Prutsers

Ik stel via de website een vraag betreft een specifiek product. Omtrent levertijd. Krijg hier niet eens reactie op?! Maar.intussen word ik wel wekelijks lastig gevallen om een beoordeling te geven. Bestellen prima, service niks

Blij mee!

Op tijd geleverd,de zending was compleet en saaie velgen zijn een stuk leuker voor eveneens een leuke prijs.

Prima product

Producten zijn erg goed. Alleen jammer dat er geen track en trace code wordt gestuurd. Na een rondje bellen moet je er pas achter komen wanneer het pakket bezorgt wordt.

DHL pas na een week

DHL leverd veel te laat

Snelle levering, prima kwaliteit.

Helaas mis ik bij de uitlaatsierstukken een belangrijke maatvoering; nml de TOTALE LENGTE van het sierstuk. De vermelde lengte op de site betref blijkbaar alléén de lengte van het stukje sierstuk zelf, maar dat is exclusief de lengte die op/over de betreffende uitlaat wordt geschoven. Zeg maar het 'zwarte' gedeelte van het sierstuk. Als je uitlaat aan het 'einde' een bochtje maakt, is de totale lengte een belangrijk gegeven !! Jammer, pas het 3e bestelde exemplaar was geschikt voor onze auto.

Duidelijke communicatie

Ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Verzending via automaterialenzaak vervelend

De automaterialenzaak is niet goed op de hoogte dat er een pakket voor mij wordt geleverd. Mijn eigen naam staat erop en die is voor de ontvanger onbekend. Dit werkt verwarrend. Product is snel verzonden en voldoet. Als DHL niet kan afleveren, dan leveren ze in een zaak een paar km verderop. Ik zou het liefste zelf mijn eigen vervoerder willen kiezen. Ben bereid hier iets meer voor te betalen.

Top een shop alle producten zijn makkelijk te vinden en van zeer goede kwaliteit.

Groot assortiment voor ieder wat wils

Had 2 schakelpaneeltjes besteld met tuimelschakelaar met rode ledlicht in mini Cooper style. Zeer snel verzonden ondanks de kerstdrukte super geregeld

Voldoende, prijs, kwaliteit, leversnelheid en feedback.

Product voldoet aan de verwachting. Levering in 4 weken i.p.v. beloofde 16 dagen. Geen reactie van Autostyle of hun dealer, wanneer na 3 weken gevraagd wordt naar de status.

Levertermijn niet gerespecteerd

Het pakket heeft vertraging, omdat het verkeerd gesorteerd is.

heel goede ervaring

bestellen en 3 dagen later kunnen afhalen

keigoe

alles ok

goed , maar we hebben 2 autostoelen besteld en we vragen ons af wanneer de tweede komt .De aanbeveling hangt af van de afhandeling i.v.b.m. de tweede stoel .

Snelle levering en correct

As niet zeker of het onderdeel zou passen maar werd uitstekend geholpen

gewoon goed!

zoals ik al zei,mijn bestelling was goed en snel.

Netjes en goed geregeld

Open luchtfilter besteld. Keurig op tijd geleverd en een goed degelijk product.

Uitstekend!

Juist het product ontvangen. Uitstekende service!

Goed materiaal tegen een goede prijs.En snelle en correcte levering.

De wiel doppen die ik bestelde waren goed en wat ik verwachte had juist een snellere levering verwacht

snel en goed

niks te klagen

prima producten voor een goede prijs

ik heb twee kuipstoelen gekocht, de montage was ikea niveau gemakkelijk en de kwaliteit is goed!

snel,zuiver, vriendelijk

prettig om zaken mee te doen

Perfecte service van Autostyle nadat het pakket zoek was omdat Heuts in Weert een verkeerd huisnummer op de site had staan waardoor DHL niet kon leveren. Pakket schijnt weer onderweg te zijn met het juiste huisnummer.

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.