Eerste klas schoenen, vlotte levering, Ik hoop dat jullie blijven, Met een vriendelijke groet Anny Sweers.

Zeer goede schoenen en service

In de winkel word je kundig geholpen. Past een schoen niet goed, dan wordt dat eerlijk gezegd en zoekt men net zo lang door totdat er een schoen is die nasr wens is. Ook via internet besteld, de schoenen werden heel snel bezorgd. Goede merken schoenen, waar je ook als je steunzolen hebt, goed kunt slagen.

Prima ervaring ben er blij mee!

Makkelijk en gelijk het goede product gekregen prima zo,

schoenen voor een concurrerende prijs

schoenen na 4 werkdagen geleverd . persoonlijk briefje erin met informatie .

Beterlopenwinkel is super!

Zowel fysiek in de winkel, als via online winkelen wordt je bij Beterlopenwinkel super goed geholpen! Ga zo door!!

Mooie slippers. Verzending had wel wat vertraging omdat de slippers van uit Duitsland moesten komen maar er werd wel goed over gecommuniceerd. Dus dat is wel netjes!

Top geregeld

er wordt meegedacht !

Goede service en communicatie

Goede afhandeling retouren

geweldig

2 maal schoenen besteld! Binnen 1 dag na bestelling! Ze pasten in 1x goed.

groot assortiment

Heb 2x live in een van de winkels schoenen gekocht. Goeie deskundige service en veel keus.

Ruime keuze, snelle bezorging, betrouwbaar

Al meerdere keren schoenen besteld, ik weet welk merk en model en welke maat ik moet hebben, dat is dus altijd goed. De schoenen worden snel verzonden, ik heb nog nooit retour hoeven sturen

Snelle correcte levering

Betrouwbare correcte snelle levering.

Onoplettendheid!

Jammer dat het laatste paar MBT schoenen van een model die beschadigd zijn op de website zijn blijven staan en niet verkocht hadden mogen worden worden. Het betaalde bedrag is snel terug gestort. Verdere ervaringen met Beterlopenwinkel Positief.

Snelle levering, goede reclamering en efficiënte terugbetaling van het reeds voldane bedrag. Alles dus zoals het hoort.

Alles prima

Goede en overzichtelijke site, mooie collectie, vlugge en correcte levering. Zeker aan te bevelen

Goed verpakt en onverwacht snel geleverd

Top shop

Mooie winkel, prettig personeel, voor speciale schoenen de plek waar je moet zijn.

goede service

Mijn bestelling was niet goed doorgekomen, maar werd snel door een verkoopster opgelost. Ik werd teruggebeld toen het in orde was.

Indien goed besteld dan ben je er zeker van dat je krijgt wat wilde

Kwaliteit

Ik heb mijn laarsjes op tijd ontvangen en ze zitten lekker, ook leuk een berichtje erbij.

Doet wat er beloofd wordt

Fijne persoonlijke benadering en behandeling.

Prima schoenen en levering maar de website kan beter

Prima comfort schoenen online besteld van het dure merk Finn dat ik altijd wil hebben. Vrij uitgebreid aanbod en voorraad vergeleken met andere online schoenenwinkels. De levering is heel snel. Alleen maar drie sterren want de website kan beter: meer foto 's enbeschrijving over het type neus rond of toch spits, de hoogte van de teenbox e.d. tc. Het zijn toch vooral schoenen voor moeilijke voeten en alleen de aanduiding van de breedtemaat van de leest volstaat niet. Daarnaast is het een ouderwetse site. Als speciaalzaak is online verkoop steeds belangrijker, dus een gebruiksvriendelijke site is echt wel iets waarmee je je als winkel kan onderscheiden. Tip: 1.Ga niet alleen af op de ontwikkelaar maar gebruik een klantenpanel om duidelijk te krijgen waar zij naar kijken en waar ze op zoeken. 2. En stimuleer dat klanten reviews geven over het merk en de gekochte schoen niet alleen over de service van de zaak Dat wordt graag gelezen door andere klanten

Splinterlaan 158

2352 SM Leiderdorp