Vakkundig en Vriendelijk, goede adviezen en ze nemen de tijd voor je

Door de reuma heb ik veel problemen met mijn voeten, maar bij In der Maur wordt er goed naar je geluisterd. En loop ik ook op leuke schoenen die ook nog eens perfect zitten en heerlijk lopen. Ik kom hier al jaren met heel veel plezier. Echt een pareltje in schoenenland.

Geweldige schoenen en snelle verzending!

Het is zeker een aanrader om hier uw schoenen te kopen. Ook nog eens een leuke aanbieding getroffen.

Goede produkten, zeer snelle levering

Prima webwinkel, aanbevolen.

Telefonisch contact gehad en en dit als zeer prettig ervaren.

adequaat , snel en vriendelijk

adequaat , snel en vriendelijk

De gewenste schoenen snel voor mij gevonden en verzonden.

Op de site was de gewenste schoen kennelijk niet in de voorraad. Direct na mijn vraag of voor mij dit model kan worden geleverd kreeg ik het bericht dat er voor wordt gewerkt. Na drie dagen kreeg ik bericht dat ik de zending tegemoet kon zien. Geweldige service. Met dank!

Snel, stipt en gemakkelijk

Mijn aankoop verliep digitaal en uiterst simpel. De slippers werden geheel volgens afspraak op tijd en keurig netjes bezorgd.

zeer deskundig personeel en goede schoeisel

Ik was in juni met mijn man en zus voor het eerst in de winkel en kreeg zeer deskundige hulp, we vertrokken allen met goede schoeisel. Daarna kocht ik online een teen slipper voor mijn nicht en ik was opnieuw zeer tevreden. Schalkwijk J Breukelen

Een goed assortiment, met keuzemogelijkheden.

Een goed assortiment, met keuzemogelijkheden.

Prima pasvorm, fijne slippers

Na mijn goede ervaring Met schoenen nu slippers besteld. Ze zitten goed en Lopen heerlijk.

Mooie schoenen.snel bezorgd

Mooie schoen, vlinderlicht en loopt goed.

Goede service en bezorging.

Heb sandalen besteld in maat 6.5 echter kwam maat 5.5 binnen. Heb toen gebeld over de verkeerde levering. Met een verontschuldiging van hun kant kwam er op korte termijn de juiste maat binnen met in de schoenendoos een excuses briefje. Goede service en oplossing. Super.

Meedenken met de klant!

Ik had snel hypoallergene schoenen nodig en nadat ik zomaar de winkel was ingelopen uit mijn werk werd ik na een half uurtje wachten geholpen door de meest vriendelijke specialist. Mijn voeten werden op meerdere manieren gemeten om de maat te bepalen en daarna hadden we al snel de juiste schoenen te pakken. Gezien de maat er voor mij niet was werd ik doorverwezen naar de webshop waar na de schoenen na 2 dagen thuisbezorgd werden. Fijn dat er op deze manier met de klant wordt meegedacht en ook verder wordt gekeken dan alleen het verkopen van dat ene paar schoenen. Ik kom hier zeker de volgende keer weer om schoenen te kopen!

Ik kan weer lopen!

Na 10 jaar met geweldige steunzolen gelopen te hebben (aangemeten door pionier/expert mw. Basemans), heel hard toe aan vernieuwing. Bij huidige Basemans naar Beterlopenwinkel verwezen. 2 paar Meindl comfort fit gepast en de tweede zat direct als gegoten! Verkoopster Agnes zag in een oogopslag wat mijn voeten nodig hadden. In tegenover liggend Ruigenhoek direct een wandeling gemaakt op de Journey Pro Gore-Tex. Wonder is geschied: ik kan weer lopen! Ook de Meindl bergschoenen bleken te passen. Na advies podoloog, deze besteld in de Beterlopenwebwinkel. Bergvakantie afgesproken! Ik ben een gelukkig mens...

fantastisch!

Goedkoop , het juiste en snel geleverd! Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering , TOP!

Fijn om zo digitaal schoenen te kopen.

Goede en snelle bezorging en afhandeling.

Dit maal de bestelling online geplaats ook keurig geregeld !

Na ruim 4 jaar waren mijn MBT's aan vervanging toe zegt denk ik genoeg over de kwaliteit. Erg blij dus met een winkel als Beterlopen die het merk in het assortiment heeft.

Geweldige klantgerichte service en vriendelijkheid

Vandaag voor het eerst in de beterlopenwinkel geweest en ben ernorm goed geholpen. En geslaagd!! Wat een vriendelijke verkoopster(Jolanda = info van de kassabon 0003) zij bleef meedenken met alle vragen die ik stelde en kwam elke keer terug met modellen die bij mij paste qua persoon en qua maat (niet onbelangrijk;-). De winkel heeft er zeker en nieuwe klant bij en ik kijk nu al uit naar de wintercollectie. Wat een fijne ervaring!!

De schoenen die ik wou hadden ze niet in de winkel via webwinkel besteld en af laten leveren in de winkel bij mijn in de buurt. Stond dat het 3 dagen zou duren maar de volgende dag was het al in de winkel. En werd daar goed geholpen en goed advies. goede service.

Super zaak...

2x schoenen besteld die in mijn buurt niet te koop zijn of heel duur. Ook al 2x korting gehad die ook word nagekomen... Snel en goed...

Snelle en effectieve afhandeling

Prima sortering schoenen

zie onder

ik had last van kraakbeenverlies in de teentjes in mijn rechtervoet. omdat ik daardoor mijn voet niet kon afwikkelen, kocht ik een paar mooie MBT-schoenen en wat denk je wat? ik loop weer ZONDER pijn! het is wèl wennen en het lopen wiebelt een beetje maar ik denk dat dat wel went. na een telefoontje met MBT-schoenen dealer in Leiderdorp is alles gelukkig weer anders geworden. het telefoontje met Leiderdorp was heel informatief en vriendelijk en beslist niet: je moet dit, je moet dat. nee het was in één woord heel goed. een verademing, iemand die GEWOON even de tijd neemt om je voor te lichten. hartstikke dank nog daarvoor. afz mieke neumann amstelveen

prima service en kwaliteit

prima service en kwaliteit

Goede service vriendelijke verkoopsters

Men neemt ruim voldoende de tijd om de juiste schoen voor je te vinden. Niets is teveel.

goede klantendienst

Alles kwam in orde, niet dankzij Bpost, maar door iemand van de andere gemeente , waar mijn schoenen geleverd werden

Splinterlaan 158

2352 SM Leiderdorp