AutoStyle producten is aan te bevelen

Levering keurig verzorgd ook de nalevering, maar waarom een tweede bedrijf ingeschakeld, en niet alles op een adres.!!

Uitstekend!

Niks op aan te merken, ga zo door!

Alles prima, product, prijs & levering!

Prima ! Zowel product, prijs en levering waren heel ok!

Vorige week maandag nieuwe koplampen besteld met zijknipperlichtkapjes. Ze waren woensdag al aangekomen en donderdag gelijk gemonteerd. Het is een mooi exemplaar voor hoge kwaliteit voor een lage prijs. Zal zeker vaker bestellen hier.

Levertijd van mijn bestelling

Mijn ervaring is dat de levertijd van mijn bestelling (een set wieldoppen maat 15 inch) te lang duurt, het is inmiddels al 10 dagen geleden. Ik heb ook per mail geen (tussen)bericht ontvangen of tracking gegevens, hoor ook niks of de zending onderweg is. Nu pas op 20 mei, nadat ik de beoordeling heb gemaakt op kiyoh, lees ik een bericht hierover, dat op 11 mei mijn bestelling is verzonden naar de dealer Slager. Er wordt beweerd dat dit bericht mogelijk terecht is gekomen in mijn spam, maar ik kijk juist regelmatig in mijn spambox, en kan geen enkel bericht vinden over mijn bestelling.

Heerlijke vanuit je luie stoel goed kunnen shoppen.

Goede kwaliteit en goede service.

Zoals het moet

product snel geleverd en alles zat erbij wat monteren makkelijk maakte.

snel geholpen

goed geholpen alleen een klein artikel in een veel te grote verpakking en dat is natuurlijk niet nodig en maakt de bezorgkosten toch wel erg duur.

Volgens afspraak

Top kwaliteit en snelle levering

Erg tevreden over de kwaliteit, zorgvuldig verpakt en snelle levering

Prima ervaring

Materiaal goed verpakt, snel geleverd binnen toegezegde 1 dag

Makkelijk en overzichtelijke website, ruime keus en zeer snel geleverd!

Ze leveren op tijd en alles is zoals op de website

Ervaring is prima.

Heb vering besteld is op tijd aangekomen en het doet wat ze beloofde

topbedrijf

netjes en snel geleverd!

Goed en snel geleverd

Was snel besteld en ook snel geleverd

abnormaal duur

Ik heb een Rvs bumper bescherming gekocht voor€89! Bij levering blijkt het erg dun en nog geen 300 gram weegt. Voor mij nooit geen aankopen meer. Ik had het graag teruggestuurd maar heb het gestoten en was direct geknikt! De originele die bij aanrijding beschadigd was weegt overigens 1360gr! maar dit terzijde!

geweldige service

goede en snelle levering en het ophalen in deze tijd was wat moeilijker maar niet onmogelijk en er werd goed meegedacht.

Niet super slecht

Fout onderdeel geleverd ondertussen al opgelost.

Aanrader

Easy lip

J'ai fait l'achat d'un Easy lip à poser sur ma voiture Ford Fiesta et cela ne va pas, cela ne tient pas. Pourtant, j'ai fait un dégraissage minutieux. Je suis mécontent car cela décolle... Je mets 1 étoile pour l'article. S'il y a lieu d'avoir un dédommagement, ce serait bien car ce n'est vraiment pas un bon produit et je le déconseille.

Goede afhandeling

Snel antwoord op mijn vraag. Product volgende dag in huis. Goed geregeld

Prima ervaring

Bestelling verliep exact zoals je zou verwachten. Bestellen, betalen en de volgende dag geleverd. Bestelde product was zoals aangeboden en prima prijs kwaliteit verhouding. Tevreden!

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.