zeer tevreden!

produkt goed ingepakt verstuurd!

Top snelle levering

Wat ik wilde hebben heb ik gekregen

Goed product , vlot geleverd

Product voldoet aan de verwachtingen. Binnen een dag geleverd .

Precies volgens de advertentie en snel geleverd

Prima verkoper

Super kwaliteit

Uitstekend!

Helemaal tevreden.

Krijg mijn bestelling niet aan

Al 2 maanden op mijn bestelling ant wachten

Artikel is niet passend, word als het goed is nog opgelost.

Artikel zou passen op de auto maar dat is niet. Word nog opgeĺost.

Snelle bezorging

Snel het juiste artikel bezorgd

Top product en snel geleverd

Top product, plug & play, snel geleverd

Snelle levering, en je vind er (bijna) alles aan een goede prijs.

bumperbescherming plakt aan een kant niet goed

Na bevestiging van de geleverde bumperbescherming plakt deze aan een kant niet goed. Ook wil de achterklep na bevestiging niet goed dicht want dikte van de bumperbescherming remt het dicht gaan van de achterklep. Moet nu echt hard worden dicht gedaan.Nee ik ben niet tevreden maar wel €155 uitgegeven. Maar na contact zijn we tot een passend oplossing gekomen, oa de achterklep bijgesteld. Het geheel zit nu zoals het zou moeten! Dus uiteindelijk goed geregeld!

Simpel en makkelijk aan te sluiten. Ben er blij mee. En het werkt. Heb de chip op 4 staan. Rijd lekker

bestellen geen probleem

besteld maar konden pas weken later geleverd worden weet nu niet of ze goed zijn want kon niet achten moest naar polen voor die tijd had ik ze graag gehad volgen de keer bij het product op dit moment niet op voorraad dan weet je alsje besteld dat levertijd langer is.

Waardeloos, annuleren kan niet.

Item besteld, en tijdig in de ochtend vroeg geannuleerd. Krijg je een mail, sorry annuleren kan niet want de bestelling is al verwerkt. Terwijl de bestelling vervolgens aan eind van de dag pas verzonden is. Ik moest het dan maar retourneren, ja leuk maar dan zijn de verzendkosten voor mij! ONklantvriendelijk.

Goed behalve

kwaliteit stoel is goed, slider hendel is geometrisch niet goed en moest sterk verbogen zijn om goed te passen.

Goede en snelle levering.

prima service,keurig op tijd bezorgd,keurige kwaliteits autovloermatten

goeie ervaring.Bestel beslist weer iets.

Uitstekend!

Alles op-en-top geregeld!

Mijn spoorverbreders zijn na een week geleverd Maar m’n kofferbakmat duurt ongeveer 3a4 weken

Goede en snelle fijne service!

Top service! Snel geleverd

Snelle levering en overzichtelijke website

Erg makkelijk en lekker snel in huis

Prachtige einddemper gekocht

Nog even eronder lassen Had m binnen 1 dag in huis Wat een service!

Duidelijke site, snelle communicatie.

alleen de levering duurde beduidend langer dan bedoeld....

Tevrede klant

na bestelling vrij snelle reactie en goed overzichtig beantwoord

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.