Kan ik niet zeggen

Pluspunten

veel keus, goede uitleg

Kleine dingen via brievenbuspost verzenden om de verzendkosten reeel te houden.

Het pakketje kwam 2 dagen later dan in de mails van de courier was aangekondigd. Lag waarschijnlijk aan de courier.

Pluspunten

Duidelijke site ruime keuze

Pluspunten

Accuraat behandeld .En snelle levering. Alleen vindt ik het jammer dat het apparaat niet werkt als ik de lampen van de auto aan doe gaan mijn dag rij verlichting niet uit.. Het is een simpele aansluiting. Maar misschien moet ik bij een fors focus 2006 wel een andere stroom draad van de lampen pakken .wat is uw advies hierin.ik heb het nu aangesloten op de blauwe draad van het stads licht .

Nee. Na een bestelling kan ik dit nog niet beoordelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering , goed verpakt

Ik heb achterlichten besteld voor mijn auto , lichten passen maar aansluiting is niet juist (wss voor Amerikaans model)

Pluspunten

- Snelle levering!! - Product is van goede kwaliteit - Duidelijke afhandeling per e-mail

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

RaceChip besteld via AutoStyle. Levering duurde 3 dagen. Helaas geen aftersale support voor de RaceChip

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

*Aanpassing* Kreeg geen bevestiging per mail wat ik had besteld en geen indicatie gekregen hoe lang het zou duren voor dat het geleverd zou worden. "Had wel bericht ontvangen zat in me spam e-mail' sorry!

Pluspunten

Snel en vlotte levering

dHL niet meer nemen !bezorgen het gewoon op een ander afleverpunt , niet degene die jij had aangegeven ! Schande

Pluspunten

snel & goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit

Gelieve een mail te sturen als het product niet in stock staat. Staat op de site vermeld dat je normaal een mail krijgt maar hb niets gekregen Mvg

Pluspunten

Snelle levering..goede kwaliteit spullen

Pluspunten

Veel keuze/merken.

Handiger als bij de lijst van merken ook per merk de producten staan aangegeven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vlotte behandeling .......

had het besteld product graag eerst gezien (nu is het wat te klein ) was niet in winkel voorradig ....

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

levert snel

een gebruiksaanwijzing bij het product zou handig zijn ben nu de helft van mijn moerdoppen kwijt!

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en scherp geprijsd. Snelle levering.

Track & trace van DHL werkte niet.

Pluspunten

Weer alles perfect verlopen

Pluspunten

Prima service. Duidelijke site voor bestellingen en prima terugkoppeling rondom levering. Niets aan te merken.

Geen. Maken waar wat ze zeggen!

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.