Fijn geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve review. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Eindelijk schoenen gevonden waar ik geen pijn van in mn voeten krijg en supersnel bezorgd. Op mijn vraag over bepaalde schoenen kreeg ik ook snel reactie. Blij!
Hartelijk dank voor uw fijne review en fijn om te lezen dat u in combinatie met ons advies de juiste schoenen gevonden heeft. Heel veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Mijn bestelling kon helaas niet in mijn maat geleverd worden. Keurig netjes benaderd door een medewerkster van de Beterlopenwebwinkel. In afstemming een andere kleur gekozen. Deze levering verliep uitstekend. Mijn keuze viel op de Solidus KEN serie, werkelijk een fantastische kwaliteit schoen en loopt/voelt heerlijk. Heb hier al twee jaar ervaring mee. Beterlopenwebwinkel (eerder ook al eens bij besteld) is zeer betrouwbaar en levert goed, absoluut een aanrader.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. En wat fijn dat u deze kleuren combinatie ook mooi vind! Ik wens u veel loopplezier met de aankoop en graag tot ziens ! met vriendelijke groet, Annemiek
Wij zijn bij de Beterlopenwinkel in Leiderdorp geweest. Eerst even bij de Podoloog langs geweest die bij de winkel hoort. Hebben goed advies gehad en we werden daarna heel goed, vriendelijk en vooral deskundig geholpen.
Hartelijk dank voor uw fijne review en fijn om te lezen dat u tevreden bent over de samenwerking met onze Podoloog. Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Ik kreeg totaal andere schoenen opgestuurd dan ik besteld had. Deze waren ook een hele andere prijs. Bestelling was notabene nog gecontroleerd, zo zat er een bon bij in. Na mail contact (want tel zijn ze niet bereikbaar) waar wel snel op werd gereageerd wilden ze eerst de verkeerde schoenen terug alvorens de juiste te sturen maar op aandringen werden deze toch direct verstuurd en ontving ik 2 dagen later de juiste schoenen met excuses via de mail.
Het spijt ons te horen dat u in eerste instantie een verkeerde levering heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. We waarderen het dat u contact met ons heeft opgenomen en zijn blij dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen en u alsnog de juiste schoenen heeft ontvangen. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen intern bekijken hoe dit heeft kunnen gebeuren, ondanks de controle bij verzending. Uw ervaring helpt ons onze processen verder te verbeteren. Wat de telefonische bereikbaarheid betreft het is in de winkel op dit moment erg druk waardoor er geen tijd is om de telefoon op te nemen, hier kunne wij helaas niets aan doen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld en begrip. Met vriendelijke groet, Team Beterlopenwinkel
Ik vind het prettig dat de webwinkel er is. spaart tijd en reiskosten.
Na uitgebreid gesprek over ervaring en wandelwensen van een half uur en meten van drukpunten van mijn voeten ben ik erg tevreden naar buiten gelopen op een paar Lomer-spider mid ultra. Inmiddels meer dan 100 km mee gewandeld en ge-klettersteigt.
Hartelijk dank voor uw positieve review, en veel plezier met de aankoop en graag tot ziens :) met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Voor moeilijke, smalle voeten is deze winkel een prima adres, een van de weinige die Solidus verkoopt. Voor mijn moeder besteld. Alleen, in het bestelproces aangegeven levering via PostNL in een pakketautomaat. Helaas, schoenen moesten uit het buitenland komen en zonder enige vorm van overleg via DPD geleverd, aan huis. Ik ben weinig thuis, gezinsleden ook, toevallig is het nu goed gegaan. Dus qua schoenen goed, daarop dan 5 sterren, vanwege de levering een ster minder, totaalscore 4 sterren.
Beste Tine, Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze schoenen en dat u voor uw moeder bij ons heeft besteld. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Onze oprechte excuses voor het ongemak rondom de levering. U had duidelijk aangegeven voorkeur te hebben voor levering via een PostNL pakketautomaat, en het is jammer dat dit niet is gelukt. Omdat sommige modellen direct uit het buitenland worden verzonden, zijn we in dit geval afhankelijk van de verzendmethode van onze leverancier, die in dit geval DPD heeft gekozen. We begrijpen dat dit niet ideaal is, zeker wanneer thuisbezorging lastig is. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om te kijken of we in de toekomst beter kunnen communiceren over afwijkende leveringswijzen. Nogmaals dank voor uw review en het vertrouwen in onze winkel. We hopen u en uw moeder in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Beterlopenwinkel
Alles duidelijk en snel geregeld. Een moeilijkheid: je moet zelf "regelen"wanneer er bezorgd wordt.
Goedendag, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat betreft het zelf regelen van het bezorg moment dat is eigenlijk best wel handig want dan kunt u het laten bezorgen wanneer het u het beste uitkomt. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Goed geïnformeerd via de mail tijdens de bestelling
Bedankt voor de positieve review! en graag tot ziens :) met vriendelijke groet Het TeamBeterLopenwinkel
Mooie schoenen en snelle levering. Zitten fijn.
Aan het begin van het jaar, goed geholpen en een goed advies qua schoenen . En inderdaad ik loop beter. Veel minder pijn
Fijne reactie en vlugge/ goede service
Hartelijk dank voor uw positieve review, met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
De wandelschoenen zitten comfortabel en passen perfect bij mijn brede voorvoet. De service is uitstekend: na een paar keer schoenen te hebben geretourneerd, heb ik uiteindelijk de juiste maat kunnen vinden. Erg blij met de hulp en het geduld van de klantenservice!
Hartelijk dank voor uw positieve review en heel veel plezier van uw aankoop. En graag tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Bestelling zeer vlot verlopen, keurig verpakt, eigen touch met mooie woorden.
Je wordt hier goed geholpen. Personeel neemt alle tijd voor je en geven advies op maat.
Ik ben door de zeer ervaren schoenenverkoopster Noor geholpen. Ik ben dik tevreden met m'n gekochte schoenen. Voeten werden opgemeten, schoenen gepast en toen ik een paar uitgezocht had heeft Noor toch nog met haar meetlatje gemeten of het inderdaad de goede schoen en maat voor mij was! Eindelijk geen zere voeten, bedankt Noor ;-))
Geweldig dat ik de schoenen zo kan bestellen, en echt gemakkelijk dat hoop ik en goede schoenen , jullie moeten blijven,
goed geholpen bij de keuze
Wat werd beloofd, werd nagekomen!
Dit is mijn vijfde paar Finn Comfort Huelva dat ik de laatste jaren heb aangeschaft in de Beterlopenwinkel. Topschoenen in een woord!
Snel geleverd en afgehandeld
De bestelling was correct op tijd netjes afgeleverd.
Mijn eerste bezoek leverde fijne schoenen op: wel na drie bezoeken. Want schoenen werden nabesteld op de juiste maat. Na een grondige digitale voetmeting en overleg met drie verschillende adviseurs zeer tevreden. Men kan hier ook je steunzolen op het oog goed beoordelen! Overkomt je niet vaak.
Helaas een beperkt aanbod van maat 8 in K uitvoering. Misschien in de herfst meer kans.
Helaas is nog niet alles aanwezig van onze winter collectie maar dit zou toch op korte termijn moeten lukken. Kijk af en toe eens in onze webshop www.beterlopenwebwinkel.nl want daar is onze volledige collectie op terug te vinden. Mocht u daar een gewenst paar zien neem dan even contact met ons op dan gaan wij zorgen dat deze in de winkel naar keuze komt om te passen. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp