Mijn bestelling is zeer naar wens verlopen.
Dank voor uw review. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Wanneer een bepaalde schoen er niet is, wordt er naar gezocht en vaak gevonden. Dan wordt er goed gekeken naar de pasvorm. Erg prettig, geen haast.
Altijd fijn om te horen dat u een fijne ervaring heeft met onze winkel. Graag tot ziens met vriendelijke groeten Yvonne Sluiters
Goed geholpen door deze dames in DenHaag
De eerste paar schoenen waren iets te smal. Een mail gestuurd en per kerende post een maatje groter. Hartelijk dank voor de snelle actie en vertrouwen.
Goedendag, Hartelijk dank voor uw fijne review en wij wensen u heel veel loopcomfort van uw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groeten Yvonne Sluiters
Schoenen besteld en betaald via de webwinkel. Kreeg een bevestiging van de bestelling. Daarna niets meer gehoord en dus afwachten, afwachten en nog steeds niets gehoord. Na zoveel dagen zelf de telefoon gepakt, inspreekbandje, weer gebeld, inspreekband. 's avonds na 18.00 werd ik terug gebeld, zeer vriendelijk gesproken en kreeg een trace en tracknummer toegestuurd. Schoenen moesten uit Duitsland komen vanaf fabriek naar klant en dit duurt langer. Misschien bij bevestiging meteen melden.
Goedendag, Nogmaals onze excuses voor het lange wachten op uw schoenen. Als schoenen direct van de fabriek komen hebben wij bij dit model wel een vermelding gegeven met "Afwijkende levertijd 5 werkdagen" we gaan proberen hier nog duidelijker in te zijn. Ondanks alles zijn wij blij met uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Ik belde de winkel in Leiderdorp voor bepaalde schoenen. Ze wees me op de webwinkel en raadde me aan In Groenekan (filiaal) ze eventueel nog te passen en/of terug te brengen. Daar kreeg ik ook supergoed advies. Fijn deze winkel gevonden te hebben. Ik kom zeker terug!
Hartelijk dank voor uw fijne reactie wij hopen u een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Mijn schoenen waren te klein . Terug gestuurd, een berichtje gekregen bij ontvangst en binnen 3 dagen geld retour. Top!
Hartelijk dank voor uw positieve reactie, ons streven is om ook retour zendingen zo snel mogelijk te verwerken. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Sabine Hahn hartelijk voor ons telefonisch gesprek voor meer duidelijk en t goede advies! Je adviseerde zelfs n supplement die Vitalize niet verkoopt ,maar wel goed paste bij mijn hormonale klachten T leveren is bijzonder snel Heel fijn dat de site n online orthomoleculaire therapeut in huis heeft ! Ik gebruik Ashwagandha ( ook ivm stress door mijn byzondere situatie ) en spiercomfort Kan nu nog niks zeggen er over Ik ben net n paar dagen bezig ,maar slaap al stukker beter !
Wat fijn dat uw ervaring met ons zo goed is laten we hopen dat u er alleen nog maar positiever van word. Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten |Team Beterlopenwinkel
Goede communicatie, zoeken naar een oplossing en dan snelle levering.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Besteld en volgens afspraak geleverd
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten Yvonne Sluiters
Ruime sortering schoenen met duidelijke omschrijving, levering zoals vermeld op website. Leuk detail, het handgeschreven kaartje bij de schoenen.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie en tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel :)
Gemakkelijk, snel en duidelijk.
Na nog steeds pijnlijke voeten te hebben bij een andere podoloog, kwam ik bij Beter Lopen terecht. Wat een ontzetten fijne, persoonlijke benadering. En ook nog hippe schoenen.
Altijd fijn om te horen dat de klant tevreden is, wij wensen u veel loopcomfort van uw nieuwe Hippe schoenen. Met vriendelijke groeten en tot ziens Team Beterlopenwinkel
Goede service, gekwalificeerde medewerkers.
wat fijn om te horen :) hopelijk tot een volgende aankoop ! met vriendelijke groet team beterlopenwinkel
goede ervaring, alleen is het jammer dat het pakket via DPD geleverd wordt, die geven alleen een dag aan wanneer ze komen geen tijdstip dus moet je de hele dag thuisblijven zitten en in de Stevenshof in Leiden hebben zij ook geen afhaalpunt. Via Post.NL kan dit allemaal wel.
Ben erg blij met mijn schoenen, maar zoals de afgelopen keer de verzending is gegaan vind ik niet kunnen. Geen bericht email of wat dan ook dat ze verstuurd zijn.Geen bericht dat ze onderweg zijn of wie de vervoerder is.Zijn afgegeven bij de buren die toevallig thuis waren en thats it. Nee, andere vervoeder zoeken zou een hele verbetering zijn.
Ik kon het model schoenen dat ik 5 jaar geleden had gekocht gewoon vinden. Zo blij mee
Goed te horen dat u tevreden bent, wij hopen natuurlijk tot zien!! Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Snel geleverd. Ook retour gi g snel met geld retour
De bestelling was snel in huis en er zat een persoonlijk briefje bij, hoe leuk!
Fijn te horen dat alles naar volle tevredenheid bij u is aangekomen. Wij hopen tot een volgende keer Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Gewoon een fijne schoenwinkel. Uitstekende info!
Hartelijk dank voor uw fijne reactie en wie weet tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Vriendelijke en vakbekwaam.
dank u wel voor uw reactie:) met vriendelijke groet Het team Beter lopen winkel.
Supersnelle Turbo levering!
Goedendag, Altijd fijn om te horen dat leveringen goed gaan en ook nog eens snel. Hartelijk dank voor uw positieve review en tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Er was ook telefonisch contact geweest, ze denken mee in oplossingen
Goedendag hartelijk dank voor de positieve review. Wij hopen dat er voor u een oplossing uitgekomen is. Met vriendelijke groeten Team Beterlopwinkel
Prettige website
hartelijk dank voor uw review, met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel