Dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent.
Pluspunten
nette en snelle afhandeling. goede collectie semi-orthopedische schoenen(solidos, finn comfort)
Dank voor uw reactie. Fijn dat u de collectie leuk vind.
Ik heb nog altijd mijn bestelling niet, deze is op een verkeerd adres geleverd door post.nl. Ik heb meerdere mails moeten schrijven, vooraleer ik een serieuze reactie kreeg. Maar spijtig genoeg en al weer een hele tijd niets meer gehoord. Mijn schoenen zijn betaald en zijn niet goedkoop....maar wanneer ik ze eindelijk ga hebben, dat is een raadsel. Dus voor hulpvaardigheid naar de klant toe, heel slecht!
Beste mevrouw van Vlaender. Het is een vervelende situatie buiten onze schuld om. De Belgische post heeft het pakket in de juiste straat bezorgd maar in de verkeerde plaats. Wij zijn er veel mee bezig om dit op te lossen met de Belgische post.De Belgische post moet het pakket daar ophalen. We zijn ermee bezig om het pakket bij u afgeleverd te krijgen. Met vriendelijke groet Beterlopenwinkel
Pluspunten
UItstekende kennis in de winkel, zeer goed en vriendelijk geholpen. Topdealer van Meindl. Voor het eerst in de winkel mijn voeten laten scannen, ze zijn erg mooi:)
VerbeterpuntenIk was vanuit Tilburg komen rijden omdat ik de schoenen wilde passen en de winkel wilde zien. Een prijsverschil met de eigen webwinkel werd (niet door het winkelpersoneel, maar door 'kantoor') wat moeilijk over gedaan en de webwinkelprijs werd achter mijn rug meteen omhoog aangepast door 'kantoor'. Zelf opgelost door snel online te bestellen en te kiezen voor 'laten afhalen' zodat ik ze meteen mee kon nemen. Nogmaals, winkelpersoneel uitstekend, ik heb zelf 12 jaar ervaring in retail.
Beste Bart, In de webwinkel stond de verkeerde verkoopprijs, deze schoen is nieuwe collectie en had nooit afgeprijsd mogen zijn. Er was overleg met kantoor, daar werd niet moeilijk gedaan, alleen geconstateerd dat er een verkeerde prijs in de webwinkel stond. Fijn dat u zo professioneel geholpen bent in de winkel, daarom zijn de prijzen in de winkel iets hoger. Fijn dat het zo is opgelost en veel plezier met u aankoop.
Hartelijk dank voor het hoge cijfer.
Pluspunten
vlotte levering
Weer een tevreden klant !
Pluspunten
excellent service, courteous and reliable. Great range of comfort shoes that I cant find at home. Thanks for delivering overseas!!I would not be able to walk without your great finnamic comfort shoes
Pluspunten
Mooie duidelijke website, levering ruim binnen beloofde termijn (zelfs rond Oud&Nieuw).
Pluspunten
geheel naar wens zoals het moet
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Perfecte afhandeling!
VerbeterpuntenOver betrouwbaarheid kan ik na 1x nog weinig zeggen. Het ziet er naar uit dat het goed is!
Pluspunten
Bij de klantenservice wordt je goed en vriendelijk geholpen. Top!
VerbeterpuntenNiet bij alle mbt-schoenen staat de juiste beschrijving.
Pluspunten
fijn dat ze wijdtematen hebben!
Pluspunten
Prima te woord gestaan, goed advies.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ze reageren snel op je vragen per e-mail. Schoenen worden volgende dag geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en krijgt track en trace. Ook fijn dat je voor afterpay kunt kiezen.
VerbeterpuntenIk heb meerdere malen moeten mailen met ze omdat er bij de beschrijving van de schoenen die ik wilde ( Birkenstock) niet vermeld stond of het om de smalle of brede wijdte ging. Het zou handiger zijn als ze dit bij de beschrijving van de schoen al vermelden.
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp