Snelle service Blij me de nieuwe schoenen

Prima schoenen gekocht .dames meindl philadelphia gtx comfort fit .Ik wilde ze een paar dagen later voor mijn zus bestellen en waren toen 20 euro duurder , jammer .Ze wilde ze ook graag kopen

Fantastisch service en klantgericht!

Voor het eerst schoenen besteld, helaas was het toch niet de schoen die prettig loopt voor mij! Binnenkort maar naar de winkel!

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Ik zocht een schoen die mijn vaste leverancier niet meer kon leveren. Bij Beterlopenwebwinkel was de schoen in de juiste maat nog leverbaar en snel in huis !

Proficiat

Ik heb uiteindelijk gevonden wat ik naar op zoek was,op een vrij eenvoudige manier aan een behoorlijke prijs en een zeer goede kwaliteit.

Goede, snelle levering! Top!!

Mooie schoenen met een goede pasvorm!!

Zeer snelle levering

Voor "probleemvoeten" een prima webwinkel. Bovendien snelle levering. Aanbevolen.

Snel en correcte levering

Ook al is er een lange afstand tussen klant en leverancier hier was niets van te merken ook niet van een onderbreking wegens weekend. Nog nooit zo snel bediend geweest en goede indicatie van levertijd. Maximum 3 u als richtlijn.

fantastic speedy and reliable service with great brands!

I think that beterlopenwinkel is a great shoe company! They offer special brands of comfortable shoes that are very difficult to find, and even in big sizes like mine! Great customer service. Thanks for everything!

Snelle levering, maar onjuist product.

De levering was snel, maar van de opgegeven maat 44, werd 44,5 gemaakt. Toen was de schoen te groot, alles is terug gestuurd. Maat 44 was niet leverbaar.

- veel keuze - snelle levering - goede service - heel comfortabele schoenen

Tegenvallende klantgerichtheid

Het is niet professioneel als je schoenmaat 44 1/2 ontvangt en maat 44 hebt besteld.

Vakkundig en Vriendelijk, goede adviezen en ze nemen de tijd voor je

Door de reuma heb ik veel problemen met mijn voeten, maar bij In der Maur wordt er goed naar je geluisterd. En loop ik ook op leuke schoenen die ook nog eens perfect zitten en heerlijk lopen. Ik kom hier al jaren met heel veel plezier. Echt een pareltje in schoenenland.

Geweldige schoenen en snelle verzending!

Het is zeker een aanrader om hier uw schoenen te kopen. Ook nog eens een leuke aanbieding getroffen.

Goede produkten, zeer snelle levering

Prima webwinkel, aanbevolen.

Telefonisch contact gehad en en dit als zeer prettig ervaren.

adequaat , snel en vriendelijk

adequaat , snel en vriendelijk

De gewenste schoenen snel voor mij gevonden en verzonden.

Op de site was de gewenste schoen kennelijk niet in de voorraad. Direct na mijn vraag of voor mij dit model kan worden geleverd kreeg ik het bericht dat er voor wordt gewerkt. Na drie dagen kreeg ik bericht dat ik de zending tegemoet kon zien. Geweldige service. Met dank!

Snel, stipt en gemakkelijk

Mijn aankoop verliep digitaal en uiterst simpel. De slippers werden geheel volgens afspraak op tijd en keurig netjes bezorgd.

zeer deskundig personeel en goede schoeisel

Ik was in juni met mijn man en zus voor het eerst in de winkel en kreeg zeer deskundige hulp, we vertrokken allen met goede schoeisel. Daarna kocht ik online een teen slipper voor mijn nicht en ik was opnieuw zeer tevreden. Schalkwijk J Breukelen

Een goed assortiment, met keuzemogelijkheden.

Een goed assortiment, met keuzemogelijkheden.

Prima pasvorm, fijne slippers

Na mijn goede ervaring Met schoenen nu slippers besteld. Ze zitten goed en Lopen heerlijk.

Mooie schoenen.snel bezorgd

Mooie schoen, vlinderlicht en loopt goed.

Goede service en bezorging.

Heb sandalen besteld in maat 6.5 echter kwam maat 5.5 binnen. Heb toen gebeld over de verkeerde levering. Met een verontschuldiging van hun kant kwam er op korte termijn de juiste maat binnen met in de schoenendoos een excuses briefje. Goede service en oplossing. Super.

Meedenken met de klant!

Ik had snel hypoallergene schoenen nodig en nadat ik zomaar de winkel was ingelopen uit mijn werk werd ik na een half uurtje wachten geholpen door de meest vriendelijke specialist. Mijn voeten werden op meerdere manieren gemeten om de maat te bepalen en daarna hadden we al snel de juiste schoenen te pakken. Gezien de maat er voor mij niet was werd ik doorverwezen naar de webshop waar na de schoenen na 2 dagen thuisbezorgd werden. Fijn dat er op deze manier met de klant wordt meegedacht en ook verder wordt gekeken dan alleen het verkopen van dat ene paar schoenen. Ik kom hier zeker de volgende keer weer om schoenen te kopen!

Ik kan weer lopen!

Na 10 jaar met geweldige steunzolen gelopen te hebben (aangemeten door pionier/expert mw. Basemans), heel hard toe aan vernieuwing. Bij huidige Basemans naar Beterlopenwinkel verwezen. 2 paar Meindl comfort fit gepast en de tweede zat direct als gegoten! Verkoopster Agnes zag in een oogopslag wat mijn voeten nodig hadden. In tegenover liggend Ruigenhoek direct een wandeling gemaakt op de Journey Pro Gore-Tex. Wonder is geschied: ik kan weer lopen! Ook de Meindl bergschoenen bleken te passen. Na advies podoloog, deze besteld in de Beterlopenwebwinkel. Bergvakantie afgesproken! Ik ben een gelukkig mens...

Splinterlaan 158

2352 SM Leiderdorp