Toppie

Service is uitstekend,goede contacten,reageren heel snel

Super snel geleverd en goed verpakt

Prima spullen

Top en snelle levering

Top snelle levering helaas zelf net het verkeerde besteld retour kunnen steunen alles was snel geregeld

Goede afwikkeling

Goede en snelle service

Bij mijn bestelling zat in 1 fles een gat en had een tweede fles gelekt. Dit is snel en netjes opgelost door de klantenservice. Topservice!!!

Niks op aan te merken

Product besteld, heel snel geleverd. Helaas niet het goed, dus terug moeten sturen, het geld snel retour gekregen Telefonisch contact gehad, vriendelijk geholpen Kortom een goede site voor iets te bestellen!

Snelle bezorging en perfect afgeleverd. Zoals omschrijving

T C CHASAN

Ik ben erg blij dat Auto Style tevreden is Ik kan het iedereen aanbevelen

Very Good!

I ordered Koni Sport Kit suspension for my Alfa Romeo 147. Got a great deal. Shipping to Luxemburg was free and took about 3-4 days.

Top shop!

Alles prima geregeld en mijn bestelling op tijd in huis!

Mooi product, snelle levering!

tevreden klant

alle bestelde goederen zijn goed toegekomen, wel met wat vertraging, maar dat ligt blijkbaar aan corona en de transporteur. de transporteur (dhl) had wel geen dokumentje achtergelaten waar ik alles kon ophalen, want ik was niet thuis bij aflevering. de buren zijn het de dag daarop komen brengen.

Van het zoeken van accessoires tot bezorging klopt het helemaal.

Heb het goed ervaren! Enige minpunt is dat de track and trace niet goed werk.

Goede service en volgens afspraak

Goede service en volgens afspraak

Ik ken Autostyle al van mijn werk bij brezan den helder en dat gaf altijd veel vertrouwen en wederzijds respect, blijf je in de jaren daarna Autostyle altijd trouw, ook en vooral de uitstekende service en vertrouwen

Goede levering,en toch nog snel voor deze tijd

Ik had wat vragen bij de bestelling en het wordt direct beantwoord.. Fijn gevoel is dat Mvg Norman

Weet niet wat ik ervan moet vinden

De sportuitlaat RVS die ik bestelde was echt te klein voor woorden. Op de site lijkt het nog een grote uitlaat, totdat je hem besteld! Vond hem zo tegen vallen dat ik hem retour heb gestuurd.

Prima, volgens verwachting

Produkt is volgens verwachting, de bestelling en afhandeling is netjes en correct afgehandeld

Prima volgens afspraak

Super en snelle service.

Snelle levering.

Perfect afgehandelde bestelling

Fijn

Is oke

Geluid van de einddemper die ik gekocht heb is spatzuiver! Alleen de kwaliteit van de demper en levering vielen tegen. Demper had een paar deuken. Hier een daar een paar stukjes plakband en slecht afgewerkt. Paket kwam ook beschadigd aan

Supergave elektrische kinderporsche!

Een gave auto en voor ons voor een geweldig doeleinde. Snelle levering en fijn mailcontact! Ga zo door en veel werkplezier!

très rapide

excellent

Netjes verpakt, snelle levering

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.