Prettig, overzichtelijk, snel en duidelijke uitleg op de site

Prettig, overzichtelijk, snel en duidelijke uitleg op de site.

Goede duidelijkheid mbt service

Goede duidelijkheid mbt service en artikel,snel geleverd en paste perfect.

Professionisti, Seri e tempestivi.

Lo consiglio vivamente mi sono trovato bene

Snel geleverd geen gedoe

Makkelijk te vinden wat ik nog had voldoet aan mijn verwachtingen van het geleverde Goed afgeleverd goed verpakt . Zonder problemen.

Snelle,correcte levering.

Gewoonweg super !

Snelle en correcte levering. Sierstukken passen perfect en van goeie kwaliteit.

Goede service en snelle levering

Snelle levering na bestelling

Goede snelle service

Carbon folie besteld, de folie is van heel goede kwaliteit en is erg goed zelf te plakken. Wij hebben de motorkap gestapt, ziet er strak uit

Goede service en advies

Heb heel goed advies en informatie gekregen over het gewenste product. Winkel zeker aan te raden!

Vlotte levering en prima product.

Gemakkelijke website. Alles is zeer vlot verlopen en werd zeer snel geleverd.

Normale te verwachte service

geen bijzondere dingen te vertellen, ze doen correct de dingen die ze moeten doen,

Goede service.

Het onderdeel wat ik besteld had was niet op voorraad maar moest nabesteld worden, toch werd binnen 2 weken het product geleverd, het was goed verpakt en is zonder schade aangekomen.

juist product, correct omschreven en snel geleverd

top

Er was een probleem met levering

Levering duurde langer als verwacht maar dit is netjes opgelost

Bestelde artikelen snel geleverd.

Produkt werkt, goed spul.

Service hoog in het vaandel

Goede comminucatie

Rubbasol kofferbak mat gekocht met bumper bescherming vanwege honden. Uitstekende pasvorm! Snel geleverd! Top.

Goed werk

Snel en goede service

Goede product en snelle levering

Snelle levering na duidelijk voorbeeld

Gekocht product niet geheel de juiste passing, maar verder acceptabel

prima firma

snelle service en goede kwaliteit

Zeer goede ervaring

Ben nieuwe klant ben zeer tevreden met vlotte levering mooi product

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.