Pluspunten

Breed gamma producten

On line dient men goed te zoeken. De luchten die ik kocht vind je enkel via "zoeken" en zijn duur. De hallogeen lichten van autostyle zelf gaan zeer snel kapot!!! Beperkt aanbod aan merken sportremblokken

Pluspunten

Pluspunten

Goede service, vandaag bested en morgen al in huis :) Het product zat netjes, veilig en stevig verpakt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

3 maanden levertijd voor een simpel slotje veel korter maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle bezorging. Duidelijke informatie.

Per ongeluk een verkeerd product besteld. Wilde dit terug sturen. Wilde dit via mijn opgegeven autostyle dealer retourneren maar werd daar slecht behandeld. Zij konden het niet retourneren en lieten dit op een onvriendelijke manier weten.

Pluspunten

Site is makkelijk te navigeren. Werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling, die super snel bezorgd werd! (dag later had ik het al binnen)

Vond de verzendkosten erg hoog voor 2 luchtverfrissers voor een auto die makkelijk door de brievenbus hadden gekund.

Pluspunten

Snelle en zeer adequate afhandeling en goede site

Nee top ga zo door

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over het bestelde product

de koeriers zouden wat beter moeten opgeleid zijn en wat meer nederlands moeten kennen zo weten ze dan waar ze een pakket moeten af leveren en dan zijn er minder vergissingen of verkeerde leveringen ik heb een week moeten wachten op iets dat direct leverbaar was omreden dat het verkeerd was geleverd

Pluspunten

Goede producten , duidelijke afspraken en info , bestelling was zelf sneller geleverd dan beloofd.

Pluspunten

Super snelle levering

Niks

Pluspunten

Snelle goede levering

Pluspunten

Product wat ik binnen had gekregen was defect gebeld en ze stuurde meteen een nieuwe op. Top geregeld. De medewerker Maarten was zeer vriendelijk en keek graag mee naar een oplossing. Bedankt.

Mischien zou een tip zijn om klanten tussentijds te laten zien wat de status van hun pakket is.

Pluspunten

Overzichtelijke site als je weet wat je zoekt. Zoekmachine werkt ook goed. Bestelling zoals beloofd, de volgende dag geleverd. Prijs is correct.

Als je de bestelling wilt laten bezorgen, zorg dan dat het "gerommel" met die postcode en distributeur in de buurt, wordt overgeslagen. Dat deel van de site werk ook niet zo handig.

Pluspunten

Onderdeel op voorraad en direct de volgende dag in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website, nette bedragen en snelle levering.

Beetje raar dat je bezorgkosten moet betalen als je een bestelling bij een autostyle dealer wilt laten bezorgen om het vervolgens daar zelf af te halen.

Pluspunten

Snelle levering goede prijs

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Pluspunten

Alles ok 100% thanks

Pluspunten

Pluspunten

Snelle afwikkeling

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.