Pluspunten
Snel Informatievoorziening gedurende leverproces
Pluspunten
Goede service. Geingeinformeerd of bevesting is aangekomen in verband met computerstoring. Goede website.
VerbeterpuntenLeversnelheid?
Pluspunten
Hebben mij MEINDL type Borkum aanbevolen, en heb nu bij hun het derde paar gekocht. Andere modellen van MEINDL blijven nu bij mij in de kast. Ter info: ik heb polyneuropathie in mijn voeten en dit model schoen kan ik aanbevelen.
Pluspunten
Helaas heb ik de schoenen terug moeten sturen, omdat ze niet pasten (ligt aan mijn voeten, niet aan de schoenen). Het geld is binnen een week weer teruggestort op mijn rekening; TOP!
VerbeterpuntenGEEN
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede website
Verbeterpuntenopvolgen van bestelling via mail
Pluspunten
Voor mbt schoenen, DE WEBWINKEL, duidelijk en geen verwarring.
Pluspunten
Snelle levering. Gratis verzending. Duidelijke website. Goede, vakkundige informatie via telefoon.
Pluspunten
Ook buiten winkeltijden wordt er de moeite genomen om vragen per mail te beantwoorden.
Pluspunten
keurige snelle levering...met waar nodig vriendelijk te woord gestaan bij telefonische contact.
Pluspunten
- direct contact opgenomen na bestelling toen deel vd bestelling niet direct leverbaar bleek - informatie over leverdatum klopte
Verbeterpuntenvoorraad aangeven
Pluspunten
Goede en aardige hulp vd medewerkers uit de winkels, ook aan de telefoon. Prachtige collectie schoenen op de website, met effectieve (MBT) zolen.
VerbeterpuntenGeen. Aandachtspunt: de Xelero schoen wijkt erg af vd MBT schoen; zinvol lijkt om de achterleunende positie ervan aan de klant te benoemen.
Pluspunten
ik ben positief over de Beter lopen winkel in Groenekan. helaas heb ik de schoenen via de webwinkel moeten terug sturen omdat ze niet pasten. de volgende dag heb ik schoenen kunnen kopen in Groenekan. de winkel beveel ik aan, de webwinkel vind ik lastig aanbevelen omdat schoenen voor moeilijk voeten via internet lastig is
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp