Kwaliteitsschoenen die snel geleverd worden

Het is alleen jammer dat er bij veel schoenen nauwelijks informatie op de site staat. Als je schoenen koopt van 219 euro zou je meer willen weten dan alleen de maat. Verder blijven het goede schoenen en ik had ze de volgende dag in huis.

Goede service en kwaliteit. Snelle levering. Top!

zeer klantvriendelijke winkel

Een aankoop gedaan via de webwinkel, daarvoor eerst telefonisch con tact gehad met de winkel. Zeer professioneel geholpen.

Snelle service. Goede prijs (aanbieding)

Elk jaar koop ik 1 paar Finn Comfort schoenen in de winkel en nu voor het eerst via de webwinkel. Is me zeer goed bevallen

Leuke hippe schoenen besteld en snel ontvangen, een beetje gezelligheid in deze rare tijden.

Volgende dag al in huis!

Super snel geleverd! Goede kwaliteit.

Tevreden

Zo snel levering en goed geinformeerd.

Er stond leren schoenen, maar dat bleek niet te kloppen.

Ik bestelde "leren" sandalen. Toen ik nog even verder keek op internet bleek dat de sandalen die ik net besteld had, elders véél goedkoper waren, plus helemaal niet van leer. Ik heb gebeld en mijn bestelling geannuleerd. Men gaf eerlijk toe dat het geen leren sandalen waren... Mijn geld kreeg ik binnen een paar dagen netjes teruggestort. De tekst bij de sandalen is aangepast. De prijs is nog erg hoog, vergeleken met andere aanbieders met dezelfde sandalen.

Duidelijke site, prima schoenen en een snelle levering.

Ik vond wat ik zocht, besteld, goed product, en snel geleverd.

Heerlijke schoenen

Deze schoenen trek je aan en je looptmeteen de 4 daagse. Keurig op tijd geleverd. Helaas wel weer door Post nl die bij ons aanbelde het vervolgens bij de buren afleverde zonder ons te informeren waar het pakje werd geleverd. Wij waren thuis en hadden ook de deurgeopend voor Postnl. Wij wonen in een flat en de service van Post nl is beneden de maat Laat onverlet dat de schoenen top zijn

de schoenen zijn identiek zoals op de afbeelding.

Het was een leuke ervaring te bestellen bij jullie, prachtige schoenen, fijne korting, snelle levering.

Schoenen waren anders dan gedacht, dus retour gestuurd, geld was binnen 4 dagen terug gestort. Dus nu maar naar de winkel

Goed advies, goede schoenen

Soms een erg lange wachttijd omdat ze voor iedere cliënt de tijd nemen. Iets om rekening mee te houden. Verder een hele fijne winkel

Snelle service Blij me de nieuwe schoenen

Prima schoenen gekocht .dames meindl philadelphia gtx comfort fit .Ik wilde ze een paar dagen later voor mijn zus bestellen en waren toen 20 euro duurder , jammer .Ze wilde ze ook graag kopen

Fantastisch service en klantgericht!

Voor het eerst schoenen besteld, helaas was het toch niet de schoen die prettig loopt voor mij! Binnenkort maar naar de winkel!

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Ik zocht een schoen die mijn vaste leverancier niet meer kon leveren. Bij Beterlopenwebwinkel was de schoen in de juiste maat nog leverbaar en snel in huis !

Proficiat

Ik heb uiteindelijk gevonden wat ik naar op zoek was,op een vrij eenvoudige manier aan een behoorlijke prijs en een zeer goede kwaliteit.

Goede, snelle levering! Top!!

Mooie schoenen met een goede pasvorm!!

Zeer snelle levering

Voor "probleemvoeten" een prima webwinkel. Bovendien snelle levering. Aanbevolen.

Snel en correcte levering

Ook al is er een lange afstand tussen klant en leverancier hier was niets van te merken ook niet van een onderbreking wegens weekend. Nog nooit zo snel bediend geweest en goede indicatie van levertijd. Maximum 3 u als richtlijn.

fantastic speedy and reliable service with great brands!

I think that beterlopenwinkel is a great shoe company! They offer special brands of comfortable shoes that are very difficult to find, and even in big sizes like mine! Great customer service. Thanks for everything!

Snelle levering, maar onjuist product.

De levering was snel, maar van de opgegeven maat 44, werd 44,5 gemaakt. Toen was de schoen te groot, alles is terug gestuurd. Maat 44 was niet leverbaar.

- veel keuze - snelle levering - goede service - heel comfortabele schoenen

Tegenvallende klantgerichtheid

Het is niet professioneel als je schoenmaat 44 1/2 ontvangt en maat 44 hebt besteld.

Vakkundig en Vriendelijk, goede adviezen en ze nemen de tijd voor je

Door de reuma heb ik veel problemen met mijn voeten, maar bij In der Maur wordt er goed naar je geluisterd. En loop ik ook op leuke schoenen die ook nog eens perfect zitten en heerlijk lopen. Ik kom hier al jaren met heel veel plezier. Echt een pareltje in schoenenland.

Splinterlaan 158

2352 SM Leiderdorp