Laden reviews...
Prettig
9 May 2025
Toon
Zaltbommel
Mooi product Ziet er heel netjes uit
29 April 2025
Dirk
Voorschoten
Snel en goed verpakt
23 April 2025
Danny
Zonhoven
Fijn bedrijf. Snelle levering. Zou eerst later worden geleverd, maar omdat de koerier toch langs onze woonplaats kwam, werd er netjes overlegd of het eerder geleverd mocht worden.
15 April 2025
C.G.
BODEGRAVEN
Het onderstel voor mijn tuintafel is goed verpakt en redelijk snel opgestuurd.
11 April 2025
A.
Heemstede
Bij de online bestelling lukte iets niet en dit bij opmerking geschreven. Volgende ochtend direct hier contact over en opgelost met ook nog een fijne levering op dezelfde dag. Dit is pas service!
11 April 2025
Peggy
Hoogstraten
Goedkoop en snel geleverd.
30 March 2025
AJ
Raard
Mijn vragen werden zowel per mail als per telefoon snel beantwoord. Bezorging van de buiten eettafel werd door hun zelf gedaan en de bezorger hielp me om het pakket samen naar de 1ste verdieping te brengen. Super aardig van hem! De tafel was makkelijk in mijn eentje in elkaar te zetten. Heel blij met deze keuze van dit product en dit bedrijf. Ik raad daarom beiden van harte aan!
28 March 2025
Lesley
Amsterdam
De prijs en kwaliteit van de tafel is super. Snelle en correcte levering door een super aardige en meedenkende bezorger.
20 March 2025
Frank
Zundert
Goede en duidelijke service,. Prima geholpen nadat ik het verkeerde product had besteld en had al heel snel het goede in huis.
8 October 2024
Tiny
Barneveld
Ben erg blij dat ik bij dit bedrijf besteld heb Goed contact met ze en goed ontvangen het artikel wat ik bestrkd had Zal het zeker aanprijzen bij mijn familie en vrienden ga zo door Vgr Gerry
3 September 2024
Gerry
Giethoorn
Fijne website ook!
28 August 2024
Charlotte
Santpoort-Noord
De eettafel die ik had besteld bleek bij binnenkomst een veel lichtere kleur te hebben dan op de foto. Ik heb hem uiteindelijk wel gehouden, maar een correcte foto bij het artikel zou fijn zijn geweest..
Beveelt niet aan
Op tijd geleverd
21 August 2024
Nanning
Ridderkerk
Goed ontvangen maar ik miste een berichtje. Misschien zelf gewist maar vind dat wel raar van mezelf
17 August 2024
Rudi
Oostende
Goed gereageerd op mijn wensen
17 August 2024
N.A.
nw lekkerland
Parasol besteld, snel en op afspraak geleverd en mooie kwaliteit
11 August 2024
Diena
Hoofddorp
Mooi product, netjes verpakt, goed aangekomen. Hartelijk dank!
8 August 2024
Regina
Haarlem
Duidelijke website, snelle verwerking van de aankoop en prima bezorging.
6 August 2024
Willemien Rougoor
Gouda
Vlotte em goede service.
2 August 2024
CAM Jaspers
Hapert
Dag van tevoren een app gekregen en de volgende dag zoals afgesproken geleverd echt SUPER!!!
21 July 2024
Miriam
Houten
Mooie tafel voor een redelijke prijs. Service en bezorging uitstekend!
17 July 2024
C.
Eindhoven
Heel tevreden, snelle levering, fijne bezorger die ook nog een goed advies gaf!
16 July 2024
Rudie