Eerste klas schoenen, vlotte levering, Ik hoop dat jullie blijven, Met een vriendelijke groet Anny Sweers.
Altijd fijn om te horen dat een klant tevreden is, wij werken er hard aan om klanten zoals u tevreden te houden en natuurlijk blijven wij . Tot ziens met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
In de winkel word je kundig geholpen. Past een schoen niet goed, dan wordt dat eerlijk gezegd en zoekt men net zo lang door totdat er een schoen is die nasr wens is. Ook via internet besteld, de schoenen werden heel snel bezorgd. Goede merken schoenen, waar je ook als je steunzolen hebt, goed kunt slagen.
Hartelijk dank voor uw positieve review, wij blijven er aan werken om elke klant met een tevreden gevoel de winkel te laten verlaten. Ook de webshop wordt regelmatig vernieuwd. Tot ziens, met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Makkelijk en gelijk het goede product gekregen prima zo,
schoenen na 4 werkdagen geleverd . persoonlijk briefje erin met informatie .
Hartelijk dank voor uw review en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Zowel fysiek in de winkel, als via online winkelen wordt je bij Beterlopenwinkel super goed geholpen! Ga zo door!!
Wat heerlijk om dit te horen dit geeft ons alleen maar meer zin om het voor iedere klant zo te doen. Hartelijk dank voor uw positieve review!! Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Mooie slippers. Verzending had wel wat vertraging omdat de slippers van uit Duitsland moesten komen maar er werd wel goed over gecommuniceerd. Dus dat is wel netjes!
Hartelijk dank voor uw positieve reactie, het is voor ons altijd een uitdaging om te zorgen dat iedere klant op tijd de juiste informatie krijgt. Het blijkt uit uw reactie dat u hierover tevreden bent heel fijn om dit te horen. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Top geregeld
prima levering
Wij zijn altijd blij om te horen als een klant tevreden is over de levering. Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groeten Yvonne Sluiters
Professioneel uitstekend!
Al onze medewerkers worden opgeleid tot Voetadviseur/specialist dus kennis genoeg in huis. Wij hopen hierdoor tevreden klanten te krijgen. Uit uw reactie blijkt dat u fijn en goed geholpen bent en dat is goed om te horen. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
er wordt meegedacht !
Hartelijk dank voor uw positieve reactie en veel plezier van de nieuwe Slippers. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Goede afhandeling retouren
Wij doen ons best om zo snel mogelijk de retouren te verwerken en dan is het altijd fijn te horen dat dit ook goed gaat. Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
2 maal schoenen besteld! Binnen 1 dag na bestelling! Ze pasten in 1x goed.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie, ons motto is inderdaad zo snel mogelijk en netjes. Veel plezier van uw aankoop, Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Heb 2x live in een van de winkels schoenen gekocht. Goeie deskundige service en veel keus.
Wat een fijne reacties, hartelijk dank daarvoor en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Al meerdere keren schoenen besteld, ik weet welk merk en model en welke maat ik moet hebben, dat is dus altijd goed. De schoenen worden snel verzonden, ik heb nog nooit retour hoeven sturen
Heel erg fijn, wij doen altijd ons best om iedere klant op een nette manier te helpen dus ook onze internet klanten. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Betrouwbare correcte snelle levering.
Jammer dat het laatste paar MBT schoenen van een model die beschadigd zijn op de website zijn blijven staan en niet verkocht hadden mogen worden worden. Het betaalde bedrag is snel terug gestort. Verdere ervaringen met Beterlopenwinkel Positief.
Snelle levering, goede reclamering en efficiënte terugbetaling van het reeds voldane bedrag. Alles dus zoals het hoort.
Goedendag, Wij doen ons best om iedere order of winkel verkoop op een nette manier te verwerken. Ook bij retourzendingen is het de bedoeling om dit zo snel mogelijk terug te betalen. Wij zijn dus blij van u te horen dat dit goed gaat, hartelijk dank voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten Team Beterlopewinkel
Goede en overzichtelijke site, mooie collectie, vlugge en correcte levering. Zeker aan te bevelen
Goedendag, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij doen ons best om onze website zo simpel en overzichtelijk mogelijk te maken. Ook het verwerken van uw bestelling krijgt de volle aandacht!! wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel.
Goed verpakt en onverwacht snel geleverd
Goedendag, Vriendelijk dank voor uw positieve review wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groeten team Beterlopenwinkel
Mooie winkel, prettig personeel, voor speciale schoenen de plek waar je moet zijn.
Wat fijn dat uw ervaring met onze winkel en personeel goed is. Wij werken er hard aan om dit zo te houden en te verbeteren. Wij wensen een fijne jaarwisseling Team Beterlopenwinkel
Mijn bestelling was niet goed doorgekomen, maar werd snel door een verkoopster opgelost. Ik werd teruggebeld toen het in orde was.
Hartelijk dank voor uw positieve review, fouten zijn er om opgelost te worden en wij proberen dit natuurlijk zo snel mogelijk. Voor een volgende keer gaan wij er vanuit dat het vlekkeloos verloopt. Wij wensen u een goede jaarwisseling!! met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Indien goed besteld dan ben je er zeker van dat je krijgt wat wilde
Hartelijk dank voor uw positieve reactie, wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Ik heb mijn laarsjes op tijd ontvangen en ze zitten lekker, ook leuk een berichtje erbij.
Fijn om te horen dat alles naar wens is, wij wensen u veel loopplezier van uw nieuwe schoenen. Een fijne jaarwisseling en tot ziens!! Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Fijne persoonlijke benadering en behandeling.
Beste Jan, Goed te horen dat u onze persoonlijke benadering en behandeling op prijs stelt. We blijven ons best doen. Vriendelijke groet Yvonne
Prima comfort schoenen online besteld van het dure merk Finn dat ik altijd wil hebben. Vrij uitgebreid aanbod en voorraad vergeleken met andere online schoenenwinkels. De levering is heel snel. Alleen maar drie sterren want de website kan beter: meer foto 's enbeschrijving over het type neus rond of toch spits, de hoogte van de teenbox e.d. tc. Het zijn toch vooral schoenen voor moeilijke voeten en alleen de aanduiding van de breedtemaat van de leest volstaat niet. Daarnaast is het een ouderwetse site. Als speciaalzaak is online verkoop steeds belangrijker, dus een gebruiksvriendelijke site is echt wel iets waarmee je je als winkel kan onderscheiden. Tip: 1.Ga niet alleen af op de ontwikkelaar maar gebruik een klantenpanel om duidelijk te krijgen waar zij naar kijken en waar ze op zoeken. 2. En stimuleer dat klanten reviews geven over het merk en de gekochte schoen niet alleen over de service van de zaak Dat wordt graag gelezen door andere klanten
Beste Jeannet, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent met de schoenen en service. Wij nemen uw aanbevelingen ter harte en zullen dit bespreken met de webbeheerder. Vriendelijke groet Yvonne
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp