Positief

Ik kocht schoenen. De kleur week wat af van wat ik had gedacht. Lastig zo via internet. Ik heb ze toch gehouden want ook wel weer mooi maar meer voor de herfst.

Snelle en correcte levering

Prima levering. Een kleinigheid: de prijs van de door mij bestelde schoenen bleek af te wijken van wat de website in eerste instantie meldde. Dat komt waarschijnlijk doordat ik een grote maat (50) bestelde. Het zou prettig zijn als de website de prijsrange zou aangeven i.p.v. alleen de laagste prijs voor de kleinvoetigen onder ons.

Reputatie wordt waargemaakt.

Ging recent voor het eerst naar deze winkel om te zien of er mooi schoeisel te koop was dat aangepast zou kunnen worden aan specifieke wensen (klapvoet en beenlengte verschil). De orthopedische afdeling van George In Der Mauer heeft de Meindl wandelschoen inderdaad perfect bijgewerkt, rekeninghoudend met kosmetische impact. Heel erg tevreden!

Goede ervaring

Online schoenen besteld waarvan enkele paren behouden en enkele teruggestuurd. Terugbetaling prima verzorgd. Kan gerust aanbevelen.

Snelle en keurige levering

in een winkel in Hilversum mijn schoenen gezien. Daar hadden ze mijn maat niet meer. Op de website van de fabrikant nog wel. Besteld en een dag later al in huis. Topservice noem ik dat.

Zeer Goed

Jammer de schoenen die ik besteld had paste niet de bezorging was prima geld terug gaven was snel ik ben zeer tevreden

Uistekend geholpen

Nette service, goed opgelost met corona maatregelen

Meindl wandelschoenen

Supersnelle verzending, na 1 dag al in huis. Zeer tevreden over het product.

Bestelling correct en snel geleverd

Leuke sandalen gevonden, aanbieding ook nog. Snel en correct geleverd

heel tevreden

personeel was zeer vriendelijk aan de telefoon. snelle service.

Heerlijk Gemakkelijk

Binnen enkele dagen had ik mijn sc hoenen binnen. Helemaal tevreden.

Helaas passen de schoenen niet, ik gas binnenkort gewoon even langs in de winkel

Veel keus

Sandalen waren nergens anders te vinden . Snelle levering.

Snel antwoord via Whatsapp

In combinatie met Whatsapp een prima service, snel antwoord en een snelle levering

Goed assortiment, snelle levering, prima klantservice

De website werkt niet goed en blijft op de homepage hangen, wat je ook selecteert. Gelukkig is er google, die je met een gerichte vraag zo bij de collectie brengt. Goede merken, snel besteld en geleverd en ook echte klanten SERVICE.

Prima schoenen en snelle levering

Goede afhandeling en service.

Veel aandacht, zorgvuldig, helaas geen goed passende schoenen.

Heel correcte en snelle levering van het bestelde artikel.

Heel correcte en snelle levering van het bestelde artikel.

Heel goede service

Bij mij werkte de kortingscode niet. Via contact d.m.v het contactformulier is het bedrag van de korting de dag na levering teruggestort op mijn rekening.

Prima kwaliteit en service.

Mijn bestelling is binnen de afgesproken tijd gearriveerd. Zeer mooie sandalen met een goed voetbed. Ben er blij mee!

MBT schoenen gevonden om mee hard te lopen, deze zijn schaars te vinden in Nederland. Ik hoop dat MBT in het assortiment blijft want ik ben van dit merk afhankelijk geworden voor mijn rugklachten. Telefonische hulp bij keuze type was goed!

Goede opvolging bij een verzendprobleem, goed doorgevraagd over het probleem.7

Prettige site, duidelijk en snel zoeken

Geen ervaring met retourneren, mijn bestelling zat goed (zoals altijd, FitFlop is voor mij geweldig) en dus kon ik het artikel houden. Goede communicatie via de mail over het verloop van je bestelling.

Snelle actie,goede schoenen

Prima schoenen....hopelijk veel wandeluurtjes

good even not what I ordered

I wanted MBT sandals in size 39 and I got them but! wrong model, wrong colour. I decided to keep them anyway, but I cannot say that I am fully satisfied.

Splinterlaan 158

2352 SM Leiderdorp