Prima concept: schoenen voor probleemvoeten!

Aankopen via de website worden correct en vlot afgehandeld. Het advies in de winkel (Den Haag) kan soms wat beter en is afhankelijk van de verkoper. Het assortiment is erg gericht op ouderen. Vlottere modellen zijn welkom!

Heel goed geholpen, fijn personeel

Goede kwaliteit en deskundig personeel

Zowel in de winkel in Leiderdorp goed geholpen als ook tevreden over de webwinkel. Ik adviseer de webwinkel wèl alleen als je precies weet wat je moet hebben qua merk, model en maat.

Ik heb goede ervaringen met het schoenenmerk Durea en Beterlopenwebwinkel heeft een grote keus! De levering ging snel en je kunt op je gemak thuis passen. Mochten de schoenen niet passen dan is retour zending snel en eenvoudig gedaan. Gelukkig hoefde ik hier geen gebruik van te maken en ben ik reuze blij met mijn schoenen.

meegedacht

meegedacht om toch de goede schoenen te krijgen

De beste winkel met mooie schoenen voor moeilijke voeten!

Mochten er schoenen niet passen dan is ruilen nooit een probleem. De schoenen die goed passen gaan jaren mee.

GOED

Er mist een ster, maar dit ligt aan het bezorgersbedrijf. Geen bericht van bezorging, geen bericht van de bezorger, dat hij het pakje heeft aangeboden.

Alles perfect

De schoenen die ik via de webshop had besteld waren perfect en de levering ook

Correcte afhandeling van bestelling

Mijn ervaring met Beterlopenwinkel is erg prettig verlopen, snelle en correcte afhandeling .

Goed en deskundig geholpen

Ik heb al heel lang problemen met mijn voeten en koop daarom altijd schoenen in een speciaalzaak zoals Beterlopen. Toch is dat niet altijd de garantie voor een prettige ervaring. Maar nu zeker wel, de dame die mij hielp had duidelijk verstand van zaken maar luisterde ook naar wat ik zei. Ik heb dan ook 2 paar schoenen gekocht. Het enige wat ik jammer vind, maar daar kunnen jullie waarschijnlijk niks aan doen, is de beperkte keuze. Ik zou zo graag nog eens echt blij zijn met schoenen die ik koop. Maar verder dus hele goede ervaring.

Netjes verzorgd en op tijd ontvangen!

Veel aandacht voor klanttevredenheid en ze maken het waar; dat geeft een vertrouwd gevoel!

Leuke webshop Mooie schoenen. Vlotte verzending. Goed verpakt.

Klantvriendelijk, aandacht en deskundigheid

Was verbaasd dat er zoveel schoenen waren in mijn maat 8,5 ik kon kiezen. Erg leuk.

Top service op alle fronten!

Top service op alle fronten!

Snelle levering en het product voldeed aan mijn verwachting.

Had mijn schoenen bij mijn vertrouwde winkel gezien en gepast helaas konden zij een maat groter niet meer bestellen. OP internet bij Beterlopenwebwinkel terecht gekomen en daar hadden ze mijn maat wel. Zeer snelle levering, zo snel dat ik nog niet thuis was en het ergens anders moest ophalen. Ik had nog een aanvullende vraag en ook die werd vlot beantwoord. Goede service.

Zeer positieve ervaring.

Website en bezorging via Post.nl verliep perfect!!

komen afspraken na

wandelschoenen besteld en op tijd gekregen, dat wat op de website staat wordt ook waargemaakt.

Doen wat ze beloven, goed en adequaat.

Ruime keuze in schoenen voor uiteenlopende voeten, goed dat je de aankoop thuis kunt testen.

Nou, niet zo best.

Heb de bestelling terug gestuurd, en wacht nog steeds op reactie van de beterlopenwebwinkel.

Blij met schoenen die passen.

Super fijn dat de beterlopenwebwinkel nu ook schoenen heeft voor mijn erg smalle voeten (schoenwijdte C). Die zijn vaak erg moeilijk te vinden zeker in maat 43. Ik had ze ook heel snel in huis.

Helaas te grote maat, dus terug moeten sturen

Door Beterlopen ben ik betergaanlopen

Ik en ook mijn man zijn super goed geholpen en bij ge staan goed ervaren top

Excellent experience

I have been a customer of Beterlopen for many years. Even I live near Lisse, I always went to the shop to buy EVERY pair of my shoes and received good service. This time for the first time I ordered on line and it went very smoothly. I received the order/shoes within two days. Very satisfied! (I know exactly which brand and size I need, so it's easier.)

Splinterlaan 158

2352 SM Leiderdorp