Reactie van het bedrijf
Beste R,
Wat vreselijk jammer dat de verzendkosten voor u aanleiding zijn om ons zo’n vreselijk lage beoordeling te geven. We moeten zeggen dat we dat niet helemaal begrijpen, en dat we het eigenlijk ook niet helemaal eerlijk vinden.
U weet voor afrekenen al dat u verzendkosten moet betalen, want u bestelling heeft een waarde onder de €75,=, u kan dan zelf kiezen of u alsnog wilt bestellen of niet, of dat u nog meer bestelt waardoor de verzendkosten komen te vervallen. In onze verkoopvoorwaarden staat dat retourneren voor eigen kosten is, maar dat bij omruil de verzendkosten voor een andere maat of ander artikel voor onze kosten zijn, wij denken dat dat een heel erg mooie oplossing is. Bij enkel retour krijgt u de verzend kosten ook geretourneerd
Op basis van deze informatie begrijpen we eigenlijk waarom u achteraf hier dan boos over bent en ons “ beloont” met 1 ster.
En wat is te veel aan portokosten? Het kost ons zo langzamerhand al bijna €8,50 om een pakketje bij u te krijgen. Er moet toch echt een vrachtwagentje voor rijden.
Gratis verzenden en gratis retourneren is door de hele grote spelers in het leven geroepen. Achter die spelers zitten grote investeerders die op deze manier markt proberen te kopen. Wij als kleine detaillist kunnen hier niet in mee omdat wij het ons in ieder geval niet kunnen veroorloven met verlies te leveren. Gratis betekend namelijk altijd: op kosten van de detaillist.
Jammer dat de onesie niet de juiste maat had of niet aan de verwachting voldeed, anders had u een onesie met een originele waarde van €49,95 thuis gehad voor €40,90 (dat is dus minus 30% korting en incl de verzendkosten van €5,95) i.p.v. voor €55,90 en die korting van €15,= is volgens ons een heel erg goede deal.
U hoeft ons zeker geen dikke voldoende te geven, maar 1 ster, daar worden wij toch vreselijk verdrietig van.
Met vriendelijke groet,
Jet Smit