Een lichtpuntje

Snelle levering en keurig verpakt. Volgende keer maar voor 4 kleine lampjes in een brievenbuspakje doen ipv een grote doos met opvulpapier.

Netjes geleverd maar wel iets te veel betaald plus minus 18 euro voortaan beter kijken en vergelijken

viel tegen

past niet over de oude antenne heen , graag retourbetaling . artikel vrijdag 13 jan retour gestuurd .

Service au top ! , je recommande fortement les pièces sont de bonne qualité , seul problème pour ma part après avoir commandé une lame de pare-chocs pour ma leon 5f , ces quel n'est pas pré forer donc ajustement es nécessaire

Ayez confiance

Ayez confiance très bon avis

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Levering op zeer korte termijn. OK

Snelle bezorging

Product is anders dan afgebeeld op jullie website en YouTube Verpakking kwam beschadigd aan maar zit zou ook door het bezorg bedrijf gebeurd kunnen zijn

snel en goedkoop

snel, goedkoop en kwaliteit

One of the best webshops!

Easy ordering, good pricing, delivered on time and in perfect condition!

Bestelling klopt en op tijd geleverd.

Bestellen gaat prima via webshop. Correct geleverd en tevens formulieren toegevoegd voor eventuele retourzending. Goed geregeld,ga zo door.

Snel en vlot geholpen geweest

Had zijwindschermen besteld, had pas bij klaar voor verzenden door dat ik de achterste voor een break had gekocht. Heb de klantendienst gecontracteerd, en meneer heeft deze snel geannuleerd en aangepast. Nog eens bedankt daarvoor.

Makkelijk online bestellen en binnen 3 dagen op de stoep

Snel en overzichtelijk site en het zoeken op kenteken is erg makelijk

Vakkundig en professioneel! snelle levering

Makkelijk via de site mijn artikel gevonden met degelijke en correcte omschrijving. Vaak is het onduidelijk of het wel of niet voor je auto beschikbaar is, bij AutoStyle geen twijfel.

Goede service!

Vooraf een vraag gesteld betreft een product, snel reactie terug gehad waardoor ik zeker het goede product had besteld. Hierna ook snel mijn bestelling mogen ontvangen, helemaal goed!

Goede service!

Niet gekregen wat ik naar verwachting besteld had

Had spacers besteld. Stond bij foto’s een product wat ik graag wilde. Bleek een compleet ander product binnen te krijgen en er stond ook niks bij de beschrijving. Werd niet gekeken naar de mogelijkheden. Jammer

Niet gekregen wat ik naar verwachting besteld had

Top materiaal concurrerende prijs

Top materiaal, scherpe prijs en ook nog eens snel geleverd, wat kun je als klant nog meer wensen!

Top materiaal concurrerende prijs

Ziet er goed uit

Veel keuze uit jullie assortiment

Overzichtelijk webshop. Bestellen en snel leveren. Een aanrader.

12 Jeverweg

Groningen 9723 JE