Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Erg klantvriendelijk, ze staan altijd voor je klaar om je van dienst te zijn en zelfs artikelen voor je te bestellen die niet op de website staan.In een woord: GEWELDIG !
30 March 2023
Yvonne
Amsterdam
Ik kan meestal alles wat ik voor mijn hobby zoekt vinden zo,n fijne site jammer dat jullie stoppen moet ik weer iets anders zoeken om mij spullen te vinden
24 February 2023
Elke
Zwijndrecht
Bestellingen worden altijd vakkundig ingepakt en snel verzonden. Ook kan je heel makkelijk de status van de bestelling volgen. Bij eventuele vragen worden klanten zeer vriendelijk te woord gestaan.
18 February 2023
Sonja De Ruysscher
Lelystad
Je kunt het niet beter treffen met Jacobi. Altijd behulpzaam. Prima kwaliteit. Zeer snelle complete levering.
12 February 2023
Albert Seubring
OOSTERHESSELEN
Jammer dat ik deze hobbywinkel nu pas echt ontdekt hebt. De hobbyartikelen worden tegen hele scherpe prijzen aangeboden. Alles wordt keurig verpakt verzonden. Snel in huis. Ook een gratis presentje bij je bestelling (wat je zelf uit kunt kiezen). Altijd leuk. Ik beveel deze winkel van harte aan. Het enige minpunt is, dat ze tzt gaan stoppen.
11 February 2023
A.C.
Purmerend.
Nog nooit een probleem ervaren Altijd zeer snelle mail beantwoording Jammer ..maar zeer begrijpelijk dat ze gaan stoppen
3 February 2023
Dirktje
Garrelsweer
Prima kaarten en enveloppen die stukken goedkoper zijn dan ergens anders. Heel snel geleverd
24 January 2023
Herma
Amersfoort
Geweldige winkel om te shoppen, ook online! Vriendelijke mensen die ook voor je klaarstaan per email om je problemen op te lossen. Dus goede service en veel artikelen, heel fijn!
13 January 2023
Marion
Amersfoort
Er is een groot aanbod! En je kunt thuis alles al uitzoeken op de website. Mijn favoriete hobbywinkel!
1 December 2022
Jellie boersma
Ryptsjerk
Snel en goed verpakt geleverd. Hoofdzakelijk wilde ik het Big Shot lager bestellen. Dit had ik nergens anders gezien en was dus blij dit reserveonderdeel hier te vinden. Ook de Penny Black snijmal "Natures Beauty" had ik niet meer gedacht te vinden. Ik zag dan nog andere snijmallen en stempels met sale prijzen en ben heel blij met de inhoud van mijn pakket. Tot mijn verrassing zat ook nog een cadeau binnen. Bedankt en ook heel erg bedankt voor de schattige kabouter. Groetjes Sieglinde
7 October 2022
Sieglinde
Erkelenz
vanuit Canada bestel ik regelmatig online bij Jacobi. Zodra het verschuldigde bedrag is ontvangen, gaat mijn bestelling zo snel mogelijk goed verpakt en.met track en trace op reis. Ook de laatste bestelling werd vandaag weee aan de deur afgeleverd. groeten uit Canada
15 July 2022
Janneke
Calgary, Canada
Zeer uitgebreid assortiment en alles in prima staat geleverd
18 May 2022
Riek
Aalten
groot assortiment, vriendelijke behulpzame mensen, snelle levering, keurig verpakt.
3 April 2022
cobi
Lutjebroek
Nooit problemen ,Top bedrijf!!
30 January 2022
Trudie
Stolwijk
Beste Trudie, Gelukkig nooit problemen
We blijven ons best voor je doen !
Over het algemeen is Jacobi een goede winkel. Hebben veel in t assortiment. Personeel probeert te helpen waar kan. Maar met het retourneren zijn (vooral meneer) ze wel streng. Materiaal netjes in verpakking met prijs sticker maar zonder bon kon niet terug. Al meerdere jaren kom ik hier als klant. Dit viel mij dus wel erg tegen.
29 January 2022
J schaap
oosterwolde
Beste J. Schaap,
Bedankt voor je review.
Wanneer je iets koopt in onze winkel dan mag je je aankoop binnen 14-dagen terug brengen.
Dit staat bij de kassa's vermeld en op je aankoopbon. Je mag het product dan ruilen of je ontvangt je geld terug.
In de praktijk hanteren zelfs we een nog ruimere termijn van 30-dagen zodat je dus ruim de tijd hebt om een artikel te retourneren.
Om de aankoop te retourneren hebben we ter controle wel altijd de aankoopbon nodig.
Daarop staat een uniek bonnummer.
Met dit nummer wordt gecontroleerd wanneer het product is gekocht,voor welke prijs, eventuele korting, enz.
Is een artikel meer dan 30-dagen geleden gekocht kunnen we dat helaas niet meer retour nemen.
Ben reeds jaren tevreden klant. De lage prijzen doen niks af aan de service. Altijd alles snel en volledig. Ook de communicatie is super.
29 December 2021
Patricia Wanten
Wilrijk
Levering is snel en volledig.Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en als je een wens hebt proberen ze daar aan te voldoen.In één woord Super.
16 December 2021
Y H F Stoelhorst
Amsterdam
Als ik producten met andere verkopers vergelijk is Jacobi altijd de goedkoopste.
26 November 2021
Nasreen
Den Haag
Cliente déjà depuis des années et entièrement satisfaite. Livraison rapide et correcte. Grand choix dans tous les domaines. Un petit regret, dommage pour la traduction en français des articles.
23 November 2021
Marcelle Bernard
LURE
veel bestellingen gedaan en altijd snel en in prima staat ontvangen. Een enkel foutje is onmiddellijk naar mijn volle tevredenheid opgelost!
21 November 2021
marja
rheden
j avaisarreter mes cartes mais je reviens et en meme temps chez jacobi pour sa qualite
17 November 2021
MARIE FRANCOISE
STE SOLINE
Merci pour votre avis positif.
Al heel wat jaartjes bestel ik mijn hobbymaterialen bij Jacobi. In het verleden ook voor mijn hobbymaatjes. Helaas is eentje ons ontvallen.... Ben van plan om de winkel eens te bezoeken. Misschien volgend jaar(?!)
16 November 2021
Marijke
Leiden
Beste Marijke,
Bedankt voor je positieve review.
Natuurlijk ben je van harte welkom.
Al wat keren besteld. Gaat altijd goed. Het duurt wel eens iets langer, maar dan moeten ze de bestelling kompleet maken. Het kan altijd op zijn tenslotte. Prima levering, duidelijke comminicatie en altijd wat extra's, wat je zelf uit een lijstje mag uitzoeken. Goede service als iets kapot is.
31 October 2021
Gonny Veldman
Emmeloord
Beste Gonny,
Bedankt voor deze mooie 10-punten waardering.
J'ai connu Jacobi grâce à une amie néerlandaise qui vit en France elle m'a beaucoup aidée pour passer les commandes et maintenant cela sera plus facile car le site en français est bien plus complet. merci Jacobi. ma première commande était à Cahors en France et maintenant je vis à Limoges
18 October 2021
Aline POURCELLE
LIMOGES
Fijne service en snelle levering keurig verzorgd
16 October 2021
Lenie 't Hart