Was niet op voorraad, keurig en netjes fabrieksfris aangeleverd volgens aangegeven termijn. Was mijn eerste proefopstelling. Rest volgt later. Mvg.
Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze levering, heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
De juiste schoenen, perfecte maatvoering, netjes geleverd. Duidelijke communicatie rond de levering.
Bedankt voor uw positieve review en veel wandel plezier met uw aankoop. met vriendelijke groet, Het TeamBeterLopen winkel
Heel tevreden over de zaak in Groenekan. Voor de 2e keer geholpen door Nicole. Top verkoopster. Neemt de tijd en legt alles goed uit. We komen zeker weer terug voor het najaar/ winter.
B edankt voor uw positieve review! en graag tot ziens ! met vriendelijke groet, Het TeamBeterLopen winkel
Ik kan makkelijk de schoenen vinden in mijn mast.
Wat fijn dat u tevreden bent met onze webshop, een deel van onze winkel die altijd in beweging is. Ons doel is om deze iedere keer weer te verbeteren! Heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Vlotte bediening, bij klachten van voeten zeer behulpzaam, geven goede raad bij gebruik van de schoenen!
Hartelijk dank voor uw positieve reactie en heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Zie boven
Hartelijk dank voor uw positieve review. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Na retour sturen van de schoenen heel snel het bedrag weer ontvangen, fijn.
Ik heb prachtschoenen gekocht waar ik nog jaren plezier van zal hebben. Ben er zeer blij mee.
Hartelijk dank voor uw fijne review. En veel wandel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Superblij met mijn keuze. Het duurde even voordat mijn schoenen zijn geleverd, hiervan was ik op de hoogte. Alles is perfect verlopen, tussentijds goed geïnformeerd en later track&tracé code gekregen. In een woord, fantastisch!!! Beterlopenwebwinkel is m.i. een aanrader, top!
Ten eerste heel veel plezier van uw aankoop. Wat een fijne review het is altijd goed te horen dat een bestelling naar wens verlopen is. Graag tot ziens in onze webshop en wie weet misschien een keer in één van onze winkels. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Dit is mijn 2e bestelling, dus prima afhandeling van bestelling en verzending.
Hartelijk dank voor uw fijne review. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
ik heb in Groenekan een paar zwarte sandalen gekocht die zaten voortreffenlijk! heb meteen een zelfde paar in het wit gekocht op de site. goed verzorgd!helemaal oke
Hartelijk dank voor uw fijne review en fijn te lezen dat u zelfs voor het tweede paar goed geslaagd bent. Heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Uutstekend
Hartelijk dank voor uw positieve review, Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Schoenen waren mooi op tijd in huis
Hartelijk dank voor uw positieve review en veel wandelplezier met uw aankoop! en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Mooie wandelschoenen voor een mooie prijs
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, die áltijd een “passende” schoen vinden voor mijn pijnlijke voeten, súper blij met deze winkel!!
Hartelijk dank voor uw positieve review! en graag tot ziens :) Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Personal attention, easy to order, very good quality products
Thank you very much for your positive review. Kind regards Team Beterlopenwinkel
Goed geholpen en veel plezier van mijn slippers!!
Snel via de mail geholpen met een vraag die ik had. Vakkundige medewerkers
Hartelijk dank voor uw positieve review en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
(Bijna) altijd goed advies, ze nemen de tijd. Keer dat wat minder was uiteindelijk prima opgelost.
Hartelijk dank voor uw positieve review en wij zijn blij met een mooie 8! en graag tot ziens. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Goede webshop, veel keus en makkelijk te bestellen.
Jullie ontzorgen.
supersnelle service vrijdag besteld, zaterdagmiddag schoenen aan de voeten !
Goede info bij de levering betreffende retourneren maar door alvast een retourbon tot te voegen zou het eenvoudiger zijn
Koop alleen nog maar deze site wegens uitstekende service en assortiment en uitstekende service!
Leuke persoonlijke opmerking, al of niet gemeend, specifiek handgeschreven notitie. Ook mijn voornaam goed geschreven, heeft mij goed gedaan, een positieve waardering vanaf mijn kant voor de handgeschreven krabbel. Volg je hart, want dat klopt. Jij verdient een schouderklopje.
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp