Fijne webwinkel!

De levering was goed en mooi verpakt.

Super, we zijn zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Na hartelijke ontvangst met een kopje cappuccino werden wij door Laura en Kees geholpen. Wat direct opviel was de professionele zorg en aandacht voor onze voeten.

Ik ben goed geholpen bij de keuze voor schoenen.

Goede steun. Dan besef je hoe waardevol lopen zonder pijn is.

prima website

duidelijke foto's op de site, dat is prettig

Echte aanrader

op 27 december weer naar deze schoenenzaak geweest. Prima geholpen door Steve. Deskundig advies en er wordt goed naar je geluisterd.

Vandaag besteld, morgen in huis dit klopt echt bij Beterlopenwebwinkel.

Ik had niet verwacht, dat mijn schoenen al de volgende dag bezorgd zouden worden

Werkt prima

Deskundige en geduldige uitleg

Mooie halfhoge wandelschoenen van Meindl gekocht, de uitleg van de verkopers was zeer deskundig, en zonder enige haast. Dat voelde erg prettig. Kortom een fijne winkel als je goede wandelschoenen zoekt.

Perfecte service

Snelle levering en gebruikersvriendelijke webshop.

Netjes en snel

Keurig snel en correct verzonden of geretourneerd, degelijk bedrijf

Gewoon goed

Snelle levering met persoonlijk briefje

Prima verzorgde verzending

Ik heb inmiddels 3x online bepaalde schoenen bij de beterlopen webwinkel besteld en het is alle keren soepel verlopen.

Uitstekende service.

Er was verwarring omtrent de maat. Ze pasten mijn man dus ze gingen naar hem. Zelfde paar besteld maar een maat kleiner. Uitstekend geholpen telefonisch. Snel geleverd. Ze zitten heerlijk.

Ontzettend vriendelijk

Ik werd gebeld omdat één paar schoenen niet leverbaar was. Via de telefoon heeft men mij uitstekend advies gegeven

Gewoon goed

Levering was ok.

Schoenwinkel

Aanbod voor de "moeilijkere" voeten. Goede prijs/kwaliteit. Supersnelle levering.

Vriendelijk met persoonlijke note.

Vriendelijk met persoonlijke note

Goede kwalitijt

Zeer tevreden en snelle levering

Tot nu toe erg goed geholpen telefonisch.

Mijn eerste telefonisch contact met Beterlopenwinkel. Bijzonder vriendelijk en meedenkend plus advies wat betreft problemen met schoenen en lopen. Ze nemen de tijd voor je wat je niet meer zo vaak tegen komt. Hebben kennis van zaken. Nú nog even afwachten of de inleg zooltjes inderdaad helpen. Moet ze nog ontvangen. Voor goed advies raad ik deze winkel aan.

Buitengewoon

Bestelling gaat goed, en heel vlug bezorgd. Mooie schoenen, maat klopt perfect.

Voor het eerst besteld en zeer tevreden!

Ik heb laarzen besteld en de rits bleek niet goed. Dit is gelijk opgelost en ik heb een paar nieuwe laarzen ontvangen, top!

Kundig en zeer vriendelijk

Als zorgmedewerker loop ik veel maar laatste tijd met continue pijn in de voorvoet. Via de podoloog verwezen naar deze fantastische winkel. Eerst in de winkel op de Rietschans te Leiderdorp zeer goed voorgelicht door medewerker Paul.Echter mijn voorkeursschoen was niet aanwezig. Hij heeft mij toen naar de winkel op de Splinterlaan gestuurd met alle gegevens op een briefje. Aldaar wederom zeer goed geholpen door Annemiek en met 2 paar prachtige schoenen naar huis gegaan. Erg blij en vooral nu pijnvrij lopen !

Splinterlaan 158

2352 SM Leiderdorp