Snel en netjes geleverd

Vooraf gebeld wanneer levering het beste uitkwam, en ook zo geleverd

Zeer positief

Van het bestelproces tot levering, alles verliep soepel. Woensdagavond besteld en vrijdagochtend 10 uur stond de marmeren tafel al in de tuin. Zeer tevreden over het contact tussentijds en over de prachtige tafel. Zou zeker aanraden!

Snel en zeer netjes!

Snel geleverd, goed en veilig verpakt, duidelijk en direct een Mail wanneer product geleverd werd.

Goede ervaring

Verzendkosten zouden iets lager mogen!

Mooi product, snelle levering!

Vorige week tuinbank besteld en binnen de 5 werkdagen bezorgd. In het echt is de teak houten tuinbank nog mooier dan op de foto. Wij zijn er erg blij mee en gaan er zeker van genieten.

Heerlijke tuinbank en snel geleverd!

De tuinbank van teakhout is nóg mooier in het echt! Wij gaan hier zeker meer bestellen

super

Vriendelijk, behulpzaam, op tijd geleverd

uitstekende service

veel aandacht en hulp bij bezorging marmeren tuintafel

Geleverd binnen opgegeven tijd artikel Gelijk aan omschrijving

Prima service!

Persoonlijk gebeld om de bestelling af te leveren.

Snel en duidelijk

Binnen 2 dagen ontvangen

Zondagavond besteld en dinsdag binnen....

Gewoon goed

Snel en correct gehandeld .

Perfecte service

Overzichtelijke webshop, voordelig, snel en persoonlijk afgeleverd

Geweldig!!

Wat een service van deze firma. Persoonlijk contact, betrokken en zeer vriendelijk. Meneer bracht het persoonlijk en wilde mij zelfs nog wel helpen het naar mijn balkon te brengen. Klasse gewoon. Zulke bezorgers wil ik altijd!! Afijn, artikel bevalt prima, prijs goed, uitvoering goed, kortom zeker een 10 waard!

Snel en perfect!

Makkelijk bestelbaar, snelle levering en netjes afgehandeld.

Goede en prettige communicatie

Ik werd gebeld hoe ze het pakket af konden leveren. Kon zelf opties aangegeven.

De service was heel goed, materiaal is mooi en stevig. Zeer vriendelijk behandelt.

Mijn ervaring met Vriesenco is prima

Leveringstijd was 2-5 dagen. Product was er al binnen 2 dagen. Hulde! Ook was ik aangenaam verrast door de zorgvuldige en prima verpakking.

Persoonlijk

Goed geregeld en persoonlijk contact

Mooie prijs kwaliteit, en zeer leuke planten tafetjes en verzending lekker snel . Een aanrader

Zeer klantvriendelijk!

Erg behulpzaam en geweldige service. Levering, correct en snel.

uitstekend

prima service, meedenkend en de levering was volgens afspraak, geheel op tijd en met telefonische updates.

Goed verpakt, snelle levering en alles ziet er goed en onbeschadigd uit

Industrieweg 2

7064BV Silvolde