Het is alleen jammer dat er bij veel schoenen nauwelijks informatie op de site staat. Als je schoenen koopt van 219 euro zou je meer willen weten dan alleen de maat. Verder blijven het goede schoenen en ik had ze de volgende dag in huis.
Beste Len, Bedankt voor uw reactie. Bij het menu op de site van onze webwinkel, onder het kopje "Merken" staat een omschrijving bij, waar u meer informatie kunt vinden over de betreffende schoenen. Fijn dat u tevreden bent met de aankoop van uw nieuwe schoenen!
Goede service en kwaliteit. Snelle levering. Top!
Goedemiddag, Fijn dat u zo tevreden bent en de bestelling snel geleverd was, zodat u gelijk van uw aankoop kon genieten. Bedankt voor uw positieve reactie!
Een aankoop gedaan via de webwinkel, daarvoor eerst telefonisch con tact gehad met de winkel. Zeer professioneel geholpen.
Beste Elly, Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie. Fijn dat u tevreden bent over onze service!
Elk jaar koop ik 1 paar Finn Comfort schoenen in de winkel en nu voor het eerst via de webwinkel. Is me zeer goed bevallen
Beste Els, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en dat de bestelling via onze webwinkel goed is bevallen. We hopen u graag ook weer in onze winkel te mogen verwelkomen!
Leuke hippe schoenen besteld en snel ontvangen, een beetje gezelligheid in deze rare tijden.
Beste Louise, Hartelijk dank voor uw reactie. Het is inderdaad leuk om in deze rare tijd een paar leuke schoenen te hebben. Veel loopplezier!
Super snel geleverd! Goede kwaliteit.
Beste Agnes. Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Veel loopplezier!
Zo snel levering en goed geinformeerd.
Beste Christina, Fijn dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor de hoge waardering. Veel loopplezier!
Ik bestelde "leren" sandalen. Toen ik nog even verder keek op internet bleek dat de sandalen die ik net besteld had, elders véél goedkoper waren, plus helemaal niet van leer. Ik heb gebeld en mijn bestelling geannuleerd. Men gaf eerlijk toe dat het geen leren sandalen waren... Mijn geld kreeg ik binnen een paar dagen netjes teruggestort. De tekst bij de sandalen is aangepast. De prijs is nog erg hoog, vergeleken met andere aanbieders met dezelfde sandalen.
Beste mevrouw. Dank u voor de review. In de tekst was inderdaad een fout geslopen. 99% van onze schoenen zijn van leer en de tekstschrijfster had er niet aan gedacht dat er bij Fitflop ook kunststof wordt gebruikt.Het artikel was bij ons inderdaad niet afgeprijsd, en we hebben uw aankoop direct geannuleerd en het geld terug laten storten. Met vriendelijke groet. Team Beterlopenwinkel.
Ik vond wat ik zocht, besteld, goed product, en snel geleverd.
Beste Joke, Hartelijk dank voor uw hoge waardering. Veel loopplezier!
Deze schoenen trek je aan en je looptmeteen de 4 daagse. Keurig op tijd geleverd. Helaas wel weer door Post nl die bij ons aanbelde het vervolgens bij de buren afleverde zonder ons te informeren waar het pakje werd geleverd. Wij waren thuis en hadden ook de deurgeopend voor Postnl. Wij wonen in een flat en de service van Post nl is beneden de maat Laat onverlet dat de schoenen top zijn
Beste Els. Hatelijk dank voor de hoge waardering. Vervelend dat het met de Postnl. niet altijd op de juiste wordt aangeboden. Veel loopplezier en geniet van uw aankoop.
Het was een leuke ervaring te bestellen bij jullie, prachtige schoenen, fijne korting, snelle levering.
Beste Sonia. Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat alles snel en goed verlopen is. Veel loopplezier!
Schoenen waren anders dan gedacht, dus retour gestuurd, geld was binnen 4 dagen terug gestort. Dus nu maar naar de winkel
Beste Daantje, Dank voor uw reactie. Ik hoop dat u in de winkel goed geslaagd bent voor de juiste schoenen.
