Gewoon een mooi product wat ik bij jullie heb besteld.

Ik zou als ik weer iets nodig zou hebben weer bij jullie bestellen. Ook voor de snelle service.

Goed product, snel geleverd

Goed product, snel geleverd

Nog niets geleverd

Nog niets geleverd en de tracking link werkt niet

Goede klantenservice

Goede klantenservice. Site over voorraadstatus kan update gebruiken

Gewoon

Gewoon zoals het hoort

Goed ontvangen

De turbo fluit is leuk

Het meeste was voorradig en kwam op tijd, een deel had flinke vertraging en kreeg ik pas later

Bestelling gedaan bij autostyle, alles was na wens maar ik was vergeten 1 artikel toe te voegen, gebelt en was geen probleem en het was gecorrigeerd. Er was een artikel erg laat en ze boden mij de optie aan om dit artikel te vervangen, een ander artikel had ook vertraging maar deze kon niet simpel vervangen worden dus deze deed er zeer lang over, maar dit was niet de schuld van autostyle en ze dachten zeker mee.

Perfert

super fast delivery and perfect delivery time

Snelle afhandeling

Niks op aan te merken. Mooie producten aan sterk gereduceerde prijzen.

Prima producr

Mooie matten, passen goed, prima afwerking.

Verkeerd adres

Enkele problemen ondervonden, dit lag niet bij autostyle maar de afleverdienst. Ze hebben me zeer goed geholpen en er alles aan gedaan zodat ik mijn pakje zo snel mogelijk in handen had !

Heel te vrede

Snelle levering en product netjes verpakt en precies de goede maat

Snelle Levering

Juiste product snel geleverd gekregen (Volgende dag). Prima ervaring.

Uitstekend!

Heb al vaker wat besteld bij AutoStyle. Ook nu weer prima gegaan!

Snelle en adequate afhandeling van de bestelling

TOP.

Kwalitatief en supersnelle levering !!!

Kortom , een Super Aanrader

Snelle levering, goede communicatie

Gelukkig heeft Autostyle accessoires voor de Mazda cx 5 snel leverbaar in tegenstelling tot andere leveranciers.

Très efficace !

Livraison rapide et articles de très bonnes qualités.

Vriendelijk en correct

Ze maken de gekochte spullen er ook netjes op

Goed!

Snel geleverd en veilig verpakt.

Snelle service, alleen verpakking en daarmee het product beschagigd.

Ik heb mijn bumper beschermer besteld, keurig op tijd geleverd, staat prachtig op de auto

Zeer positief

Goede afhandeling van bestelling. Sneller geleverd dan verwachte levertijd. Zeer positief!

Positief.

Snel geleverd, bij klantenservice goed te word gestaan.

Produit de qualité

Service rapide

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.