door u bestelde kofferbakschaal is bedoeld voor een Kia Niro II Plug-in Hybrid 2022- (met een hoge laadvloer). Afgelopen maanden hebben we dit item meerdere malen uitgeleverd en verder geen enkele klacht gehad. Maar het zou kunnen zijn dat de fabrikant een verkeerd item heeft geleverd/verkeerd gestickerd is. Als u ons even uw exacte autogegevens, liefst met kenteken, en foto's waarop zichtbaar is dat het niet past even mailt naar [email protected] dan kunnen we even onderzoeken waar het probleem zit. Met vriendelijke groet, Autostyle. Toevoeging: We hebben op 8 februari het pakketje retour ontvangen, en op 13 februari is het aankoopbedrag + verzendkosten terugbetaald. Dit heeft dus geen 2 weken geduurd.
Original review
Bestelde artikelen voldeden aan de beschrijving en werden vlot geleverd.
Nette levering. En snel
Besteld op basis van foto's. Bestelling was exact zoals aangegeven.
Snel reactie op mail en snelle levering
Terwijl ik mijn auto merk en model bouwjaar geschreven heb kreeg ik een onderdeel wat niet past op mijn auto en nu heb ik het terug moeten verzenden en moet 2 weken wachten op mij geld
Beste, Bedankt voor uw beoordeling op Kiyoh. Het lijkt erop dat u het verkeerde bouwjaar van uw auto hebt geselecteerd, niet wij. Als u het juiste bouwjaar (2005-2011, type e90) had gekozen, zou u hebben gezien dat er geen racechip beschikbaar is voor deze auto. U heeft de racechip aan het begin van de week teruggestuurd, en u hoeft niet de volle 2 weken te wachten op uw geld. Met vriendelijke groet, team AutoStyle
Info correct en levering top Items van zeer goede kwaliteit en past perfect
Tevreden over de accessoires die ik heb besteld. Het was wat later doordat een artikel niet op voorraad was. Autostyle heeft het deel wat wel op voorraad was op verzoek naar mij opgestuurd.
29-12-2023 **Update, de klant bleek iets besteld te hebben op een andere website en niet bij ons ** Beste klant, Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We zijn niet op de hoogte van uw probleem, en we willen dit graag voor je oplossen. Stuur alsjeblieft een e-mail naar [email protected] met je bestelnummer en een beschrijving van het probleem. We zullen het zo snel mogelijk onderzoeken waar het probleem ligt. Excuses voor de vertraging en bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Klantenservice Autostyle.nl
Original review
Ze sturen niks op, wel betalen en herhaaldelijk heb ik gemaild en dan zeggen ze,dat ze het opsturen. Maar uiteindelijk krijg je niks, zit al 6 wk op mijn bestelling te wachten, komt toch niet.
Snelle levering, goed verpakt.
Matten zijn prima We hebben er erg lang op moeten wachten
Goede e-mail info Goed verpakt Kortom Top service
erg goed
supersnel geleverd
Wordt snel geholpen en de bestelling wordt snel geleverd perfect .
Goede website en snel leverbaar
Snel en goed aangekomen. Goede prijs en precies wat er wordt weergegeven op de afbeelding.