Gebeld voor advies van opvolging van oud model inlegzolen, daarna besteld en gauw in huis.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Eerste keer een bestelling op de web winkel geplaatst. Goede service ondervonden. Een persoonlijk berichtje erbij heb ik ook zeer gewaardeerd.
hartelijk dank voor uw positieve review. met vriendelijke groet, Het teamBeterlopen winkel.
Is maat 40 de UK maat 7???
Vlotte afhandeling zo wel bij de levering als afhandeling van de retour.
Vanmorgen schoenen gekocht in de Splinterlaan en ben zeer vakkundig geholpen. Kreeg ook advies wat ik zelf kon doen om mijn voetklachten te verminderen.
We vinden het altijd fijn om onze klanten op de goede weg te helpen. Graag gedaan en tot ziens! Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
We werden door Annemiek op een rustige en gezellige manier te woord gestaan zij begreep mijn wensen volledig en kwam met diverse schoenen aan. Zij gaf goede adviezen en ik ging tevreden de winkel uit met een paar Solidus schoenen en een paar Máxima pantoffels. De winter kom ik wel door. Bedankt Annemiek
We hebben het doorgegeven aan Annemiek en ze bedankt u voor uw fijne Review. Tot de volgende keer! met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Persoonlijke touch
Hartelijk dank voor uw positieve review. met vriendelijke groeten Yvonne Sluiters
De week voor mjin vakantie ben ik twee keer naar de winkel geweest. De tweede keer kwam ik schoenen passen die voor mij besteld waren, Maar het was de herenschoen en de kleur week af. Dus werd het gecorrigeerd, door de schoenen nogmaals te bestellen en naar mij thuis op te sturen. Dat lukte. De avond voor mijn vertrek waren de schoenen er. Helaas weer de heren schoenen en in een andere kleur als op de bon stond. Ik ben inmiddels weer thuis en ga morgen maar weer naar de winkel. Ik hoop dat het dan word opgelost.
Beste Jacqueline, Zo'n negatieve review bespreken we natuurlijk uitgebreid binnen ons team. De dames in de winkel beschrijven u als een vriendelijke en enthousiaste dame met een erg smalle voet. Ze moesten voor u een ander paar aanvragen van een merk wat wij niet in de winkel van Groenekan verkopen. U wilde dat paar al graag kopen maar Wendey was bang dat u alsnog voetklachten zou krijgen omdat naar haar opinie de schoen te kort was. Het tweede paar wat voor u aangevraagd was daar hadden wij helaas het verkeerde type van ontvangen, abusievelijk is ook dat paar opgestuurd door Wendey toen u in de webwinkel heeft besteld. Waarvoor ons excuus , dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Begrijp dat het verdere contact met voetscan en onderzoek prettig is verlopen en u dik tevreden de winkel uitging met de schoenen aan, een glimlach en een bedankje. Met uw vinkje "niet aanbevelen de winkel" laat u het team stomverbaasd achter. Team Beterlopenwinkel Groenekan
Schoenen wensen traceren Diensten verlenen Profijt geven Geslaagd naar huis Lopen soepel Loop geruster
Hartelijk dank voor uw fijne review en nogmaals veel plezier van uw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
E
Fijne review hartelijk dank. Team Beterlopenwinkel
Grote winkel Veel om te kiezen
Hartelijk dank voor uw positieve review, met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Prima aankoop!
Fijn om te horen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Ben in de winkel in Groenekan geweest een paar maanden geleden en daar ben ik heel goed geholpen en uiteindelijk bij het merk Ganter uitgekomen en heb inmiddels mijn 4e paar besteld! Heel licht materiaal en comfortabel
Altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn wij danken u hartelijk voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Vriendelijke handgeschreven groet bij de bestelling komt prettig over.
Hartelijk dank voor uw review wij wensen u veel plezier van uw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Mooie schoenen voor moeilijke voeten, erg blij mee.
Ons assortiment is groot zodat er voor zoveel mogelijk voetklachten een oplossing is. Hartelijk dank voor uw positieve review. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Very fast delivery, excellent quality, easy and quick retour
Thank you for you're positive reaction. Best regards from Team Beterlopenwinkel
Bestellen ging makkelijk. Het product was snel geleverd. Helaas waren de schoenen niet passend bij mijn voet. De retour is ook snel afgehandeld.
Jammer maar helaas dat de schoenen niet goed waren misschien een volgende keer beter. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Mijn bestelling is zeer naar wens verlopen.
Dank voor uw review. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Wanneer een bepaalde schoen er niet is, wordt er naar gezocht en vaak gevonden. Dan wordt er goed gekeken naar de pasvorm. Erg prettig, geen haast.
Altijd fijn om te horen dat u een fijne ervaring heeft met onze winkel. Graag tot ziens met vriendelijke groeten Yvonne Sluiters
Goed geholpen door deze dames in DenHaag
Hartelijk dank voor uw positieve reactie en tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
De eerste paar schoenen waren iets te smal. Een mail gestuurd en per kerende post een maatje groter. Hartelijk dank voor de snelle actie en vertrouwen.
Goedendag, Hartelijk dank voor uw fijne review en wij wensen u heel veel loopcomfort van uw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groeten Yvonne Sluiters
Schoenen besteld en betaald via de webwinkel. Kreeg een bevestiging van de bestelling. Daarna niets meer gehoord en dus afwachten, afwachten en nog steeds niets gehoord. Na zoveel dagen zelf de telefoon gepakt, inspreekbandje, weer gebeld, inspreekband. 's avonds na 18.00 werd ik terug gebeld, zeer vriendelijk gesproken en kreeg een trace en tracknummer toegestuurd. Schoenen moesten uit Duitsland komen vanaf fabriek naar klant en dit duurt langer. Misschien bij bevestiging meteen melden.
Goedendag, Nogmaals onze excuses voor het lange wachten op uw schoenen. Als schoenen direct van de fabriek komen hebben wij bij dit model wel een vermelding gegeven met "Afwijkende levertijd 5 werkdagen" we gaan proberen hier nog duidelijker in te zijn. Ondanks alles zijn wij blij met uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Ik belde de winkel in Leiderdorp voor bepaalde schoenen. Ze wees me op de webwinkel en raadde me aan In Groenekan (filiaal) ze eventueel nog te passen en/of terug te brengen. Daar kreeg ik ook supergoed advies. Fijn deze winkel gevonden te hebben. Ik kom zeker terug!
Hartelijk dank voor uw fijne reactie wij hopen u een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Mijn schoenen waren te klein . Terug gestuurd, een berichtje gekregen bij ontvangst en binnen 3 dagen geld retour. Top!
Hartelijk dank voor uw positieve reactie, ons streven is om ook retour zendingen zo snel mogelijk te verwerken. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Sabine Hahn hartelijk voor ons telefonisch gesprek voor meer duidelijk en t goede advies! Je adviseerde zelfs n supplement die Vitalize niet verkoopt ,maar wel goed paste bij mijn hormonale klachten T leveren is bijzonder snel Heel fijn dat de site n online orthomoleculaire therapeut in huis heeft ! Ik gebruik Ashwagandha ( ook ivm stress door mijn byzondere situatie ) en spiercomfort Kan nu nog niks zeggen er over Ik ben net n paar dagen bezig ,maar slaap al stukker beter !
Wat fijn dat uw ervaring met ons zo goed is laten we hopen dat u er alleen nog maar positiever van word. Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten |Team Beterlopenwinkel
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp