De bestelling kwam niet zo snel als ik tegenwoordig gewend ben. De schoenen bleken niet goed te lopen en moesten retour. Helaas hoorde ik niet of ze goed ontvangen waren en wanneer ik mijn geld terug zou krijgen. Na 10 dagen gebeld, zou terug gebeld worden, gebeurde niet, zelf weer gebeld en toen hoorde ik dat het geld al was terug gestort. Het bedrag was afgeschreven onder Tap speciaal schoenen en teruggestort onder Wordline Financial Solutions. Onherkenbaar, temeer daar men niet had laten weten dat het geld retour kwam. Kostte onnodig veel telefoontjes van beide kanten!!
Helaas gaat er ook wel eens wat verkeerd, dit komt mede door een te weinig aan personeel .Wij vinden het ondanks de vele telefoontjes toch fijn te horen dat het goed is gekomen. Wij hopen een volgende keer op een betere communicatie!! Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
correcte afhandeling en snel in huis
Helemaal top!! veel plezier ervan Met vriendelijke groeten Yvonne Sluiters
Afgezien van een ietwat trage levering, Zeer tevreden van de geleverde schoenen, mooi verpakt, perfecte pasvorm.
Soms moeten wij een bestelling via een omweg bij de klant laten bezorgen. Dit maakt dat de levering soms wat langer duurt dan dat u van ons gewend bent. Met vriendelijke groeten Yvonne Sluiters
lopen goed
Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groeten Team Beterlopenwinkel
Beste dame/heer, In de winkel ben ik zeer professioneel en vriendelijk geholpen. On line heb ik toen nog een paar slippers besteld, maar dat was de verkeerde maat en heb ze terug gestuurd. Echter heb ik nog steeds het geld daarvan terug gestort gekregen! Het is nu vier weken geleden. Met vriendelijke groet, Nicolette Tol
Beste mevrouw Bentveld, Ik heb u een mail gestuurd. De terugbetaling is op hetzelfde nummer en tenaamstelling gedaan als waar er mee betaald is. Dit is op 20 mei gebeurd. Hopelijk is het zo opgelost. Vriendelijke groet Yvonne
Telefonisch werd ik vriendelijk te woord gestaan, mijn vragen werden beantwoord en ik kreeg een goed advies. Het product dat ik besteld had werd snel geleverd.
Met mijn zeer brede voet is het moeilijk om passende slippers te vinden. Hier is het goed gelukt. Ben er blij mee.
Artikel is vrij groot
In eerste instantie ging er iets mis, was mijn schuld. Na een telefoontje is het keurig opgelost, met de nodige uitleg.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie, en ja probleempjes zijn er om opgelost te kunnen worden. Met vrinedelijke groeten Team beterlopenwinkel
Ik heb besteld en ook geretourneerd dit is allemaal keurig verlopen. Website met een grote hieveelheid keus aan schoenen voor breedtematen.
Fijn dat u tevreden bent met de door u geruilde schoenen en dat u daar heerlijk op loopt. Veel plezier in een mooie zomer gewenst.
Wonderful products at good prices and the best customer service in the shoe industry! They always go to extra lengths to help me get the right shoes and they deliver quickly too. Thanks beterlopenwinkel!
Thanks for your positive reaction, we always try to find the best shoe for our customers. We hope to see you again!! Yours sincerely Team Beter Lopen Winkel
Superblij met mijn pantoffels. Goede omschrijving op de website, precies wat ik ervan verwachtte.
Wat fijn dat u tevreden bent met uw aankoop, wij wensen u er veel loop plezier. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Aardige en deskundige mensen. Marion heeft met alle geduld veel schoenen laten passen. En goed geslaagd!
