Bezorging slecht

Werd via Dpd bezorgd duurden heel lang ging volgens info via omweg uiteindelijk niet hier thuis bezorgd maar bij een kringloop winkel depot paar dorpen verder daar kwam ik achter door op een andere plek op de site (die in het Duits is) het pakket nr in te tikken toen kwam er kringloopwinkel maasdijk beweren aan de deur geweest te zijn waren thuis geen briefje niets.

Geholpen

Heel goed en fijn, via de mail geholpen

Verkeerde artikel (wax) geleverd na bestelling. Telefonisch contact gezocht met fysieke winkel. Probleem werd direct zonder enige aarzeling opgelost en had ik de volgende werkdag al in huis. Het onjuiste artikel mocht ik houden om een ander een plezier mee te doen. Wat een service! Niet voor niets doe ik graag aankopen in deze webshop;)

Prettige winkel

Ook retour goed en snel behandeld, waardoor ik weer een maatje groter kon bestellen voor mijn moeder.

Top geregeld

klantgericht

Zoals altijd prima pasvorm en kwaliteit. Snel geleverd. XL complimenten

ontevreden over de bestellin

ontevreden over de bestelling

Prima winkel en deskundig personeel

Goede ervaring, fijn geholpen.

Snel

Zeer snelle levering van de beterlopenwebwinkel. Alleen postnl werkte niet echt mee. Groot assortiment met duidelijke informatie over de merken

100% correcte levering met uitstekende service

In overleg 2 paar besteld om 1 te kunnen kiezen. Leveringsdatum in overleg uitgesteld ivm afwezigheid Op afgesproken datum afgeleverd 1 paar retour gezonden Geld terug ontvangen vlgs afspraak Alles 100% vlgs afspraak + professionele, klantgerichte communicatie

Ruime keuze, snel besteld en geleverd

Fijne website met haast TE veel keuze. Ik wist gelukkig welk merk en model ik zocht en heb twee paar besteld. Niet goedkoop maar heel goede kwaliteit. Wat ik mis ( maar misschien niet goed gezocht) is advies mbt welk merk/type schoen het best bij mijn voet past ( bijv breedte). misschien een simpele handleiding over hoe je dat moet bepalen? Maar nogmaals, misschien heb ik niet goed gekeken.

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken.

Snelle levering. Alles prima in orde

Fijne pantoffels en snel geleverd

Pantoffels besteld voor Moederdag en deze zijn op tijd binnengekomen! Ik ben tevreden :)

snelle levering van een goed product

zo te zien een goed product. Erop lopen moet aantonen dat het gebruik net zo goed is. Hopelijk zal dat zo zijn.

Uitstekende service. Alleen klopte de informatie op de website niet. De beschrijving van de schoen stond voor een andere soort leer, dus zelfde schoen ,andere uitvoering. Ik werd hier keurig over geïnformeerd,nadat ik een mailtje had gestuurd.

Snel en goed geleverd

Slippers besteld en binnen 3 dagen geleverd, prima!

Snelle levering en zeer attent

De prachtige sandalen waren zeer snel geleverd door de webshop. Er zat ook een handgeschreven briefje bij met veel plezier met je aankoop. Helaas heb ik ze wel terug moeten sturen mijn inlegzolen pasten er niet in. Zo jammer, mijn volgende aankoop bestel ik weer hier!

Veel service

Vooor mijn voetprobleem werd vakkundig en snel een oplossing gezocht. Ben heel goed geslaagd met schoenen en sandalen, dankzij de zeer goede adviezen.

Grote keuze. Prima service. Snel geregeld.

Top en snelle service

Was al bekend in Groenekan maar echter nog niet zo mobiel dat ik met de auto alleen daar heen kon Eerste paar wel daar gekocht dus nu zelfde paar in lichte kleur

TOP

Goede service Snelle bezorging!

Goed geholpen door Claudia. Ondanks drukte in de winkel alle tijd genomen om de juiste schoen te kiezen. Ondertussen ook nog voor mij naar de podotherapeut gelopen voor info. Wat een service. En ook nog een mooie tekst op het bedankt papier wat ik mee kreeg. Top

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar