Pluspunten
Vlot en goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Aardig, ze denken mee
Pluspunten
Correcte winkel n punctueel
Pluspunten
Vlot geleverd tegen een goede prijs
Pluspunten
Grote sortering ook voorradig in kleine maten!! En snelle levering. Ook de retourzendingen geven geen problemen en het geldbedrag staat snel weer op je rekening!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ze belde me zelfs over onduidelijkheid van annulering en weer bestelling plaatsen. Ze waren erg aardig niet geïrriteerd of dwingend verkopen maar begrip. Oja kreeg op zondag zelfs reactie op mail. Privé mAiladres Bijzonder! Toegewijd. Echt een ouderwets goed bedrijf.
Pluspunten
Heel fijn; als ze beloven terug te bellen, dóen ze dat ook! Toen ik een probleem had in de webwinkel werd het telefonisch opgelost. Vriendelijk te woord gestaan en ook advies gekregen over hoe groot bepaalde slipper valt.
VerbeterpuntenIn webwinkel bleek ik niet twee artikelen tegelijk te kunnen bestellen in combinatie met Afterpay. Dit sofware foutje gaat opgelost worden. Bij de levering bleek geen retoursticker te zitten, terwijl dit wel de bedoeling was.
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over ons.
Pluspunten
Goed advies gekregen en heerlijke schoenen aageschafd
VerbeterpuntenGeen
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de schoenen. Veel loopplezier
Pluspunten
Super fijne lynco slippers gekocht en een snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Fijn dat u tevreden bent Slippers geven ondersteuning in het geleng van de voet.
Pluspunten
Prettig zaken doen. Snelle levering. Goede service en vriendelijk voor de telefoon.
VerbeterpuntenKleur schoenen is anders dan bij het artikel omschreven staat. Dat is wel een belangrijk punt bij het kopen!! Betalen zou ik liever achteraf doen in plaats van vooraf.
Hartelijk dank voor uw reactie. Dit is voor ons een aandachtspuntje om de juiste kleur van de schoen goed te omschrijven.
Pluspunten
Zeer snelle en goede service en levering
VerbeterpuntenGeen
Dank voor uw reactie. Wij blijven dit in toekomst nastreven.
Pluspunten
Snel en goed geregeld
Pluspunten
Na eerste bezoek aan de winkel in Groenekan waar ik uitstekend geholpen ben door Petra MBT schoenen via de webshop gekocht. In de winkel beperkt aantal MBT en kon de geschikte daar de niet vinden
VerbeterpuntenBied in de winkel aan de schoenen eventueel gelijk via de webshop te bestellen. Uitstraling van de winkel in Groenekan
Pluspunten
Ik ben super tevreden! Bedankt
Pluspunten
snelle levering en goed aanbod.
Verbeterpuntenwebsite kan verbeterd worden.
Pluspunten
Ruime keuze in verschillende maten
VerbeterpuntenMeer keuze in uitvoeringen van Ganter Aktiv en prijs iets lager...
Pluspunten
Voeren correct uit wat overeengekomen is
Pluspunten
Nieuwe klant twee aankopen op korte termijn Levering correct en snel Fijne groeten Roseline
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp