Zeer snel

Zeer snel en goedkoop geregeld.Bedankt Ümit

Super snelle service

Snelle service verzekering was zo geregeld Zeer aanbevolen en belangrijkste vriendelijk

Super snel geregeld zonder wachten

Zeer positief

Snel en goedkoop

Vriendelijk en snel geregeld

Vriendelijke medewerkers die met je mee denken. Bedankt daarvoor. Nu dus goed verzekerd.

Snel en vertrouwelijk

Ik ben tot nu toe erg blij mee, aangezien aangezien de duur prijzen die je hoort, dat valt wel mee.

Snel en tegen een redelijke prijs

Zeer snel!

Binnen een paar uur was het geregeld. Mijn eerste aanvraag werd eerst afgekeurd maar na wat heen en weer gemaild werd er toch een oplossing gevonden. Top!

Idd snel geregeld!!

Vriendelijke telefonische informatie. Er volgde een snelle afhandeling van de verzekering.

Bedankt voor u medewerking

Bedankt voor u medewerking

Very professional

They they asked the usual questions and when I provided the right answers I got it done. I was on vacation but they took the time to communicate with me.. you are highly Recommended Thank you

Altijd correct

Mijn ervaringen zijn altijd positief geweest en nu ook nog

Inderdaad snel geregeld

Zoals hiervoor even invullen en het is in een dag geregeld. dank u

Snel, goed en prima verzekeringsaanbod

Contact is erg goed bevallen. Zowel van uit SluitSnel intermediair en verzekeringsmaatschappij ASR goed geïnformeerd.

Wel betalen maar niet verzekerd!

Ik las op maandagochtend 7:45h het bericht dat de verzekering was geweigerd, ik had al gereden in de veronderstelling dat het geregeld was, alles was correct ingevuld en betaald! Blijkt dat je iets af kunt sluiten en betalen en te laat een waarschuwing krijgt terwijl dit direct had moeten gebeuren. Sluitsnel klopt niet, moet zijn SLUITNIETZOSNEL

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Graansma, Kritiek trekken wij ons persoonlijk aan. Een negatieve beoordeling is daarom nooit leuk. Dat betekent echter niet automatisch dat de 'schuld' (volledig) bij ons ligt. Ik hoop dat u mij toestaat dat te onderbouwen. Ik begrijp dat u teleurgesteld bent, daar valt niet over te discussieren, maar uw veronderstelling klopte helaas niet. Een verzekering aanvragen is een serieuze aangelegenheid waarbij de vermelde teksten goed moeten worden doorgenomen. (Zoals door ons verzocht.) Kies u er voor niets te lezen, dan zijn de gevolgen ook voor u, zo blijkt. Wij vinden het teleurstellend dat u - tegen ons advies in de teksten met waarschuwingen niet leest en ons daar nu een slechte beoordeling voor geeft. We moeten de aanvraag een werkdag van tevoren doen. De maatschappij gaat over uw aanvraag. Er wordt in het weekend niet gewerkt. Daarbij hebben wij op geen enkele wijze dekking toegezegd. In tegendeel. In het aanvraagtraject - vanaf het bezoeken van de webpagina totaan de bevestigingsmail na uw aanvraag - waarschuwen wij op meerdere locaties voor uw situatie. Dit staat bovenaan de webpagina "Lees dit eerst", in het veld waar u de keuringsdatum selecteert (Let op! Maandag keuren?). Ook staat daar al vermeld dat er pas dekking is, nadat u de polis hebt ontvangen en niet na betaling. Dit staat ook nog eens in de bevestigingsmail en daarvoor op de betaalpagina die u blijkbaar hebt bezocht. (https://www.sluitsnel.nl/aanvraagbevestiging-en-betaalverzoek/). Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023! Hartelijke groeten, Ivar Sarelse

Makkelijk, snel en goedkoper

Makkelijk online premie te berekenen en daarna aan te melden. Zelfde verzekering bij zelfde maatschappij maar stukken goedkoper. De communicatie ook snel en duidelijke

Snel, efficient, ook met aanpassen offerte

Snel geholpen, en snel aangepast. Vriendelijke service.

Snel geregeld

Nvt

Echt supersnel geregeld

Fijn geholpen en snel voor eljaar

Super snel en goed geregeld.j

Top geregeld.

Snel en vriendelijk

Ondanks dat ik een formulier niet helemaal goed had ingevuld werd ik toch steeds vriendelijk geholpen

Top. Ging lekker snel.

Goede Service. Goed bereikbaar. Snel klaar.

effectief

Hier een verzekering afsluiten is wel heel snel gepiept. Efficiënt, snel, concurrerend op prijs.

Fijn, eerlijk, snel

Over Sluitsnel.nl Verzekeringen

Autoverzekeringen | Bestelautoverzekeringen | Scooterverzekeringen | Bedrijfsverzekeringen | VVE Verzekeringen | Recreatiewoningverzekeringen | Woonverzekeringen -> Op onze website(s) vindt u alle gangbare particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij werken vanuit het mooie Heiloo en bedienen meer dan 5000 klanten! Wilt u meer weten over ons en onze verzekeringen? Kijkt u dan even op de website. Daar kunt u ook snel en eenvoudig de aanbieders voor uw verzekeringen vergelijken. Gratis. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Op e-mail reageren wij ook heel snel. Tijdens kantooruren doorgaans binnen enkele minuten. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse