Pluspunten

Die Preise sind unschlagbar. Jetzt auch mit gesenkten Portokosten für Deutschland. Die Lieferzeit ist auch super - nur 2 Tage!

Die Auswahlliste links könnte etwas übersichtlicher sein und die Suchfunktion könnte noch verbessert werden. So dass man nach noch mehr Stichpunkten suchen kann oder die Suchergebnisse eingrenzen kann (z.B. Stichwort Marke und dann nur Dies oder nur Stempel auswählen)

Pluspunten

ik vind het assortiment geweldig. Het is en blijft mijn favoriete web-shop.

Meestal snelle levering, behalve als je op vrijdag bestelt, dan krijg jet het pas op woensdag. Ook zou ik het handig vinden wanneer bij stempels en stansen vaker de maten vermeld zouden staan.

Pluspunten

Je wordt altijd vriendelijk geholpen en heb je een kado nodig dan wordt het geweldig ingepakt. Ze doen alle moeite om je tevreden naar huis te laten gaan.

Ga zo door.

Pluspunten

le contenu du colis est conforme à la commande la rapidité de livraison la possibilité de payer par virement SEPA les frais de livraison sont raisonnables

Pluspunten

Een snelle levering. Ruime keuze. En je bent direct op de hoogte van de nieuwe artikelen.

Bij nieuwe producten kan het soms handig zijn als er een beschrijving/video bij zit. Dan weet je wat de mogelijkheden zijn van zo"n product.

Pluspunten

Ruime keuze en snelle service! Altijd leuke aanbiedingen. Ik ben een tevreden klant.

n.v.t.

Pluspunten

Producten goed te vinden op de site, debestellingen snel en goed afgeleverd, voordelige prijzen in vergelijking met anderen en regelmatig leuke koopjes.

GEEN

Pluspunten

Jullie zijn altijd vriendelijk als je wat wilt vragen voor de telefoon of per email. En ik ben blij dat ik jullie bedrijf hebt gevonden. De bestelling is altijd keurig in orde. Ik zou zeggen ga zo door, ECHT SUPER. Ruime keus aan hobbyspullen,

Ik heb totaal GEEN minpunten. Dus ook GEEN verbeterpunten het gaat prima zo.

Pluspunten

Alleen maar positief.

Geen idee. Het is al heeeel goed

Pluspunten

top service en groot assortiment

Pluspunten

Alle bestellingen die ik heb gedaan zijn perfect en snel geleverd. Ik blijf bij ze kopen omdat ze zo goed en super snel zijn. Ben ook in de "stenen" winkel geweest . En ook daar wordt je vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Ik zou geen verbeter punten weten. Het is er super

Pluspunten

Groot assortiment. Snelle service en snelle reactie bij vragen. De prijs van de producten is een groot pluspunt. Ik bestel al jaren bij Jacobi en ben heel tevreden.

Niet van toepassing

Pluspunten

duidelijke website, vlugge antwoord op vragen, doe zo verder.

Pluspunten

Groot assortiment, goede prijzen, snelle levering.

Als je iets bestelt terwijl het op voorraad is, is het jammer als bij aflevering blijkt dat het op is. Dat zou niet mogen gebeuren.

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Veel voorraad, koffie of chocolademelk aanwezig, gezellige tafel om mappen door te struinen. Online wordt de bestelling keurig verzorgd gestuurd.

Pluspunten

Snelle antwoorden op vragen cq verzoeken of hulp bij zoeken naar artikelen, snelle levering en altijd accuraad!!

Ik ben heel tevreden met Jacobi

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment , snelle en goede service. Bestelling wordt goed verpakt en snel geleverd.

Eventueel ook laten bezorgen door DHL

Pluspunten

bestellingen perfect afgehandeld. Duidelijke webshop.

Pluspunten

Heel veel keus, makkelijke zoekfunctie en niet te duur. Altijd prima verpakt met een duidelijke bon.

Pluspunten

vriendelijke en deskundige medewerkers die graag met je mee denken en altijd geweldig goed verzorgde workshops / make en takes geven!

Pluspunten

snelle levering en prima service

gratis verzending voor "vaste" klanten bijv na een bepaald aantal orders of een van te voren vastgesteld bedrag aan bestellingen

mogelijkheid bieden tot brievenbus post. Ook iets wat makkelijk in een enveloppe kan zoals knipvel of stickervel wordt behandeld als een pakje qua verzendkosten

Pluspunten

wat zal ik zeggen minpunten van Jcobi zij er niet dus daar ben ik snel mee klaar dus alleen maar pluspunten over Jacobi creatief en zelfs over de pluspunten krijgen ze een dikke 10 van mij

sorry maar dan zou je heel goed met een vergrootglas moeten gaan zoeken

Pluspunten

Uitstekende sortering in de winkel. Zeer veel keus. Goede prijzen, meestal goedkoper dan bij iemand anders. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd een correct antwoord van Meneer P. Jacobi op je e-mailvragen. Voor de klanten is er een leuk spaarsysteem. Bestellingen worden correct verpakt en verzonden. Voor de liefhebber is er de leestafel en je kunt gratis een bekertje drinken pakken. Het is een heerlijke winkel om er lang rond te kijken. Kom je met de auto, er is een parkeerplaats (waar je wel voor betalen moet), vlakbij.

Geen verbeterpunten.

Houtlaan 7