Kwaliteitsproducten, goede service en vlot bezorgd.

Duidelijke website. Omdat ik toch nog iets wilde vragen even gebeld. Ik werd hulpvaardig en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Bestelling op dinsdag geplaatst en de volgende dag al in huis. Alles zeer goed verpakt dus onbeschadigd aangekomen. Kortom, kwaliteitsproducten van een aanbevelingswaardig bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelde goederen heel goed ingepakt bestelde goederen kwamen overeen met de afbeelding op de website

langere wachttijd eer ze leveren in België

Pluspunten

Vlotte bezorging en goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijk bedrijf!

Om niet meer dan 1 mail te sturen om het bedrijf te beoordelen. Het komt nu over alsof de klant verplicht is het in te vullen. In de laatste 2 minuten heb ik twee mails ontvangen.

Pluspunten

Komt alle afspraken na!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website. Mooie artikelen. Goede Info over wanneer je product wordt bezorgd.

Voor 14:00u bestellen is de volgende werkdag in huis. Dat was echter bij mij niet zo, pas de daarop volgende dag was het er. Vooral omdat ik het de volgende dag in huis wilde hebben, heb ik jullie website gebruikt. Jammer dat ik het niet op tijd heb gekregen. Jammer dat er geen ophaal adres(sen) zijn, nu betaal je altijd bezorgkosten en die zijn best hoog voor een artikel.

Kalkovenweg 48

2401 LK Alphen aan den rijn