Pluspunten
toppy
Pluspunten
gewoon zoals een goede internetwinkel moet zijn ....top
Pluspunten
Ze verkopen hele goeie schoenen en hebben verstand van voetproblemen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel goede informatie en kwaliteit van de schoen !!
Verbeterpuntengeen !!!
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
Na een retourzending ivm materiaalfout werd ik onmiddellijk gebeld en goed geholpen met een nieuwe bestelling
VerbeterpuntenMateriaal beter checken voor verzending
Pluspunten
Snel en vlot contact. Zeer snelle verzending en levering. Zeker een aanrader.
VerbeterpuntenJe kan geen andere naam opgeven als je op een ander adres wil laten leveren. Dat kan in een appartementsblok voor problemen zorgen.
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik bij deze webwinkel bestelde. Was blij met de snelle levering.
VerbeterpuntenDeze MBT schoenen lopen prima. Ik had al eerder MBT's gehad en wist de maat precies. Wel jammer dat niet expliciet genoemd staat dat je natte voeten in de schoenen krijgt. Daar was ik even niet op voorbereid. De eerste hagelbui was al raak.
Pluspunten
Prima zeker tevreden
VerbeterpuntenMin punt was het aan maken van een account
Pluspunten
geen negatieve ervaring, gewoon goed!
Pluspunten
Snelle levering. Vlotte beantwoording vragen.
VerbeterpuntenNog eens goed naar de bestelprocedure kijken. Ook track en trace eenvoudiger laten volgen.
Pluspunten
Alles klopt wat ze schrijven op het web. Binnen 3 dagen geleverd. Geld binnen 5 dagen teruggestort gekregen na retourneren van de schoenen. Klasse!
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp