Top service!

Snelle levering, en top producten !

Top product en snelle levering

Top product en snelle levering!

Product geleverd zoals beschreven. Snelle zending, geen problemen, ideale levering!

Geweldige service

Had onderdeel besteld ma was nie voorradig, uiteindelijk kreeg ik de mail dat het onderweg was, top

Mooi snel geleverd en top product

Het is snel geleverd en past erg mooi gewoon een top product

Superfijn

Zonder veel gedoe super geholpen

Goed.

Correct, snel en binnen opgegeven tijd.

Netjes geleverd, maar weinig duidelijkheid over de levertijd

Bestellen en zo ging prima, maar lange levertijd aangezien het product bij bestelling op voorraad was. Track trace kreeg ik pas op de dag dat 't werd geleverd

Hoofdsteun past niet achterin

Ik heb bij autostyle twee hoofdsteunen besteld. De steunen bieden ondersteuning aan de zijkant van het hoofd. Zodat rechtopzittend geslapen kan worden. De steun dient bevestigd te worden aan de metalen stangen van de reeds aanwezige hoofdsteun van de stoel. Helaas staan de metalen stangen van de hoofdsteunen op de achterbank te dicht bij elkaar, waardoor de hoofdsteun niet te gebruiken voor de plaatsen achterin. Levering was conform afspraak en de dag na de bestelling.

Helemaal super

Spullen besteld, goede prijs, snelle levering en eenvoudige betaling. Goed verpakt,

Uitstekend!

Zeer tevreden over de bestelling en product!

Hele goede service met betrekking tot het oplossingsgericht denken.

Via Bol.com een universele onderlip besteld bij een tussenleverancier die je moet plakken door middel van dubbelzijdige tape. Helaas zat er geen handleiding bij, maar zag op de verpakking dat het van het merk auto style is, daaropvolgend heb ik op internet gekeken hoe deze het beste aan te brengen. Netjes gedaan zoals het wordt vermeld maar helaas is de plakstrip toch los gekomen door weersinvloeden en heb ik de lip kapot gereden. Contact opgezocht met auto style zelf om te vragen wat voor dubbelzijdige tape wordt gebruikt. Na een goed gesprek met desbetreffende het voorstel gekregen mij kosteloos een nieuwe op te sturen. Dit noem ik nou echt service en mee denken met de klant. Oplossingsgericht en klantgericht is zeer goed te noemen en vandaar deze positieve referentie betreft het meedenken en oplossen. Top!

Top !

Vandaag besteld en morgen al in huis ! What you see is what you get !

Altijd goed

Ik bestel al jaren bij AutoStyle. Altijd naar mijn verwachting.

Zeer goede communicatie en snel geleverd

Super bedrijf

Snelle en nette levering

Zeer klant vriendelijk en behulpzaam

Super goede en snelle service

Als je een mailtje stuurt dan krijg je bijna de zelde dag nog een mailtje terug met goede informatie over je product. Als je iets verkeerds heb besteld en je wilt het afbestellen dan doen ze daar niet moeilijk over en ze storten het geld weer heel snel zonder problemen naar je rekening. Ik zou het echt aanbevelen.

dik in orde

positief

Producten zijn top zowel afwerking als kwaliteit. Enkel de levertermijn duurde wel heel lang vond ik ik

Spullen werden netjes afgeleverd en zijn goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Op voorraad

Op voorraad en een snelle levering .

Snel en correct

Betrouwbare site met authentieke producten en vlotte levering

Perfecte levering binnen een dag

Heldere omschrijving op website, goede informatie per mail over bestelling, levering de volgende dag zoals beloofd, en (ook in vergelijking met andere sites) een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden!

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.