Wij doen ons best om iedere klant met de juiste schoenen de winkel uit te laten lopen. Het is dan ook fijn te horen dat dit voor u gelukt is. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
na mijn vraag over een aankoop kreeg ik vrij snel en duidelijk antwoord.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de gevraagde informatie. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Meerdere keren besteld via de Beterlopenwebwinkel en telkens komen ze hun afspraken na. Mijn ervaring met Finn Comfort slippers en pantoffels is heel goed, nog een tip om bij alle artikelen aan te geven hoe te behandelen. Bij een aantal is het al vermeld, niet bij allen.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie en ik zal uw tip doorgeven aan de juiste persoon. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Goede schoenen en ik ben er prima geholpen. Blij met mijn nieuwe schoenen en het goede advies!
Hartelijk dank voor uw reactie en wij wensen u nog veel loopplezier. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Snelle levering van zowel fijne mooie gymschoenen als heerlijke wandelsokken. Dat wat ik terugstuurde was direct teruggestort op mijn rekening.
Wij doen iedere keer weer ons best om onze klanten tevreden te stellen. In uw geval is dat in ieder geval gelukt. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Ik heb een bestelling via de website van de Beter lopen winkel gedaan en direct via Ideal betaald. Het eerste paar Xelero's was helaas een halve maat te klein (maat 37). Daarna omgeruild voor een halve maat groter (maat 37,5) Dit nieuwe paar paste goed. Moet deze nieuwe Xelero's Hyperion WR-B nog wel even inlopen. Jammer, dat er geen extra filiaal van de Beter Lopen Winkel in mijn woonplaats Zeist beschikbaar is. Met dank voor de vlotte afhandeling! Met vriendelijke groet, A. Sturkenboom Leliestraat 53 3702 CA Zeist tel: 06 125 67 675
Wat fijn dat u nu de juiste maat gekregen heeft, wij wensen u veel loop plezier. Onze dichtstbijzijnde winkel zit in Groenekan waar u ten alle tijden van harte welkom bent. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Dacht dat ik mijn slippers gevonden had maar waren toch niet de juiste. Terug zenden was geen probleem
Jammer maar helaas wij hopen u een volgende keer wel aan de juiste slippers of misschien wel een goed paar schoenen te kunnen helpen. met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Vriendelijk, vlot en denken super mee.
Dank uw wel, altijd fijn zo'n positieve reactie. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Wie wil er nou niet schoenen met korting bestellen? Dit ging heel gemakkelijk en ook nog eens supersnel!
wat een fijne reactie hartelijk daarvoor. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
In de dichtsbijzijnde winkel nog 3 paar in mijn maat(niet naar mijn zin) Kreeg advies om andere winkel te bellen want ik had op de site 1 paar gezien die ik wel wilde en in mijn maat aanwezig was. Dame heeft schoenen nog dezelfde dag opgestuurd en had ze binnen 2 dagen thuis. Dat is nog eens service, bedankt hiervoor.
Graag gedaan en ook voor een volgende keer willen wij u graag weer aan de juiste schoenen helpen. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Keurig geholpen mijn moeilijke voeten een een paar mooie schoenen aan te meten. Geen spijt van. Heel veel dank!!
Hel fijn om dit te horen, wij wensen u veel loop plezier . Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Deskundigheid is het goede woord voor 'de beter lopen winkel'. Er wordt goed naar je voeten gekeken. Wat heb jij nodig om goed te kunnen lopen. Altijd nemen de medewerkers alle tijd voor je. Ik heb de winkel al diverse malen bezocht en schoenen gekocht. Vandaag slaagde 'mijn' zoon van 29 er heel goed voor wandelschoenen nadat we al in diverse andere zaken waren geweest. Je ziet er veel ouderen maar ook de jongere generatie kan er goed slagen. De modellen zijn modern en lopen ook nog eens heel goed.
Wij danken u voor uw fijne reactie en natuurlijk is jong en oud hier van harte welkom. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Met veel geduld heeft Yvonne N mij in Leiderdorp geholpen om de beste schoenen voor mij te vinden. Paar na paar heb ik gepast, totdat ik de beste vond voor mijn voeten. Geweldig!
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, hier zijn wij erg blij mee en zullen het zeker doorgeven aan Yvonne N. Wij wensen u een fijn Pinkster weekend en tot Ziens. Met vriendelijke groeten Team Beter Lopen Winkel
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp