Mooie MBT schoenen. Ik loop er prima op, een weldaad voor mijn voeten.
Beste Bep, Hartelijk dank voor uw hoge beoordeling! Goed te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering van de MBT schoenen en dat u er prima op loopt. Veel loopplezier!
mooie schoenen, snelle levering.Helaas zat rechterschoen te strak. Retour ging heel gemakkelijk. We hebben nog geen ervaring met terugstorten geld.
Beste Sander, Bedankt voor uw reactie. Wat jammer dat de rechterschoen te strak zat, retourneren gaat heel gemakkelijk inderdaad. Hopelijk bij een evt. volgende bestelling zitten de schoenen allebei wél goed. U bent ook van harte welkom in onze winkel, waar u de schoenen gelijk kunt passen.
Snelle correcte verzending, vriendelijk personeel
Beste Maria, Hartelijk dank voor de hoge beoordeling en dat u tevreden bent over de verzending. Veel plezier van uw aankoop!
wat ik nodig had kon geleverd worden
Beste Margriet, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over de bestelling. Veel plezier van uw aankoop!
Makkelijk te bestellen. En goede kwaliteit
Beste Nelly, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over de webbestelling. Én natuurlijk over uw nieuwe schoenen. Veel loopplezier!
Eerste bestelling, prima geleverd en gunstige prijs.
Beste Sjaak, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat uw eerste bestelling via onze webwinkel goed is bevallen. Veel plezier van uw aankoop!
Ik had op 31 maart online schoenen besteld, deze ontvangen en ik zag ook dat vanaf 1 april er 20 procent korting was op deze schoenen. De schoenen ontvangen ik heb toen gebeld omdat ze vuil waren aan de zool. En ook gevraagd of ik de 20 procent korting nog kon krijgen maar dat ging niet ondanks dat ze ook vuil waren. Maar ik heb de schoenen toch gehouden omdat ik ze nergens anders meer kon krijgen. En ik deze erg fijn vind lopen.
Beste Wilma, Vervelend dat u zo te woord bent gestaan. Door de drukte in de webwinkel loopt er soms iets minder vlekkeloos. Wij hebben een coulance regeling bij acties. Indien een klant een dag eerder heeft gekocht betalen we 50% van de actie alsnog terug. In dit geval is dat 10% van de aanschafprijs. IK zal het geld naar u laten overmaken. Met vriendelijke groet
Side bekeken....bestelling gedaan....betaling uitgevoerd. ...alles supersnel en gemakkelijk!
Beste Rosita, Hartelijk dank voor de hoge beoordeling. Super om te lezen dat uw bestelling zo vlot is verlopen, zodat u snel van de aankoop kon genieten :-) Veel loopplezier!
Prima site, eenvoudig te bestellen en te betalen en daarna super snelle levering. Blij mee.
Beste Gerlien, Goed te lezen dat u het eenvoudig vond om een bestelling te plaatsen en dat u blij bent met de nieuwe schoenen :-) Bedankt voor uw positieve reactie!
Prima service en op tijd bezorgd.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw reactie en dat u tevreden bent over onze service én natuurlijk de schoenen. Veel loopplezier!
Mooie schoen, voldoet aan verwachting! Snelle service en keurige toezending!
Beste Toos, Hartelijk dank voor uw hoge beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Veel loopplezier!
Groot assortiment, heel goed geholpen toen ik op een probleem stuitte met de betaling door een zeer vriendelijke dame (Yvonne). Daardoor lukte het mij uiteindelijk toch te bestellen. De levering was er snel. (Oh ja, schoenen zijn super :-)
Beste Wieneke, Hartelijk dank voor uw hoge beoordeling! En dat u goed geholpen bent door onze collega en daardoor het probleem was opgelost. Fijn te horen dat uw bestelde schoenen super zijn! :-)
Het is alleen jammer dat er bij veel schoenen nauwelijks informatie op de site staat. Als je schoenen koopt van 219 euro zou je meer willen weten dan alleen de maat. Verder blijven het goede schoenen en ik had ze de volgende dag in huis.
Beste Len, Bedankt voor uw reactie. Bij het menu op de site van onze webwinkel, onder het kopje "Merken" staat een omschrijving bij, waar u meer informatie kunt vinden over de betreffende schoenen. Fijn dat u tevreden bent met de aankoop van uw nieuwe schoenen!
Goede service en kwaliteit. Snelle levering. Top!
Goedemiddag, Fijn dat u zo tevreden bent en de bestelling snel geleverd was, zodat u gelijk van uw aankoop kon genieten. Bedankt voor uw positieve reactie!
Een aankoop gedaan via de webwinkel, daarvoor eerst telefonisch con tact gehad met de winkel. Zeer professioneel geholpen.
Beste Elly, Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie. Fijn dat u tevreden bent over onze service!
Elk jaar koop ik 1 paar Finn Comfort schoenen in de winkel en nu voor het eerst via de webwinkel. Is me zeer goed bevallen
Beste Els, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en dat de bestelling via onze webwinkel goed is bevallen. We hopen u graag ook weer in onze winkel te mogen verwelkomen!
Leuke hippe schoenen besteld en snel ontvangen, een beetje gezelligheid in deze rare tijden.
Beste Louise, Hartelijk dank voor uw reactie. Het is inderdaad leuk om in deze rare tijd een paar leuke schoenen te hebben. Veel loopplezier!
Super snel geleverd! Goede kwaliteit.
Beste Agnes. Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Veel loopplezier!
Zo snel levering en goed geinformeerd.
Beste Christina, Fijn dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor de hoge waardering. Veel loopplezier!
Ik bestelde "leren" sandalen. Toen ik nog even verder keek op internet bleek dat de sandalen die ik net besteld had, elders véél goedkoper waren, plus helemaal niet van leer. Ik heb gebeld en mijn bestelling geannuleerd. Men gaf eerlijk toe dat het geen leren sandalen waren... Mijn geld kreeg ik binnen een paar dagen netjes teruggestort. De tekst bij de sandalen is aangepast. De prijs is nog erg hoog, vergeleken met andere aanbieders met dezelfde sandalen.
Beste mevrouw. Dank u voor de review. In de tekst was inderdaad een fout geslopen. 99% van onze schoenen zijn van leer en de tekstschrijfster had er niet aan gedacht dat er bij Fitflop ook kunststof wordt gebruikt.Het artikel was bij ons inderdaad niet afgeprijsd, en we hebben uw aankoop direct geannuleerd en het geld terug laten storten. Met vriendelijke groet. Team Beterlopenwinkel.
Ik vond wat ik zocht, besteld, goed product, en snel geleverd.
Beste Joke, Hartelijk dank voor uw hoge waardering. Veel loopplezier!
Deze schoenen trek je aan en je looptmeteen de 4 daagse. Keurig op tijd geleverd. Helaas wel weer door Post nl die bij ons aanbelde het vervolgens bij de buren afleverde zonder ons te informeren waar het pakje werd geleverd. Wij waren thuis en hadden ook de deurgeopend voor Postnl. Wij wonen in een flat en de service van Post nl is beneden de maat Laat onverlet dat de schoenen top zijn
Beste Els. Hatelijk dank voor de hoge waardering. Vervelend dat het met de Postnl. niet altijd op de juiste wordt aangeboden. Veel loopplezier en geniet van uw aankoop.
Het was een leuke ervaring te bestellen bij jullie, prachtige schoenen, fijne korting, snelle levering.
Beste Sonia. Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat alles snel en goed verlopen is. Veel loopplezier!
Schoenen waren anders dan gedacht, dus retour gestuurd, geld was binnen 4 dagen terug gestort. Dus nu maar naar de winkel
Beste Daantje, Dank voor uw reactie. Ik hoop dat u in de winkel goed geslaagd bent voor de juiste schoenen.
Soms een erg lange wachttijd omdat ze voor iedere cliënt de tijd nemen. Iets om rekening mee te houden. Verder een hele fijne winkel
Beste Miranda. Hartelijk dank voor uw positieve reactie over de winkel. Soms is het wat drukker in de winkel, maar onder het genot van een kopje koffie kunt u dan rustig de collectie bekijken.
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp