a great experience!

They have the best selection of comfort shoes and offer great service. Shipping is fast and reliable, and for customer service, are the best in the business, in my opinion!

topwinkel

Veel keus aan schoenen. Helaas was mijn topmodel niet in mijn maat, maar er was een goed alternatief

Snelle en zorgvuldige levering.

Overzichtelijke website; bestelling werd zorgvuldig verpakt snel geleverd.

Uitstekende service

Zeer snelle correcte levering Goed verpakt in originele doos Zeker een aanrader om je aankopen te doen Dank je wel

Prima service!

Met veel geduld vond Heidi een vervangend paar schoenen voor de schoenen voor mijn vrouw die niet meer worden gemaakt.

snelle en correcte levering

Mijn pantoffels werden snel geleverd, ook al moesten ze vanuit België naar Nederland worden verstuurd. Mijn pakje was in onberispelijke staat. De pantoffels zaten in een nieuwe, originele doos, mooi verpakt, zoals het hoort. Ik kende het product reeds, maar de prijs/kwaliteit is super.

Heel goed, supersnel de schoenen ontvangen.

In de winkel diverse schoenen gepast en weer op FinnComfort schoenen uitgekomen. Er werd goed geluisterd naar mijn probleemvoeten. Ook een scan gemaakt. Omdat mijn maat helaas niet aanwezig was en wel in de webwinkel, deze besteld en de volgende dag waren ze al bezorgd. De schoenen zitten superlekker en voldoen ook qua uiterlijk. Ik had ze in de winkel al bekeken. Het volgende paar schoenen ga ik zeker weer bestellen.

Aan te bevelen

Snelle levering. Betaling correct afgehandeld. Duidelijke info over eventueel terugsturen van schoeisel. Ik maak zeker nog gebruik van uw service.

Medische slippers werden supersnel geleverd

Snelle levering van super schoenen

Deze winkel heeft een grote voorraad aan comfort schoenen. Heb jaren terug in de winkel zelf mijn eerste finncomfort schoenen gekocht fijne bediening. Erg fijn dat ze ook online een goede service hebben.

Snelle correcte advisering en levering

Betrouwbare dealer van MBT.

Zeer goede schoenen, grote collectie

snelle en goede service (toezending)

mijn bestelling is prima verwerkt en toegezonden.

Vlotte afhandeling en levering.

Zal zeker nog weer eens een bestelling plaatsen.

Kwaliteit en vakkennis is het motto van deze schoenenzaak!

Na heel veel zoeken vond ik tenslotte bij Beterlopenwebwinkel de sandalen die ik al heel lang zocht; een sandaal waar je op vooruit komt, met eigen steunzool, mooi sterk en van een hoge kwaliteit. En ook nog betaalbaar, maar niet goedkoop, want kwaliteit betaal je. Ik ga nooit meer naar een andere schoen(web)winkel, want hier hebben ze gewoon de beste schoenen, en niet van die slappe modedingen. Nee, hier wordt aan je voeten gedacht, zodat je inderdaad weer beter en fijner kunt lopen.

prima gehoipen

helaas was het model uit de collectie. Ander merk via post van beterloopwinkel geadviseerd. Helaas zonder resultaat. nog dank voor de vriendelijk hulp.

Overzichtelijke site en duidelijke informatie met goede foto’s.

En vlotte verzending.

Positief

Ik kocht schoenen. De kleur week wat af van wat ik had gedacht. Lastig zo via internet. Ik heb ze toch gehouden want ook wel weer mooi maar meer voor de herfst.

Snelle en correcte levering

Prima levering. Een kleinigheid: de prijs van de door mij bestelde schoenen bleek af te wijken van wat de website in eerste instantie meldde. Dat komt waarschijnlijk doordat ik een grote maat (50) bestelde. Het zou prettig zijn als de website de prijsrange zou aangeven i.p.v. alleen de laagste prijs voor de kleinvoetigen onder ons.

Reputatie wordt waargemaakt.

Ging recent voor het eerst naar deze winkel om te zien of er mooi schoeisel te koop was dat aangepast zou kunnen worden aan specifieke wensen (klapvoet en beenlengte verschil). De orthopedische afdeling van George In Der Mauer heeft de Meindl wandelschoen inderdaad perfect bijgewerkt, rekeninghoudend met kosmetische impact. Heel erg tevreden!

Goede ervaring

Online schoenen besteld waarvan enkele paren behouden en enkele teruggestuurd. Terugbetaling prima verzorgd. Kan gerust aanbevelen.

Snelle en keurige levering

in een winkel in Hilversum mijn schoenen gezien. Daar hadden ze mijn maat niet meer. Op de website van de fabrikant nog wel. Besteld en een dag later al in huis. Topservice noem ik dat.

Zeer Goed

Jammer de schoenen die ik besteld had paste niet de bezorging was prima geld terug gaven was snel ik ben zeer tevreden

Uistekend geholpen

Nette service, goed opgelost met corona maatregelen

Meindl wandelschoenen

Supersnelle verzending, na 1 dag al in huis. Zeer tevreden over het product.

Splinterlaan 158

2352 SM Leiderdorp