Snelle en accurate afhandeling

Betreffende de aanvraag van een verzekering voor mijn eendagskenteken zijn de prijs, accuratesse en snelheid gewoonweg dik voor elkaar.

Alleen via Internet contact gehad, prima verlopen.

Snel en makkelijk

Ook annuleren van de verzekering is geen probleem Binnen een paar dagen je geld terug.

Snelle verwerking en overzichtelijk.

Duidelijk en snelle verwerking.

Basic ( old school) website / prijsverrassingen

Bijzonder dat er achteraf blijkt dat je maandelijks een servicefee moet betalen en hogere ‘poliskosten’ bied weinig tot geen voordeel voor de consument

Snel en duidelijk

Aanvraag werd binnen t uur bevestigd en geregeld. Prijs was transparant, geen vreemde achteraf bedragen

Snel geregeld

Goed en snel. Ben er blij me.

snel en correct af gehandeld

in het pinkster weekend afgesloten en kwam op tijd binnen prima geregeld

t was snel en correct afgehandeld en dat zonder wachttijd prima service

Snelle afhandeling

Binnen heel korte tijd alles rond. Prima!

Super geregeld erg blij mee

Goed om hier een verzekering af te sluiten

Het was prettig om online de verzekering af te sluiten !

Niet gemakkelijk in het afsluiten. Ik heb de verzekering beeindigd wat ook weer niet zo makkelijk ging en nu op de eindafrekening blijkt dat ik de premie niet terug krijg, omdat er een servicebijdrage betaald moet worden. Dit is niet zo bij een andere verzekeringsmaatschappij, dus ik zal in de toekomst via sluitsnel.nl geen verzekering meer afsluiten.

gemak dient de mens

uitmuntend, zeer goed te doen.

Top snelheid en service.

Snel, vriendelijk en goede voorwaarden en prijsstelling. Zeer tevreden

Supersnel en goed

Alles supersnel geregeld. Geen gedoe

Snel, vriendelijk, netjes en vooral duidelijk!

Al mijn vragen werden altijd vriendelijk en snel beantwoord, voordat ik de verzekering heb af gesloten. Dit was toch wel een positief punt waardoor mijn keuze op Sluitsnel is gevallen.

Snel geregeld

Snel ingevoerd

Prima behandeld door vriendelijke mensen

Prima heel zakelijk

Snel en goed geregeld

Klantvriendelijk, goede service en duidelijke uitleg en meteen netjes geregeld en dat samen met een geweldige app waar alles duidelijk en makkelijk te bedienen is

Klantgerichte service

Service was erg goed en professioneel. De motor stond nog niet op mijn naam en er werd gelijk gevraagd of dit wel de juiste motor was. Dit liet gelijk zien dat er goed en serieus mee omgegaan werd. Dit gaf een direct een vertrouwd gevoel. Ook was de communicatie met eigen mails en geen automatisch gegenereerde berichten.

Goed en snel

Snel en goed geholpen voor een goede prijs kwaliteit verhouding

Directe reactie op de mail en dag erop polis in huis

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

072-2013050

Over Sluitsnel.nl Verzekeringen

Autoverzekeringen | Bestelautoverzekeringen | Scooterverzekeringen | Bedrijfsverzekeringen | VVE Verzekeringen | Recreatiewoningverzekeringen | Woonverzekeringen -> Op onze website(s) vindt u alle gangbare particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij werken vanuit het mooie Heiloo en bedienen meer dan 5000 klanten! Wilt u meer weten over ons en onze verzekeringen? Kijkt u dan even op de website. Daar kunt u ook snel en eenvoudig de aanbieders voor uw verzekeringen vergelijken. Gratis. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Op e-mail reageren wij ook heel snel. Tijdens kantooruren doorgaans binnen enkele minuten. Hartelijke groeten, Ivar Sarelse