Leuke collectie en merken met mooie kwaliteit.

Mijn jongens hebben alleen maar ondergoed en pyjama's van deze site. Heerlijk en mooie modellen, ook voor de wat smallere kids.

Mijn boys sùper blij met hun nieuwe hempjes.

Per ongeluk twee keer hetzelfde besteld doordat de site “even wegviel”. Gelukkig was terugsturen geen enkel probleem.

Mooie collectie en klantgericht

Mooie collectie! Er ging online iets niet goed met de korting (3=4), maar dit werd keurig en snel opgelost. Super!!

Heel erg mooi assortiment -

Mooie artikelen, eigenlijk slaag ik hier altijd wel voor m'n kinderen. Liefst met wat korting natuurlijk, maar dat is zeker in juni geen enkel probleem. Absolute toppers : Claesen's zomer jurkjes

Vlotte service

Mooie spullen, alleen jammer van de hoge verzendkosten waardoor ik meteen voor €90 moet bestellen.

Levering van producten prima, overdreven emailverkeer

Ik had twee topjes besteld. Die zijn keurig geleverd. Ik had voor deze twee topjes echter zeven emails in mijn mailbox waarvan er naar mijn idee maar twee nodig zijn. En dan heb ik deze mail, die vraagt om mijn review (en dus weer ruimte in mijn emailbox en tijd vraagt) nog niet meegerekend.

Correcte communicatie en vlotte levering

Prima opvolging van de bestelling. Goede informatie over de uitvoering en levering. Vriendelijke groeten bij de verpakking.

super goede service

Pyama kwam heel snel maar helaas met een productiefoutje ('hap' uit de stof), werkelijk binnen één dag was het omgeruild voor een gaaf exemplaar. Niet dat ze die zelf nog op voorraad hadden want ik had de laatste besteld maar ze hebben het meteen bij de leverancier geregeld. Dat is nog eens topservice!

Pluspunten

prima keuze, snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering. Na je bestelling is elke stap in het proces te volgen. Erg netjes dat je daarvan elke keer een bericht krijgt! Keurig verpakt en geleverd. Betrouwbaar. Ik bestel hier graag weer!

Pluspunten

Snelle en nette levering. Helaas was het veel te groot wat ik besteld had. Maar ook het retourbedrag stond snel weer op de rekening.

Geen punten op dot moment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

Snelle levering en geweldige service!!

Pluspunten

Snelle en nette levering!

Pluspunten

Goed assortiment, snelle levering

Nee

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit voldoet aan de verwachting en persoonlijke touch dmv kaartje op naam bij levering produkten. Prima webshop

Pluspunten

leuke site, de enige online winkel waar ik leuke BBorg boxershorts kon kopen in kleine maten. Snelle en nette levering.

Pluspunten

Hele snelle levering. Er was iets niet op voorraad en dat is ook heel goed opgelost.

Pluspunten

Mooie collectie Super levering

Pluspunten

Prima prijs, snelle verzending.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Beoordelings mail pas versturen als pakketje er is

Pluspunten

snelle levering en echt mooie spullen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wibautlaan 1