Soms een erg lange wachttijd omdat ze voor iedere cliënt de tijd nemen. Iets om rekening mee te houden. Verder een hele fijne winkel
Beste Miranda. Hartelijk dank voor uw positieve reactie over de winkel. Soms is het wat drukker in de winkel, maar onder het genot van een kopje koffie kunt u dan rustig de collectie bekijken.
Prima schoenen gekocht .dames meindl philadelphia gtx comfort fit .Ik wilde ze een paar dagen later voor mijn zus bestellen en waren toen 20 euro duurder , jammer .Ze wilde ze ook graag kopen
Beste mevrouw Spaans. Fijn dat u zo tevreden bent over de Meindl Philadelphia. Heel vervelend, maar er zijn soms actie's die maar en bepaalde tijd gelden.
Voor het eerst schoenen besteld, helaas was het toch niet de schoen die prettig loopt voor mij! Binnenkort maar naar de winkel!
Beste Cees. Vervelend voor u dat de bestelde schoen niet naar wens liep. U kunt deze altijd retour sturen. Ik hoop dat u in de winkel wel naar tevredenheid geholpen bent.
Ik zocht een schoen die mijn vaste leverancier niet meer kon leveren. Bij Beterlopenwebwinkel was de schoen in de juiste maat nog leverbaar en snel in huis !
Beste Jos, Fijn dat u zo tevreden bent over de snelle levering.
Ik heb uiteindelijk gevonden wat ik naar op zoek was,op een vrij eenvoudige manier aan een behoorlijke prijs en een zeer goede kwaliteit.
Beste Ferdinand. Aan uw positieve revieuw te merken bent u zeer tevreden over de prijs en de kwaliteit van de schoenen. Veel loopplezier!
Mooie schoenen met een goede pasvorm!!
Beste Mia Schols. Hartelijk dank voor uw hoge cijfer in uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Veel loopplezier.
Voor "probleemvoeten" een prima webwinkel. Bovendien snelle levering. Aanbevolen.
Beste C. van Stam. Fijn dat u onze Beterlopenwebwinkel aanbeveelt.
Ook al is er een lange afstand tussen klant en leverancier hier was niets van te merken ook niet van een onderbreking wegens weekend. Nog nooit zo snel bediend geweest en goede indicatie van levertijd. Maximum 3 u als richtlijn.
Beste Monique. Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Veel loopplezier! Met vriendelijke groet Lia
I think that beterlopenwinkel is a great shoe company! They offer special brands of comfortable shoes that are very difficult to find, and even in big sizes like mine! Great customer service. Thanks for everything!
Hello Patricia, Thank you for your positve response. Have fun with the Shoes! Kind regards. Beterlopenwinkel Lia
De levering was snel, maar van de opgegeven maat 44, werd 44,5 gemaakt. Toen was de schoen te groot, alles is terug gestuurd. Maat 44 was niet leverbaar.
Beste meneer, Vervelend dat het niet de juiste maat was. U had maat 10 besteld en deze had u wel ontvangen. Meindl heeft de Engelse maat voering. Maat 9.5 komt ongeveer overeen met de maat 44.
- veel keuze - snelle levering - goede service - heel comfortabele schoenen
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Veel loopplezier!
Het is niet professioneel als je schoenmaat 44 1/2 ontvangt en maat 44 hebt besteld.
Beste meneer. Vervelend dat u niet tevreden bent. U heeft maat 10 besteld en dat is een Engelse maat. Amerikaanse maat is 11. Europese maat is 44.5. Wilt u een maat 44 hebben dan is dat 9.5. Deze maten gelden voor de Renegade van Lowa. Passen de schoenen niet dan kunt u ze gratis retour sturen. Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet Beterlopenwinkel Lia
Door de reuma heb ik veel problemen met mijn voeten, maar bij In der Maur wordt er goed naar je geluisterd. En loop ik ook op leuke schoenen die ook nog eens perfect zitten en heerlijk lopen. Ik kom hier al jaren met heel veel plezier. Echt een pareltje in schoenenland.
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp