Makkelijk bestellen en snelle levering

Gebeld voor advies van opvolging van oud model inlegzolen, daarna besteld en gauw in huis.

Prima alles geregeld. Inclusief de korting van €10,-

Eerste keer een bestelling op de web winkel geplaatst. Goede service ondervonden. Een persoonlijk berichtje erbij heb ik ook zeer gewaardeerd.

Erg vlotte levering!

Is maat 40 de UK maat 7???

Klantvriendelijk

Vlotte afhandeling zo wel bij de levering als afhandeling van de retour.

Prima.

Vanmorgen schoenen gekocht in de Splinterlaan en ben zeer vakkundig geholpen. Kreeg ook advies wat ik zelf kon doen om mijn voetklachten te verminderen.

Fantastisch geholpen door Annemiek, Leiderdorp

We werden door Annemiek op een rustige en gezellige manier te woord gestaan zij begreep mijn wensen volledig en kwam met diverse schoenen aan. Zij gaf goede adviezen en ik ging tevreden de winkel uit met een paar Solidus schoenen en een paar Máxima pantoffels. De winter kom ik wel door. Bedankt Annemiek

Accuraat en snel

Persoonlijke touch

Waardeloos, tot twee keer toe verkeerde schoenen ontvangen. Hierdoor zonder schoenen op vakantie!

De week voor mjin vakantie ben ik twee keer naar de winkel geweest. De tweede keer kwam ik schoenen passen die voor mij besteld waren, Maar het was de herenschoen en de kleur week af. Dus werd het gecorrigeerd, door de schoenen nogmaals te bestellen en naar mij thuis op te sturen. Dat lukte. De avond voor mijn vertrek waren de schoenen er. Helaas weer de heren schoenen en in een andere kleur als op de bon stond. Ik ben inmiddels weer thuis en ga morgen maar weer naar de winkel. Ik hoop dat het dan word opgelost.

Wendey prima bedankt

Schoenen wensen traceren Diensten verlenen Profijt geven Geslaagd naar huis Lopen soepel Loop geruster

Heel netjes geregeld

E

Grote winkel Veel om te kiezen

Goede service! Snelle levering!

Prima aankoop!

Ben in de winkel in Groenekan geweest een paar maanden geleden en daar ben ik heel goed geholpen en uiteindelijk bij het merk Ganter uitgekomen en heb inmiddels mijn 4e paar besteld! Heel licht materiaal en comfortabel

Overzichtelijke website en snelle afhandeling

Vriendelijke handgeschreven groet bij de bestelling komt prettig over.

Keurig verpakt en snel geleverd

Mooie schoenen voor moeilijke voeten, erg blij mee.

Very fast delivery, excellent quality, easy and quick retour

Goede service.

Bestellen ging makkelijk. Het product was snel geleverd. Helaas waren de schoenen niet passend bij mijn voet. De retour is ook snel afgehandeld.

Mijn bestelling is zeer naar wens verlopen.

Altijd alle tijd

Wanneer een bepaalde schoen er niet is, wordt er naar gezocht en vaak gevonden. Dan wordt er goed gekeken naar de pasvorm. Erg prettig, geen haast.

Klantvriendelijk

Goed geholpen door deze dames in DenHaag

Een luisterend oor.

De eerste paar schoenen waren iets te smal. Een mail gestuurd en per kerende post een maatje groter. Hartelijk dank voor de snelle actie en vertrouwen.

er wordt slecht digitaal gecommuniseerd met de klant.

Schoenen besteld en betaald via de webwinkel. Kreeg een bevestiging van de bestelling. Daarna niets meer gehoord en dus afwachten, afwachten en nog steeds niets gehoord. Na zoveel dagen zelf de telefoon gepakt, inspreekbandje, weer gebeld, inspreekband. 's avonds na 18.00 werd ik terug gebeld, zeer vriendelijk gesproken en kreeg een trace en tracknummer toegestuurd. Schoenen moesten uit Duitsland komen vanaf fabriek naar klant en dit duurt langer. Misschien bij bevestiging meteen melden.

Ik belde de winkel in Leiderdorp voor bepaalde schoenen. Ze wees me op de webwinkel en raadde me aan In Groenekan (filiaal) ze eventueel nog te passen en/of terug te brengen. Daar kreeg ik ook supergoed advies. Fijn deze winkel gevonden te hebben. Ik kom zeker terug!

Super geregeld

Mijn schoenen waren te klein . Terug gestuurd, een berichtje gekregen bij ontvangst en binnen 3 dagen geld retour. Top!

Goed advies

Sabine Hahn hartelijk voor ons telefonisch gesprek voor meer duidelijk en t goede advies! Je adviseerde zelfs n supplement die Vitalize niet verkoopt ,maar wel goed paste bij mijn hormonale klachten T leveren is bijzonder snel Heel fijn dat de site n online orthomoleculaire therapeut in huis heeft ! Ik gebruik Ashwagandha ( ook ivm stress door mijn byzondere situatie ) en spiercomfort Kan nu nog niks zeggen er over Ik ben net n paar dagen bezig ,maar slaap al stukker beter !

Splinterlaan 158

2352 SM Leiderdorp