Pluspunten
Betrouwbaarheid moest ik nog ontdekken maar het is allemaal prima gegaan
Verbeterpunten?
Pluspunten
Deskundig personeel, dat veel aandacht en tijd besteedt aan de klanten. Ruime keuze in grote maten.
Pluspunten
Goed advies
Pluspunten
Ben zeer tevreden
Pluspunten
Pluspunten
Prima behandeling van mijn wensen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snel Informatievoorziening gedurende leverproces
Pluspunten
Goede service. Geingeinformeerd of bevesting is aangekomen in verband met computerstoring. Goede website.
VerbeterpuntenLeversnelheid?
Pluspunten
Hebben mij MEINDL type Borkum aanbevolen, en heb nu bij hun het derde paar gekocht. Andere modellen van MEINDL blijven nu bij mij in de kast. Ter info: ik heb polyneuropathie in mijn voeten en dit model schoen kan ik aanbevelen.
Pluspunten
Helaas heb ik de schoenen terug moeten sturen, omdat ze niet pasten (ligt aan mijn voeten, niet aan de schoenen). Het geld is binnen een week weer teruggestort op mijn rekening; TOP!
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Pluspunten
goede website
Verbeterpuntenopvolgen van bestelling via mail
Pluspunten
Voor mbt schoenen, DE WEBWINKEL, duidelijk en geen verwarring.
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp