Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd zoals besteld.

Perfect product voor een heel nette prijs. Zeer snelle levering!

Zie hierboven...

Snelle levering, mooi verpakt en geen schade, perfect zoals de olschrijving aantoobde op de website top bestelling

perfect

snelle levering en goede website

Top bedrijf

Mooie velgen besteld. Helaas was er één velg beschadigd. Na een aantal mailtjes waarin ik uit moest leggen wat er defect was kreeg ik gratis een nieuwe opgestuurd.

GOEDE SNELLE LEVERING

sNELLE GOEDE LEVERIN MAKKELIJKE SITE

Snelle levering, prima prijsstelling

Altijd voldoende keuze voor de autofreak bij autostyle!

Snelle levering goed kontakt

Voor 19:00u besteld, niet volgende dag in huis

Had op zeer korte termijn (de volgende dag) een universeel uitlaatrubber nodig met meerdere ophangpunten i.v.m. aanpassen uitlaatsysteem. Het was reeds begin de avond. De meeste autobedrijven in de regio hebben zoiets niet voorradig, daar is het aanbod vaak enkel merkspecifiek. Laat staan dat ze het nog dezelfde avond verzenden. Autostyle bood gelukkig als één van de weinigen een 'voor 19:00u besteld zelfde dag nog verstuurd' service. Netjes de bestelbevestiging op 13 augustus, 18:43u per mail gekregen, dus betaald en wel, toch ruim voor de cutoff time. Helaas geen trackingcode ontvangen, de dag er op werd mijn vermoeden bevestigd: Niet verstuurd. Wel snelle reactie van Autostyle en Autofit Goes (de lokale Autostyle partner die je moet selecteren wordt als verkoper van de webshop-artikelen gezien blijkbaar?) maar buitenom excuses en 'Door de drukte is het helaas niet meer gelukt om uw bestelling gisteren te verzenden.' weinig actie vanuit Autostyle zelf. Autofit heeft wel gelijk gevraagd om IBAN gegevens om het bedrag terug te storten. Helaas het geld nog niet teruggestort gekregen. Ben bereid hier een weekje op te wachten, daarna zal ik reminden. Heb die dag maar via een lokale automaterialenzaak een ander lang uitlaatrubber gekocht dat bij een willekeurig ander automodel hoort voor nog geen 3,5 euro. Opvolging van deze fout had dus netter gekund. Hopelijk volgende keer beter!

Snelle levering en super service

Mijn kofferbak kwam beschadigd uit de doos autostyle gebeld een paar foto's gestuurd en gelijk een nieuwe opgestuurd.

Snel geleverd en mooie spiegels

Toe nu toe niet positief

9 juli iets besteld en nu nog niet ontvangen, morgen is het de 13 de dus eerst maar eens leveren Inmiddels na telefonisch contact correct geleverd

😉👏👍

Prima oplossing

Super snel geleverd

Het onderdeel ziet er goed uit het was super snel bezorgd Nogmaals bedankt voor de 3D nek kussen en de snelle service ook de site ziet er goed uit het ging super snel

snel en prefect.

alleen had de DHL het vergeten door te geven , dat paket was afgeleverd. verder was het goede product.

perfect

overzichtelijke lijst -gemakkelijk bestellen-vlug geleverd goed een plus.

Snelle levering, goede producten

Zeer snelle levering

Overzichtelijke site,

Vriendelijke bediening.

Bestelling via internet gedaan. Werd netjes te woord gestaan en bestelling in ontvangst genomen. Zal wel vaker via internet of bij de winkel onderdelen bestellen.

Snel en goed

De eerste keer dat ik autostyle gebruik en in een keer goed Top

Snelle en goede service

Ik heb het onderdeel laten leveren bij een dealer. Enige minpuntje was dat er geen gegevens op de doos stond. Het duurde even voor de dealer de juiste doos gevonden had, na het controleren van de beschikbare trackingnummer. Schoonheidsfoutje.

prima geregeld

altijd al tevreden geweest.

Levering Pakket lag in de gift-container!!!

Vanwege mijn afwezigheid heeft de boderijder DHL het Pakket maar gedumpt in de gft. Better was geweest om het Pakket te halen.

prima, snel geleverd

snel geleverd: pakje was volgende dag al in huis.

Toppie!

Vrijdag rond 13:00 een stuurnaaf besteld, en zaterdag om 14:30 al in huis. Top service! Oh Ja, en bedankt voor 3D opblaasbaar nek kussen :)

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.