2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede spullen

Hele slechte service van verzenden. Bestelling was ineens weg. En niet optijd binnen. En na iedereen gebeld te hebben niet geweten waar de bestelling was.

Pluspunten

Snelle makkelijke bestel wijze, duidelijke site en makkelijk te filteren.

Geen idee

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN

ALLES , PRODUCT ZOU AFGELEVERD worden bij Heuts,daar wist men niets van de bestelling , vervolgens gebeld en autostyle vertelde dat product per post nl ( oid) afgelevrd zou worden . nog steeds niets ontvangen, waardeloos

Pluspunten

Super service!

Pluspunten

Vind het een beetje raar dat als je besteld je net zoveel betaald als ze bezorgen als dat je het zelf op zou halen in de winkel

Pluspunten

We hebben meerdere producten besteld, ze waren helaas niet allemaal op voorraad maar dat wisten we. totaal nu 2 pakketten ontvangen, de laatste komt volgende week. Top verzending & producten!!

NIET!!

Pluspunten

snelle levering (2dagen), bestelde eerst bij andere webshop levering 1 a2 dagen , na betaling was het 5 tot 10 dagen daarna mail dat het niet in stock was ,geld wel terug gekregen .Hier geen gezever maar direkt geleverd

Pluspunten

redelijke prijs en vlotte levering.

nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

het onderdeel is niet zoals op de fout dit valt mij tegen

actuele fotos op jullie website plaatsen

Pluspunten

Heel snel levering

Pluspunten

Vlotte levering en een goed produkt

Pluspunten

veel produkten en snelle levering

geen

Pluspunten

supersnel, geen gedoe

controleer de verzending, mijn zonnestrip was beschadigd

geen

Pluspunten

verzending heel snel

als je iets besteld dan betaal je altijd de verzendkosten ook als je het product wilt afhalen in een winkel bij Blokker betaal je namelijk Geen verzendkosten als je de bestelling in de winkel afhaalt

Pluspunten

Net product

Bezorging door DHL bij een particulier. Gaat moeizaam. Bezorging is alleen overdag. En nauwelijks / niet te sturen. Postnl en ups doen dat beter

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.