Groot assortiment

Snelle levering Kwaliteitsproduct Perfecte pasvorm

perfekt

perfekt

Excellent

very quick to send, reasonable postage charge, as described. thank you

Geweldig, voor herhaling vatbaar!!!!

Zeer goede ervaring!!

Geen bevestiging van ontvangst geld maakte het spannend, maar de schoenen en de bezorging gingen goed

Praktische sandalen voor mn voeten, waar mijn linkervoet aan het revalideren is van een enkelbreuk.

Ben er blij mee!

Online bestelling prima afgehandeld

Prima telefonisch contact

En fijn en proffesioneel geholpen. Wil je beter lopen dan kan je prima online bestellen of in de fysieke winkel.

Zeer bekwame mensen met goed advies

Vlotte levering en goede adviezen

Zeer tevreden!

Ben erg blij met de inlegzooltjes. Loop weer moeiteloos, geen pijnlijke en vermoeide voeten meer!

eerste maal via deze website en meteen goed

duidelijke website. Bestelling was sneller als de aankondiging van de levering vandaar die 4,5 ster.

Fijne zaak, leveren snel.

Goede service.

Ruime keuze, snelle levering.

Toen ik zag dat je bij de beterlopenwebwinkel Skechers met een halve maat (4,5) kan bestellen, was de keuze snel gemaakt en een paar dagen later werden mijn nieuwe sneakers geleverd. Ze zitten heerlijk.

Slecht maatadvies

Ik had mijn voeten opgemeten en daar kwam 37 uit zoals mijn maat altijd is Ik dacht ik neem toch ook maar 38 erbij omdat ik met riverty wilde betalen en dan maar 1 X verzendkosten zou hebben zodat er altijd toch een passende pantoffel bij zou zijn Maar helaas paste geen van deze maten mij terwijl er toch bij staat eigen maat bestellen Ook zou de schoen een wat breder model zijn en toch helaas geen passende schoen

Snelle, persoonlijk gerichte levering

De bestelling was er vlot samen met een persoonlijk gericht berichtje. Ik heb 1 paar schoenen geretourneerd, maar daar helaas verder nog geen bevestiging van gehad.

Heel goed geregeld

Betrouwbaar en goed geregeld. Ik ben heel blij mee met mijn schoenen.

supersnelle levering en veel wandelgenot

Heel fijn als je een speciaal merk met een voetbed dat bij jouw voet past zo eenvoudig online kunt bestellen en die dan vervolgens supersnel geleverd wordt. Daar wordt ik heel blij van! Doos uitpakken, schoenen aan en wandelen!

Betrouwbaar en stipt

Snelle bezorging

Mooie schoen afgeleverd.

Mooie schoen al moest ik hem helaas terugsturen, omdat hij echt te smal was. Dit was mijn 1e ervaring met beterlopenschoenen. Maar zeker niet ontevreden.! Ga zeker vaker kijken op deze webshop.

Zeer kundig personeel

In de winkel werd ik professioneel geholpen. De website verdient helaas geen compliment : de schoenmaat aangeven op de website bleek niet overeen te komen met wat er op voorraad was. Bijzonder jammer. Dit probleem is wel netjes afgehandeld door het personeel. En ik heb mijn geld terug gekregen.

Duidelijke website, snelle levering

Beterlopenwinkel heeft een duidelijke website met veel nuttige informatie. Ze hebben de meeste modellen van topmerken als Ganter en Finn Comfort op voorraad. Bovendien verloopt de bezorging via Post NL probleemloos en snel. Een aanrader!

Zeer snelle levering

Geweldig makkelijk te bestellen

Wat een keuze van Finn schoenen geweldig hier in omgeving Zwolle niet te koop meer. Goed geslaagd en fijn dat je dan twee paar kunt bestellen om te kiezen.

Supersnelle levering

Had binnen een paar uur mijn bestelling al in huis. De dame van de winkel kwam het persoonlijk bezorgen. Helemaal top! Helaas waren de schoenen mij te groot, dus heb het moeten retourneren.

Splinterlaan 158

2352 SM Leiderdorp