Beste Joan, Bedankt voor uw beoordeling. Wilt u ons per e-mail laten weten over welke extra kosten dit gaat? Volgens onze informatie is daar namelijk geen sprake van. Wij zoeken het graag voor u uit. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse
Beste Martin, Hartelijk bedankt voor de uitgebreide positieve beoordeling. Dat waarderen wij dan weer zeer! Prettig weekend. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse
Beste Kay, Bedankt voor de mooie positieve beoordeling! Goed te lezen dat we je hebben kunnen helpen. Prettig weekend! Hartelijke groeten, Ivar Sarelse
Beste Ria, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanbeveling. Het verzekeren van een vakantiehuis kan wel eens wat lastiger zijn, maar gelukkig voor ons beide lukt het ons meestal wel. Prettig weekend! Hartelijke groeten, Ivar Sarelse
Autoverzekeringen | Bestelautoverzekeringen | Scooterverzekeringen | Bedrijfsverzekeringen | VVE Verzekeringen | Recreatiewoningverzekeringen | Woonverzekeringen -> Op onze website(s) vindt u alle gangbare particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij werken vanuit het mooie Heiloo en bedienen meer dan 5000 klanten! Wilt u meer weten over ons en onze verzekeringen? Kijkt u dan even op de website. Daar kunt u ook snel en eenvoudig de aanbieders voor uw verzekeringen vergelijken. Gratis. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Op e-mail reageren wij ook heel snel. Tijdens kantooruren doorgaans binnen enkele minuten. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse