Zeer goede ervaring!!
wat fijn om te horen! met vriendelijke groet, het team Beter lopen winkel
Geen bevestiging van ontvangst geld maakte het spannend, maar de schoenen en de bezorging gingen goed
wat fijn om te horen. met vriendelijke groet, Annemiek beter lopen winkel Leiderdorp
Ben er blij mee!
Online bestelling prima afgehandeld
wat fijn om te horen!. met vriendelijke groet, Annemiek
En fijn en proffesioneel geholpen. Wil je beter lopen dan kan je prima online bestellen of in de fysieke winkel.
wat fijn om te horen! met vriendelijke groet, Annemiek
Vlotte levering en goede adviezen
wat fijn om te horen ! met vriendelijke groet, Annemiek Beter lopen winkel
Ben erg blij met de inlegzooltjes. Loop weer moeiteloos, geen pijnlijke en vermoeide voeten meer!
wat fijn om te horen ! met vriendelijke groet, Annemiek beter lopen winkel
duidelijke website. Bestelling was sneller als de aankondiging van de levering vandaar die 4,5 ster.
Goede service.
wat fijn om te horen ! met vriendelijke groet, Annemiek beter lopen winkel
Toen ik zag dat je bij de beterlopenwebwinkel Skechers met een halve maat (4,5) kan bestellen, was de keuze snel gemaakt en een paar dagen later werden mijn nieuwe sneakers geleverd. Ze zitten heerlijk.
Ik had mijn voeten opgemeten en daar kwam 37 uit zoals mijn maat altijd is Ik dacht ik neem toch ook maar 38 erbij omdat ik met riverty wilde betalen en dan maar 1 X verzendkosten zou hebben zodat er altijd toch een passende pantoffel bij zou zijn Maar helaas paste geen van deze maten mij terwijl er toch bij staat eigen maat bestellen Ook zou de schoen een wat breder model zijn en toch helaas geen passende schoen
De bestelling was er vlot samen met een persoonlijk gericht berichtje. Ik heb 1 paar schoenen geretourneerd, maar daar helaas verder nog geen bevestiging van gehad.
Betrouwbaar en goed geregeld. Ik ben heel blij mee met mijn schoenen.
Heel fijn als je een speciaal merk met een voetbed dat bij jouw voet past zo eenvoudig online kunt bestellen en die dan vervolgens supersnel geleverd wordt. Daar wordt ik heel blij van! Doos uitpakken, schoenen aan en wandelen!
Snelle bezorging
Mooie schoen al moest ik hem helaas terugsturen, omdat hij echt te smal was. Dit was mijn 1e ervaring met beterlopenschoenen. Maar zeker niet ontevreden.! Ga zeker vaker kijken op deze webshop.
Altijd fijn een positieve review, laten we hopen dat er toch een paar schoenen voor u is wat wel goed past. Als we u kunnen helpen om uw zoektocht makkelijker te maken bel ons dan of stuur een mail met meer info. Wij horen graag van u met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
In de winkel werd ik professioneel geholpen. De website verdient helaas geen compliment : de schoenmaat aangeven op de website bleek niet overeen te komen met wat er op voorraad was. Bijzonder jammer. Dit probleem is wel netjes afgehandeld door het personeel. En ik heb mijn geld terug gekregen.
Goedendag, hartelijk dank voor uw positieve reactie. Helaas gebeurt het wel eens dat er een foutje in de voorraad zit buiten dat is de voorraad in de winkel de zelfde als in de webshop en soms wordt de schoen op het zelfde moment besteld en ook in de winkel verkocht, het gebeurd niet vaak gelukkig. Dit is geen fout in de webshop maar een ongelukkig samenloop van omstandigheden. Nogmaals onze excuses en we hopen u in de toekomst wel aan de gevraagde schoenen te kunnen helpen met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Beterlopenwinkel heeft een duidelijke website met veel nuttige informatie. Ze hebben de meeste modellen van topmerken als Ganter en Finn Comfort op voorraad. Bovendien verloopt de bezorging via Post NL probleemloos en snel. Een aanrader!
Hartelijk dan voor uw positieve review en heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Dank voor uw Review met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Wat een keuze van Finn schoenen geweldig hier in omgeving Zwolle niet te koop meer. Goed geslaagd en fijn dat je dan twee paar kunt bestellen om te kiezen.
Hartelijk dank voor uw bestelling en heel veel plezier met uw nieuwe Finn comfort schoenen. Fijn dat u uw positieve ervaring met os wilde delen. Met vriendelijke groeten team Beterlopenwinkel
Had binnen een paar uur mijn bestelling al in huis. De dame van de winkel kwam het persoonlijk bezorgen. Helemaal top! Helaas waren de schoenen mij te groot, dus heb het moeten retourneren.
Fijn dat u tevreden bent met onze levering, jammer dat de schoenen niet goed waren. Volgende keer beter Met Vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Aankopen via de website worden correct en vlot afgehandeld. Het advies in de winkel (Den Haag) kan soms wat beter en is afhankelijk van de verkoper. Het assortiment is erg gericht op ouderen. Vlottere modellen zijn welkom!
Altijd fijn dat onze klanten met ons meedenken wij proberen hier zeker rekening mee te houden. Wel fijn te horen dat de web verkoop naar wens verlopen is. Graag tot ziens, met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Heel goed geholpen, fijn personeel
Hartelijk dank voor uw fijne reactie met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Zowel in de winkel in Leiderdorp goed geholpen als ook tevreden over de webwinkel. Ik adviseer de webwinkel wèl alleen als je precies weet wat je moet hebben qua merk, model en maat.
Het advies in de webwinkel is zo uitgebreid mogelijk maar natuurlijk is deze nog beter als u in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken. Dank voor uw fijne reactie, met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Ik heb goede ervaringen met het schoenenmerk Durea en Beterlopenwebwinkel heeft een grote keus! De levering ging snel en je kunt op je gemak thuis passen. Mochten de schoenen niet passen dan is retour zending snel en eenvoudig gedaan. Gelukkig hoefde ik hier geen gebruik van te maken en ben ik reuze blij met mijn schoenen.
Heel fijn om te horen dat onze website goed werkt. Natuurlijk blijven wij aan verbetering werken. Wij wensen u heel veel loopplezier van uw nieuwe Durea schoenen en tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp