Snelle levering en keurig verpakt. Volgende keer maar voor 4 kleine lampjes in een brievenbuspakje doen ipv een grote doos met opvulpapier.
Netjes geleverd maar wel iets te veel betaald plus minus 18 euro voortaan beter kijken en vergelijken
past niet over de oude antenne heen , graag retourbetaling . artikel vrijdag 13 jan retour gestuurd .
Beste Wim, Jammer dat u niet tevreden bent. Het betreft een universele sharkfin antenne, de afmetingen staan er tevens bij vermeld in de omschrijving. Helaas kunnen wij er weinig aan doen dat deze dan niet over uw antenne voet past. Daarom betreuren we het ook dat u ons zo'n slechte beoordeling geeft. Indien u niet tevreden bent heeft u ook het herroepingsrecht en kunt u het artikel naar ons retourneren. Wanneer wij het artikel van u retour hebben ontvangen, dan krijgt u binnen een paar dagen uw geld terug op uw rekening. We hopen dan ook dat u uw beoordeling wilt herzien, want wanneer u niet geheel tevreden bent kunt u ook een 5 of 6 geven, maar een 1 is wel heel erg laag, aangezien het pakketje netjes bij u geleverd is en we ook gewoon het bestelde item geleverd hebben. Met vriendelijke groet, Autostyle
Original review
past niet over de oude antenne heen , graag retourbetaling .
Service au top ! , je recommande fortement les pièces sont de bonne qualité , seul problème pour ma part après avoir commandé une lame de pare-chocs pour ma leon 5f , ces quel n'est pas pré forer donc ajustement es nécessaire
Ayez confiance très bon avis
bonjour, nous avons essayé de vous joindre plusieurs fois depuis que vous avez entré le mauvais numéro de maison. Toujours eu le contact ce matin, nous allons l'envoyer. Nous aimerions que vous modifiiez votre note s'il vous plaît team AutoStyle.
Original review
Bonjour je n’ai pas reçu mon colis
Levering op zeer korte termijn. OK
Product is anders dan afgebeeld op jullie website en YouTube Verpakking kwam beschadigd aan maar zit zou ook door het bezorg bedrijf gebeurd kunnen zijn
Goedemorgen, niet zo fijn dat de verpakking beschadigd is maar dit zoals u al aangeeft waarschijnlijk transportschade zijn. Wat betreft het artikel, zou u ons een paar foto's willen mailen op [email protected] Wij hebben deze klacht namelijk nog niet eerder gehoord dat het artikel anders zou zijn dan op de website. mvg team AutoStyle.
snel, goedkoop en kwaliteit
Easy ordering, good pricing, delivered on time and in perfect condition!
Bestellen gaat prima via webshop. Correct geleverd en tevens formulieren toegevoegd voor eventuele retourzending. Goed geregeld,ga zo door.
Had zijwindschermen besteld, had pas bij klaar voor verzenden door dat ik de achterste voor een break had gekocht. Heb de klantendienst gecontracteerd, en meneer heeft deze snel geannuleerd en aangepast. Nog eens bedankt daarvoor.
Snel en overzichtelijk site en het zoeken op kenteken is erg makelijk
Makkelijk via de site mijn artikel gevonden met degelijke en correcte omschrijving. Vaak is het onduidelijk of het wel of niet voor je auto beschikbaar is, bij AutoStyle geen twijfel.
Vooraf een vraag gesteld betreft een product, snel reactie terug gehad waardoor ik zeker het goede product had besteld. Hierna ook snel mijn bestelling mogen ontvangen, helemaal goed!
Had spacers besteld. Stond bij foto’s een product wat ik graag wilde. Bleek een compleet ander product binnen te krijgen en er stond ook niks bij de beschrijving. Werd niet gekeken naar de mogelijkheden. Jammer
Top materiaal, scherpe prijs en ook nog eens snel geleverd, wat kun je als klant nog meer wensen!
Veel keuze uit jullie assortiment
Overzichtelijk webshop. Bestellen en snel leveren. Een aanrader.